Человек не терпит насилия!

ПРИВАТНА АРМІЯ КОЛОМОЙСЬКОГО І КРИМІНАЛЬНІ АВТОРИТЕТИ ГОТУЮТЬ БІЙНЮ НА ВОЛИНІ

На Волині другий тиждень поспіль тривають заворушення в Маневицькому районі. Їх влаштовують нелегальні бурштинокопачі з Рівненської та Львівської областей. Їх звозять зграями по декілька тисяч чоловік для видобування бурштину у величезних обсягах.

Поки силовики та активісти, які їм допомагають, тримають ситуацію під контролем. Другий приїзд старателів завершився масовими затриманнями.

Однак сьогодні відомо, що планується третя навала. В ній візьмуть участь озброєні відморозки, які готуються влаштувати бійню, яка завершиться смертями і цивільних, і силовиків.
Ініціатори цього безумства — кримінальні авторитети Вова Морда, Андрєй Нєдєля та права рука Ігоря Коломойського Ігор Палиця.

Їхня мета — розвернути на Волині війну з силовиками. Таким чином вони реалізують простий план з двох пунктів:

1) Розхитати район та показати чинну владу області, від голови облдержадміністрації до начальників міліції, безсилими в боротьбі з бурштинокопачами.
2) Вимагати їх зміщення і поставити на керівні посади в області своїх людей — голову ОДА, голів РДА, начальників міліції, прокуратури, СБУ. Після чого вони зможуть спокійно займатися видобутком бурштину.

Водночас цю ситуацію хочуть використати напередодні виборів до парламенту в окрузі №23, до якого й входить Маневицький район. Коли бойові дії будуть завершені на арену вийде Ігор Палиця, який збирається йти округом в нардепи.

Використовуючи свою приватну армію “Варту порядку”, він проведе декілька показушних заходів з заспокоювання бунтарів.

Одночасно цієї ситуацією користуватимуться всі опоненти чинної влади, щоб вказувати на безпорадність чинної команди. Мовляв, не можуть забезпечити спокій навіть в такому маленькому регіоні, як Волинь.

Крім того ініціатори волинської бійні вірять, що таким чином спонукають Верховну Раду чимшвидше ухвалити закон №1351, написаний проплаченими нардепами для трьох людей, які після його ухвалення стануть монополістами ринку бурштину. Ці люди — відомі бандити Пупс (Ігор Кривецький), Пірат і Морда (Володимир Дідух).

Ці акції планувалися 2 вересня в Луцьку. Фото цієї зустрічі опубліковані нижче.

На них кримінальні елементи:
— Вова Морда (Володимир Дідух);
— Андрєй Нєдєля;
-луцький авторітєт Аслан;
— його брат Алі;
та представники команди Палиці:
— ректор СНУ Ігор Коцан;
— голова партії “Наш край” Святослав Кравчук;
— екс-кандидат у народні депутати від Луцька і голова наглядової ради фонду “Новий Луцьк” в 2014 році Ірина Костанкевич.

Закликаю керівників всіх силових відомств, народних депутатів втрутитися в ситуацію та запобігти смертям невинних людей.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. оно конешно, да-“пасан,сказал,сделаль и прочая х-ня.

    но!мозгов у тех пасанов не фатит,шоб майдан замутить.

    у их мозгов хватит,шоб мутить с мусарами,с теми,шо исчо под люстрацию не попали.

    так наверное уже и не попадут.т

    беня не в счёт-беня ох… какой патриёт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ