Человек не терпит насилия!

ГАИ города Кировограда зарабатывает деньги

Заява про зловживання службовимим становищем працівниками правоохоронних органів області Гордієнко В.В, Колодєєвим А.М,Губським В.В, Нечетайло Ю.Т.

В той час, коли Україна знаходиться в стані війни з РФ та тисячі Кіровоградців відстоюють незалежність Держави зі зброєю в руках — начальник відділення по контролю за роботою реєстраційно-екзаменаційних відділень ДАІ УМВС в Кіровоградській області майор міліції Колодєєв А.М., та його поплічники Губський В.В.( див. ОРД форум 03.05.2013 року « ГАИ города Кировограда зарабатывает деньги») і начальник центру з обслуговування населення пов’язаних з автомототранспортом ДАІ № 3501 м. Кіровограда ( колишній начальник кадрів ДАІ УМВС в області) Нечитайло Ю.Т. (див. ОРД форум 03.05.2013 року «Письмо офицеров ГАИ Кировограда. Оказывается, МВД руководит не Захарченко а Подашевская?», ОРД форум 18.06.2014 року « Тиск Вітюка А.І. на Кіровоградських правоохоронців.») — зловживаючи владою, по створеним та відпрацьованим «схемам» продовжують неправомірно здирати гроші з громадян міста і області, та співробітників підпорядкованих підрозділів. Таким чином, щомісяця на «звіт» до Колодєєва А.М. всі співробітники реєстраційно-екзаменаційних підрозділів змушені здавати гроші в розмірі щомісячної зарплати ( незгодних залякують звільненням та безробіттям: Мартиненко В.І., Мацелюк В.К., Должковий О.І., Каленська Л.І., та інші). Під страхом проходження позачергової переатестації в підпорядкованому Колодєєву А.М. підрозділі ДАІ УМВС в області в разі низької здачі групами іспитів по ПДР, начальники центрів з обслуговування населення пов’язаних з автомототранспортом в області через викладачі автошкіл змушені збирати кошти ( від 600 грн.) « з бажаючих отримати посвідчення водія». На «широку ногу» також поставлена робота по продажу «блатних» номерних знаків на ТЗ (від 1500грн. за комплект) якими постійно забитий склад підрозділу підпорядкованому Колодєєву А.Н., нехтуючи вимогою Постанови КМУ № 1388-98, щодо їх видачі виключно в порядку зростання.(ст. 364 ч.3,ст.368 ч.2,ст. 370 ч 2, КК України) .

Під «дахом» Колодєєва А.М., Нечитайлом Ю.Т. створено схему по наданню необґрунтованих переваг фізичним особам підприємцям ФОП Лиходід В.В. 1941 року народження !,родича начальника ВВБ податкової міліції області Гордієнко В.В. ( відкрита Колодєєвим А.Н. свідомо на підставну особу, ст. 5б ЗУ «Про боротьбу з корупцією), та ФОП Горбенко О.Г. — які займаються комісійною торговельною діяльністю по продажу транспортних засобів. З метою отримання неправомірної вигоди, Нечитайло Ю.Т. при особистій видачі «довідок про відсутність арешту та обмеження на транспортний засіб» — змушує громадян, виписувати довідки-рахунок виключно в вище вказаних підприємців. Громадян, які відмовляються від його умов, Нечитайло Ю.Т. неправомірно змушує здійснювати операцію зняття з обліку та сплачувати за неї 225 грн., всупереч Постанови КМУ № 1388-98, пункт 33, 2-абзац – « При перереєстрації транспортних засобів у разі зміни їх власників зняття з обліку таких транспортних засобів не проводиться.»!( 300 грн. за довідку) За вказівкою Нечитайло Ю.Т., співробітники підпорядкованого йому підрозділу змушені таким громадянам, операцію по зняттю з обліку, проводити впродовж одного-двох робочих днів, штучно затягуючи час, пояснюючи це «необхідністю проведення» незрозумілих перевірок та ін. Насправді, матеріали «відлежуються» на робочому столі в кабінеті Нечитайло Ю.Т., як покарання за незгоду виконувати його умови. (ст. 5а, та ст.5г, ЗУ ( Про боротьбу з корупцією).

В минулому році Лиходід В.В. за допомогою Гордієнко В.В. зареєструвався в податковій як підприємець, та в продовж місяця по підробним та сфабрикованим документам, які не відповідають вимогам Постанови КМУ №1200 2009 року та наказу МВС України 268- 1998 року, за допомогою Колодєєва А.М, отримав дозвіл в ДДАІ МВС України №7051 на право торгівлі транспортними засобами та номерними агрегатами. Також нам достеменно відомо, що особисті підписи у всіх наявних документа Лиходід В.В. не є ідентичними та сфальсифіковані невідомими особами, що дає змогу припустити що Лиходіду В.В. взагалі невідомо що він «займається» підприємницькою діяльністю.

ФОП Лиходід В.В зареєстровано в приватному готелі, за адресою м. Кіровоград, вул. Кірова 35 ( приміщення належить родині товариша Колодєєва А.М.- Гордієнко В.В. див. ОРД – форум від 14.08.2013 року, « Борьба в Кировоградской нологовой: за такие деньги и ворон ворону око выколет»)- в підрозділі ДАІ № 3501 м. Кіровограду відсутня, так як приховується від співробітників «сторонніх очей» — тому що довідки-рахунок вказаного підприємця виписуються в порушення Постанови КМУ № 1200- 2009 року та наказу МВС України 268-1998 року, не за місцем юридичної адреси та сторонніми особами, а саме Горбенко Оксаною та жінкою Нечитайло Ю.Т., Нечитайло Вікторією (яка перебуває на посаді в Маловисківському РЕВ, але знаходиться в декретній відпустці) власноруч! Для цього в приміщенні Ценру ДАІ № 3501 м. Кіровоград постійно чергують весь робочий час громадяни «посередники» — Горбенко Віктор Васильович (товариш Нечитайло Ю.Т.) та його помічники: Шевченко О., Шандрюк П., Соменко О., які по команді Нечитайло Ю.Т. забирають у громадян, які погодились на його умови перереєстрації документи (особисті паспорти, інд. коди, свідоцтва про реєстрацію ТЗ) та гроші, в розмірі значно більшому для постановки на облік ТЗ та виписки довідки-рахунок, з урахуванням інтересів всіх учасників корупційної схеми. Укладання договорів купівлі продажу( довідок – рахунків) ТЗ фактично здійснюється без особистої присутності учасників угоди, без огляду ТЗ, та відповідно не скріпленні їх особистими підписами і в подальшому не мають жодної юридичної чинності. З дозволу Нечитайло Ю.Т. членам вказаної злочинної групи «дозволено» надавати розпорядження співробітникам підпорядкованого йому підрозділу, та безперешкодно пересуватися службовими приміщеннями, включаючи архів! До недавно в підрозділі існувало «пільгове вікно», в якому документи на реєстрацію ТЗ приймав особисто ватажок вказаної групи Горбенко Віктор Васильович! В «компетенцію» вказаної злочинної групи входить також «впарювання блатних номерів» бажаючим громадянам. (ст. 5а, ЗУ « Про боротьбу з корупцією» , та ст.364 ч3, КК України ).

Для звіту перед Колодєєвим А.Н., та з метою «контролю» за кількістю виданих довідок-рахунків, Нечитайло Ю.Т. змушує підлеглих складати щоденні, що недільні та щомісячні «звіти» по кількості виписаних довідок-рахунків на комісійні ТЗ – не передбачені жодним нормативним документом. Характерно, що графи на ФОП Лиходід В.В., та Горбенко О.Г. в вказаному звіті – відсутні.

Безкарність та безконтрольність видатків вказаними посадовими особами ДАІ призначеними на посаду ще за часів Захарченко-Пожидаєва вражає, та дозволяє їм впродовж останніх років купувати нерухоме та рухоме майно, коштовну зброю та ін. на сотні тисяч доларів США, реєструючи це все на близьких чи довірених осіб, а неодноразові спроби начальника УДАІ в області Величка В.М. та начальника УМВС в області Вітюка А.І. позбутися цих ділків – не принесли ніякого результату, видно «київська криша» вже занадто велика!

За останні роки ними придбано:

1.Колодєєв А.М. – добудовує будинок за адресою пров. Курінний 1.

02.08.2011 Рено Флюенс ВА3773АХ

19.01.2013 ВАЗ 212140 ВА3773ВВ

23.04.2013 Субару ФИван Михайловичер ВА3773АХ

20.03.2014 Субару ФИван Михайловичр ВА3773АХ

05.12.2014 Шевролет Нива ВА3773ВЕ

2. Нечитайло Ю.Т. – 2013 рік придбав будинок за 180 тис. доларів вул. Мінська 22.

09.01.2014 Тойота КАМРІ ВА1234ВС

09.01.2014 Део Матіз ВА1234ВВ

3. Губський В.В. 2011 рік придбав будинок вул. Комунальна 4.

30.08.2011 УАЗ 452 ВА5000АК

19.09.2012 Тойота Авалон ВА0777АМ

24.07.2013 Тойота Секвоя ВА0777АМ

13.08.2013 УАЗ 31512 ВА0551ІС

26.11.2014 Міцубісі Паджеро ВА0777АМ

18.02.2015 ДЖАК ВА0555АР

Викладені факти можуть підтвердити начальники та співробітники Центрів ДАІ, які змучилися терпіти знущання цих керівників – хабарників а також безліч ошуканих ними громадян області, та за нашим переконанням мають всі ознаки корупції. Просимо розслідувати вказані факти та надати відповідь на нашу адресу: м. Кіровоград вул. Панфіловців 22а, інд.25000.

С повагою

Сергійчук Андрій Вікторович

Коток Олег Миколайович

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. МРЭО это рассадник коррупции. Обратите внимание на начальников этих злачных мест. К примеру начальник МРЭО Пологовского района Запорожской области Масюков Андрей Анатольевич просто большую часть времени проводит в отпусках на курортах как отечественных так и совсем недешевых за бугром. И все это на зарплату !!!! А его родной брат обдирает тем временем соседний район на такой же должности.
    В настоящее время этот бедняга решает вопросы по должности начальника МРЭО г.Мелитополя, видно все еще мало

  2. Жалко,что Саакашвили только один. А так бы в каждую область такого,как он . Тогда и побежит с Украины вся корумпированная нечисть.

  3. В Киеве тоже есть один старый кадр Вася касир он же кузьмич Дов….лов ныне нач. отдела кадров в угаи, по старому при режиме Пердуковича был замом у Куринного. В момент автомайдана неоднократно ездил по райгаи и давал команды писать протоколы, а нине уже при новой власти продолжает руководить гаи киева. живет на ул. Шевченка с.Жуляни Соломянского р-на г. Киева. Старый корупционер подторговует должностями в мрео, райгаи, полке дпс, также все звания више капитана решаються через касира дальше по цепочке передаеться на верх в гу, ддаи,двб, дкз…….

  4. В АТО и на передовую в окопы пид..расов .Пускай своим донецким хозяевам еще и там полизать попробуют, под трасерами!

  5. ОТВЕТ ЗНАЮ ХОРОШО ЗНАЕШЬ ВАСЮ. К НЕМУ БЕЗ ЗАНОСА В КАБИНЕТ НЕ ПОПАДЕШЬ.НЕ ДАРОМ РЕМОНТ ЕГО КАБИНЕТА САМ СТАНИСЛАВ СТАН. ДЕЛАЛ. УРОВЕНЬ. ДЕРЖИТСЯ И НЕ ВЫГОНЯТ. МАКСИМОВИЧ ДЕРЖИТ ЕЩЕ ЕГО.

  6. Четверка моральных уродов и беспредельщиков.Все купили посады и возомнили из себя воров в законе ,подчиненные для них быдло и клерки, а люди — лохи и бараны! Посмотрим кому занесут бабло чтоб опять пропетлять и дальше грабить.

  7. сволочную четверку с мрео кировограда надо уже давно завести в лесополосу и ”расстрелять”

  8. Ужас и кошмар если все енто правда, все проверить и в тюрьму пожизненно всех злодеев и их семьи тудажо за сокрытие преступлений.Машинки и все имущесство на нужды армии забрать.

  9. Пишите сколько хотите.!Возили тулаеву, возим яровому, не станет его,найдем другого, нам похер кто будет брать.Бабок хватает купить любого в Киеве,а в Кировограде и подавно! Величко в штаны ложит от одного нашего вида, а УВД поху..!

  10. Забыли отца и сына Костяковых! Старший в министерстве похождения “бригады ” племянника колодеева кроет,а сын в кировоградском ввб и прокуратуре все дела на ноль активно умножает.Вот и будут расследовать лет десять. “СОБАКА ЛАЕТ,А ДЕНЬГИ В КАРМАН РЕКОЙ ТЕКУТ”.Еслибы их “работа”не “грела душу”начальству,то уже давно бы хоть для приличия от службы отстранили на период расследования, не говоря о протоколах о коррупции! Витюку по команде, -ввб вмиг нарисовали не заху.й,невзирая на заслуги в АТО, а тут-то явно кто-то деньги взял за решение вопроса.Время покажет кто именно!…

  11. Забыли отца и сына Костяковых! Старший в министерстве похождения “бригады ” племянника колодеева кроет,а сын в кировоградском ввб и прокуратуре все дела на ноль активно умножает.Вот и будут расследовать лет десять. “СОБАКА ЛАЕТ,А ДЕНЬГИ В КАРМАН РЕКОЙ ТЕКУТ”.Еслибы их “работа”не “грела душу”начальству,то уже давно бы хоть для приличия от службы отстранили на период расследования, не говоря о протоколах о коррупции! Витюку по команде, -ввб вмиг нарисовали не заху.й,невзирая на заслуги в АТО, а тут-то явно кто-то деньги взял за решение вопроса.Время покажет кто именно!…

  12. Забыли отца и сына Костяковых! Старший в министерстве похождения “бригады ” племянника колодеева кроет,а сын в кировоградском ввб и прокуратуре все дела на ноль активно умножает.Вот и будут расследовать лет десять. “СОБАКА ЛАЕТ,А ДЕНЬГИ В КАРМАН РЕКОЙ ТЕКУТ”.Еслибы их “работа”не “грела душу”начальству,то уже давно бы хоть для приличия от службы отстранили на период расследования, не говоря о протоколах о коррупции! Витюку по команде, -ввб вмиг нарисовали не заху.й,невзирая на заслуги в АТО, а тут-то явно кто-то деньги взял за решение вопроса.Время покажет кто именно!…

  13. Сергийчуку не мешалобы отучиться пару лет в средне образовательной школе эток в класе четвертом — перед тем как выступать, а так под влиянием пид..са котка на всю страну показал свою тупость “2+2 додать не может”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ