Человек не терпит насилия!

Касько пролетел на конкурсе

Комиссия по избранию антикоррупционного прокурора намерена подать генпрокурора Виктору Шокину кандидатуры Грищука и Холодницкого.
 
Об этом сообщают Украинские новости.
 
Грищук является наиболее рейтинговым кандидатом на должность антикоррупционного прокурора.

Insider

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. Правильно холодницького треба призначать. Він працював в київскій обласній прокуратурі коли прокурором області був гардецький а ситник начальником слідства.

  2. Пришел Холодницкий на работу при прокуроре области Гайсинском, а тогда на работу в прокуратуру области всех подряд не брали, отбор был тщательный.

  3. Я от ваших идиотских прожектов стал НИЩИМ.

    НАСРАТЬ МНЕ НА ВАС И ВАШИХ ПРОКУРОРОВ. Даже на карупционных типа анти

  4. Правильно Холодницкий Генеральному прокурору подойдет больше, потому что его ум не выше должности прокурора прокуратуры (помощника прокурора района) откуда его в прошлом году случайно выдернули.

  5. Холоднийкий відрізнився тим, що займався по Києво-Святошинській прокуратурі вирішенням земельних питань для керівництва, тому і провину вся. Правда понад усе!

  6. Да, холодницький працював в київскій обласній прокуратурі коли прокурором області був і гайсинськый ігардецький і даже при папердніках працював. І З Ситником працював, тому і надалі дуже буде плідна праця у них. Да, і займався земельними питаннями і тому дуже буде кльовий корупційний прокурор. тільки його треба ставить.

  7. Тільки заради Бога не призначайте цього прокурора за принципом, чи був він на Майдані. Виберіть якісь інші критерії. І не забувайте, що у будь-якому випадку корупція вічна.

  8. як це не призначайте? Що значить не забувайте, що у будь-якому випадку корупція вічна? Да, ми за цей і стояли щоб корупція вічна була. І Небесна Сотня за це полягла. А Холодницький дуже гарно справиться з ти щоб корупція не вмерла, разом із Ситніком! Не зря же вони працювали разом у прокуратурі київської області і земельними справами займались. І знову найдуться керівники, які ними дуже гарно будуть керувати. Не вже не зрозуміло. Коли ви уже це зрозумієте, що нічого не зміниться і змиритесь із цим.

  9. В Украине две беды — Донецк и Львов, каждые последние 10 лет кто-то из них доминирует. Вам всем хорошо трандеть о своих неандертальцах, только столица от этого давно устала. Я не думаю, что идеалы майдана — ставить узколобых.

  10. Ма

    Майдану-не думали на Майдані ні про яку корупцію, а дуже хотіли в Європу.А там своїх голодранців повно і наших не дуже хотять. А ви свою земилю обробляти не хочете — на Заході все позаростало бурянами. І носять наші жінки з-під чужиїх горшки в Європі або збирають іхній урожай,замість свого. І зараз треба вже щось робити-шукати тих,хто громадянин України, у кого освіта, у кого клепка в голові, хто знає і вміє, а не той хто просто був на Майдані, хай він і автріот.Інакше і далі будемо порпатись у болоті.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ