Человек не терпит насилия!

Прокурор Львова Пшеничка А.М. Стріляв по перехожих

На даний час при перезавантаженні влади та всіх правоохоронних органів для суспільства залишається незрозумілим та таким, що викликає обурення факт залишення на посадах осіб, які скомпрометували себе працюючи в органах прокуратури у різного роду скандальних справах.
Одними з таких фактів, є перебування в органах прокуратури Львівської області старшого слідчого прокуратури Пшенички Андрія Михайловича. Про даного прокурора і про його феєричні вчинки не чув у м. Львові хіба що лінивий.
Так, на шпальтах усіх Львівських газет прокурор Пшеничка А.М. потрапив коли добряче випивши вийшов з дорогого ресторану м. Львова під руки з двома дівчатами легкої поведінки і як справжній джентльмен вирішив зекономити на таксі та пройтись до готелю із даними дівчатами по нічному Львову. Прогулюючись по місту у супроводі дівчат Пшеничка А.М. неодноразово чіплявся до мешканців міста та кричав що він прокурор. Львів’яни, як Вам відомо є високо інтелектуальними людьми і вступати в перепалку з ним вважали недоречним. Однак, все таки нахамивши черговому прохожому між прокурором Пшеничкою та перехожим трапилась перепалка в результаті якої Пшеничка маючи прокурорське посвідчення витяг зброю і вистрелив прямісінько в голову своєму опоненту. Станом на 2006 рік Пшеничка А.М. використав всі свої корупційні зв’язки і залагодив справу, хоча, у нормальній країні за такий вчинок як мінімум людину мають звільнити, а як правило такий горе прокурор має потрапити в тюрму та відбувати строк за перевищення.
Засмучує те, що історія з використанням зброї у прокурора Пшенички А.М. це була не перша і не остання і після 2006 року він ще двічі безпідставно використовував зброю в громадських місцях і двічі прикриваючись ім’ям доблесної Прокуратури та корумпованими зв’язками йому усе сходило з рук.
Також, слідчий Пшеничка розслідував справу про вбивство, в якій звинувачував невинну людину та фальсифікував кримінальну справу. За результатами його роботи Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Львівської області окремою ухвалою, що встановлено низку порушень вимог кримінально-процесуального закону, яких припустилися працівники Шевченківської районної прокуратури Львова. Колегія інформувала прокурора області про бездіяльність слідчого А.Пшенички (детальніше за посиланням на інтернет ресурсі http://gazeta.dt.ua

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

90 ответов

  1. Тільки на Україні таке буває, прокурор стріляв в людей і далі працює! Прокурорська безнаказаність живе в країні далі! Що змінилося? Відповідь: На жаль нічого!

  2. Його психічний стан ще треба перевірити. Є вся ймовірність що йому не можна ні в АТО, ні по вулицях ходити.

  3. Та дав прокурору доларів пачку та і закрив проблему. А за гроші може стріляти скільки завгодно.

  4. Стрілка негайно в АТО, що за телепень ще працює в прокуратурі, ослів би ще понаберали в прокуратуру

  5. Я, ще хочу додати, що вказане кримінальне провадження № 42015140000000168 стосувалося мене особисто як працівника податкової інспекції, а також мого керівника Левона Кочаряна. Хто я такий можна прочитати тут:(http://ord-ua.com.com/forum-nalogovikov/item/22985-konvertyi-lvova-shemyi-litsa -kryisha). Я дійсно літав у робочий час у Арабські Емірати, США, Італію та Голландію, а за рахунок платників податків, за сприяння Левона Кочаряна, мені виплачувалась заробітна плата, що і було доведено у вказаному кримінальному провадженні прокурором Пшеничкою. Але, тільки вдумайтесь, якийсь прокурорішка посмів оголосити мені підозру. Мені — у якого 80 об’єктів нерухомості у м. Львові та море знайомств серед посадовців. Звичайно, що я організував ці статті стосовно цього прокурорішки і йому його дії так не минуться. Я буду писати і писати, поки його не звільнять з роботи. Допомагає мені у моїй писанині Леся Сендега (знайоме прізвище?) із якою у нас є спільна дитина, про яку на щастя моя дружина не знає. І всі прокурори, які будь проти будуть звільнені.

  6. Ого Сірожа, вбила в гуглі Сергій Мальков і аж впала, скільки ж ти встиг накрасти в держави. І що отой Пшеничка посмів тобі оголосити підозру? На палю його.

  7. до Малькова Сергія — А що Сергій ти, або твої адвокати, не змогли Пшеничку уболтати, щоб той спалив справу, так як домовився за справу по 205 КК? Щось не вяжеться з тим, що прокурорішка гроші любить….

  8. Я, ще хочу додати, що вказане кримінальне провадження № 42015140000000168 стосувалося мене особисто як працівника податкової інспекції, а також мого керівника Левона Кочаряна. Хто я такий можна прочитати тут:(http://ord-ua.com.com/forum-nalogovikov/item/22985-konvertyi-lvova-shemyi-l itsa -kryisha). Я дійсно літав у робочий час у Арабські Емірати, США, Італію та Голландію, а за рахунок платників податків, за сприяння Левона Кочаряна, мені виплачувалась заробітна плата, що і було доведено у вказаному кримінальному провадженні прокурором Пшеничкою. Але, тільки вдумайтесь, якийсь прокурорішка посмів оголосити мені підозру. Мені — у якого 80 об’єктів нерухомості у м. Львові та море знайомств серед посадовців. Звичайно, що я організував ці статті стосовно цього прокурорішки і йому його дії так не минуться. Я буду писати і писати, поки його не звільнять з роботи. Допомагає мені у моїй писанині Леся Сендега (знайоме прізвище?) із якою у нас є спільна дитина, про яку на щастя моя дружина не знає. І всі прокурори, які будь проти будуть звільнені.

  9. Ого Сірожа, вбила в гуглі Сергій Мальков і аж впала, скільки ж ти встиг накрасти в держави. І що отой Пшеничка посмів тобі оголосити підозру? На палю його.

  10. до Малькова Сергія — А що Сергій ти, або твої адвокати, не змогли Пшеничку уболтати, щоб той спалив справу, так як домовився за справу по 205 КК? Щось не вяжеться з тим, що прокурорішка відмовився від такоі суми як 1500$. Та сказав 5000 доларів США бо то ще шефу треба дати.

  11. Та не злися Андрюха! То просто накладка вийшла. Мені самому мій начальник корупції Фесько обіцяв, що зараз виб’ємо з тих злодіїв 25 тис $ і тобі перепаде і прокурорським. Я думав, що так і буде, але ті відмовились платити і почали скаржитись. Я одразу зрозумів, що 25 тис $ то багато, бо матеріали що я зібрав то повне фуфло, але Фесько наполягав та і я сподівався заробити авторитет і трохи грошей.

  12. А мене для чого втягнув в ту авантюру? А потім ще бігав і розповідав, що маєш ще купу матеріалу на них. Іди ти в дупу з такими матеріалами Олеже! Мені твого провадження вже по вуха вистачило! Для чого я слухав вас долбойобів вебешних? Я то сподівався, що поміняю Лансер на чорний джип Паджеро, а що в результаті?

  13. Андрій Пшеничка

    А мене для чого втягнув в ту авантюру? А потім ще бігав і розповідав, що маєш ще купу матеріалу на них. Іди ти в дупу з такими матеріалами Олеже! Мені твого провадження вже по вуха вистачило! Для чого я слухав вас долбойобів вебешних? Я то сподівався, що поміняю Лансер на чорний джип Паджеро, а що в результаті?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ