Человек не терпит насилия!

Пограничники о Назаренко

Президенту України
Порошенко П.О.
Премє`р-Міністру України
Голові Верховної Ради України
Генеральному прокурору України
Міністру внутрішніх справ України
Голові служби безпеки України
Відкритий лист
Шановний Петро Олексійовичу!
Шановні високопосадовці!
До Вас звертаються військовослужбовці Державної прикордонної Служби України. Наше звернення викликане ситуацією, яка склалася а нашому прикордонному відомстві на сьогоднішній день.
Ми не можемо більше терпіти і бути мовчазними свідками того, як керівництво служби під час війни, яка йде в державі, займається організацією контрабанди і поборами на кордоні і в зоні АТО, розкраданням державних коштів, які виділяються на закупівлю майна, корупцією на всіх рівнях управління.
А тепер по порядку:
Голова Служби Назаренко В.О.
Після свого призначення на посаду керівника створив злочинну систему по відмиванню грошей, в якій задіяний його син Назаренко О.В., заступники Голови, деякі директори департаментів, начальники управлінь центрального апарату та регіональних управлінь і загонів.
Що стосується сина Назаренко Олександра Вікторовича то він до минулого року проходив службу в нашому відомстві на різних керівних посадах (начальник відділу, начальник загону і т.д.) на західному кордоні.
Після призначення Назаренко В.О. на посаду Голови, він перевів свого сина в прокуратуру у Львові, а потім звільнив його взагалі зі служби, щоб у того були “розв`язані руки”. 
Тепер син Назаренка В.О. “кришує” весь західний кордон  України, збирає побори зі всіх начальників загонів, начальників відділів на пунктах пропуску, організовує призначення на керівні посади в прикордонному відомстві за великі хабарі.
Такий собі новий “Саша Янукович”.
Що стосується Заступників Голови, то призначення восени минулого року Бляшенка О.В. і Серватюка В.О. на ці посади, викликало нерозуміння колективу відомства такої кадрової політики, тому що обидва генерали підпадали під Закон про люстрацію як бувші кадрові офіцери КДБ СРСР, і якби навіть служили на час набуття сили закону, то були б звільнені.
А тут людей, які звільнені на пенсію біля десяти років тому призначають на посади, після того як вони начебто столи учасниками АТО.
Це ж треба бути такими цинічними, щоб сісти в броньовані джипи, взяти із собою два десятки охорони з мобільного загону і три дні проїхатися біля зони зіткнення, і через тиждень отримати генералам Бляшенко О.В. і Серватюку В.О. статус учасників АТО, як пропуск на посади.
В той час, як наші побратими, які місяціми воюють на сході, до сих під деякі не отримали такого статусу.
Що стосується окремо Бляшенко О.В., який перебуває на посаді заступника Голови, відповідає за кадри, логістику і т.д., то про його можливості і схильності до розкрадання державного майна, ще під час служби в Криму під керівництвом товариша Назаренко В.О., знає вся прикордонна служба. Тоді Бляшено О.В. був заступником Назаренка В.О. по тилу в Азово-Чорноморському регіональному управлінні і успішно виконував завдання по розкраданню паливно-мастильних матеріалів.
Окремо хочемо зупинитися на питанні роботи з персоналом і кадровій роботі. На посаду директора департаменту по роботі з персоналом, якому підпорядковується і управління кадрів, Назаренко В.О. призначив свого товариша — генерала Нестеренко М.Ф., який зараз в нашому відомстві і є організатором всіх корупційних схем по призначеннях на посади через ВАК і без неї за гроші, відправлення або не відправлення в зону АТО за гроші і т.д.
Також всі добре знають, що Нестеренко М.Ф. був і є людиною Раїси Богатирьової. Аналізуючи все вище зазаначене, виникає питання, який кадровий підбір людей на такі високі посади і з якою метою їх туди призначають.
Окреме питання — організація закупівлі майна. Мало того, що Бляшенко О.В. створив свою систему по розкраданню коштів через полковників Гура О.І., Лутченко О.В., так в той же час на посаду заступника директора департаменту ресурстного забезпечення Адміністрації Держприкордонслужби призначений Матвійчук П.А. з МВС, який ще до проведення торгів, вже знає в кого і що купувати і по яких цінах…
Обурення і нерозуміння в колективі викликає те, що в такі тяжкі часи для України, Назаренко В.О., Серватюк В.О., Бляшенко О.В., та інші керівники структурних підрозділів служби, роблять шикарні ремонти в своїх кабінетах зі спальнями, кімнатами відпочинку і т.д. Позаймали під ці апартаменти цілі поверхи, позакривалися від нас кодованими замками і всім розказують, що роблять це за власні кошти…
Крім того на обслуговування керівництва Адміністрації служби (голова, заступники, директори департаментів, начальники управлінь) щодня використовується більше тридцяти одиниць автомобільної легкової техніки (позашляховики Нісан (які отримані від ЄС для охорони Державного кордону), Тойоти, Фольсвагени, Шкоди та інші), в той час коли постановою Кабінету Міністрів України для Адміністрації ДПСУ передбачено один службовий автомобіль.
Виникає питання, що наші керівники під час війни, коли гинуть наші хлопці, думають тільки про власну наживу, а не про підлеглих людей і Державу.
Пане Президенте, просимо Вас, як Головнокомандуючого, зупинити свавілля в нашому відомстві, бо велика кількість військовослужбовців вже на межі взриву…
З повагою,
офіцери, військовослужбовці за контрактом, Дердавної прикордонної служби України.
P.S.: Вибачне, не можемо написати свої прізвища, бо розуміємо, що зробить з нами керівництво служби…
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

31 ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ