Человек не терпит насилия!

Як працівник СБУ в Кіровоградській обл кришує шахрая

Шановний Валентине Олександровичу!

Звертаємось до Вас за допомогою, так як лишилася ще віра , що в правоохоронних органах працюють чесні та порядні люди! Причиною нашого звернення саме до вас, став той факт, що в Кіровоградській області один із працівників Вашого підрозділу який займає досить високу посаду а саме заступник начальника слідства СБУ в Кіровоградській області Дідковський Олександр Сергійович став людиною, яка має безпосереднє відношення до шахрайських схем, а саме видурювання у людей грошей у великих розмірах від трьох до сорока тисяч доларів. Загальна сума прибутку, та що вже відома складає близько восьмидесяти тисяч доларів США. Схема досить проста. Так як в країні, останнім часом, курс долара США не стабільний та купити його можна в обмеженій кількості, скориставшись цією ситуацією, вище зазначений та його рідний брат Дідковський Андрій Сергійович, розробили схему та придумали легенду, як на довірливих громадянах, враховуючи «кришу» зі сторони СБУ, в особі вищезазначеного, можна заробити «кругленьку» суму грошей.
Процес «заробітку» шахрайським способом, згідно легенди, виглядає наступним чином.
Дідковський Андрій, пропонує здійснити обмін валюти до 1000$ США декілька разів, повертаючи кошти, вже у іноземній валюті, у зазначений термін. Пояснюючи, що обмін здійснюється на законних підставах у касі одного із банків, а саме банку «Надра», керівником якого він являється. Потім ввійшовши в довіру пропонує здійснити обмін валюти у більш великому розмірі, за заниженим курсом, так як впливає на встановлення і регулювання курсу, в банку де він працює. Посилаючись постійно, у своїй переконливій розмові на те, що його рідний брат, є працівником правоохоронних органів, а саме являється підполковником СБУ, що забезпечує безпеку цього валюто-обмінного процесу та недопущення факту обману, з його боку. Називаючи при цьому прізвище ім»я та по-батькові свого брата. Враховуючи, що ця людина працює, не вірити не можливо.
Після передачі гривні, у великому розмірі, в одному з випадків, це 625 000 грн, останній наступного ж дня пояснює, що грошей немає, банк закривають, віддавати не має з чого а якщо будете з мене «требувати» гроші, то : «брат зробить так, що вас притягнуть до відповідальності за вимагання» а також пояснює, що звертатись до правоохоронних органів немає сенсу, так як брат «закриє» всі питання користуючись своїм службовим становищем.
Також хочемо зазначити, що Дідковський Андрій, в процесі залучення нових потенційних жертв, та для отримання консультацій щодо неповернення раніше отриманих коштів, постійно відвідує службове приміщення Дідковського Олександра, яке розташоване в місті Кіровограді по вулиці Калініна, не ховаючись ні від камер спостереження ні від особового складу.
Коли схема стала відома багатьом людям, так як місто у нас не велике, та обдурити стало тяжче із-за проінформованості, вище зазначений співробітник СБУ, маючи впливові зв»язки, змінив документи свого брата, шляхом заміни паспорта під виглядом втрати, з метою відправити його за межі міста Кіровограда та області а саме посприяв тому, щоб Дідковського Андрія призвали до Збройних Сил України, до однієї з військових частин міста Харкова, як мобілізованого, зі слів Андрія, заховати його, та ще й «по-швидкому» розлучити з дружиною, щоб за всі ці схеми, ніхто з їхнього шахрайського клану не поніс відповідальності.
Враховуючи вище викладене, просимо Вас, посприяти, щоб такі службовці, як Дідковський Олександр Сергійович, не захищали свої власні інтереси та інтереси свого брата у вигляді розробки та консультацій шахрайських схем, користуючись повноваженнями СБУ, заробляючи на цьому дуже великі гроші на людях, які заробили їх законним шляхом, сплачуючи податки в державу. Зараз прошу Вас, не залишати нас на одинці із такими «обертнями» в погонах, забравши в декого останнє, зібране по копійчині протягом багатьох років, у кого на житло, у кого на лікування… А також прошу надати правову оцінку діям співробітнику СБУ Дідковському Олександру Сергійовичу.
З вірою в найскоріше припинення цієї корупційної схеми, повернення свіх неконно отриманих коштів та недопущення в подальшому неправомірних, шахрайських дій до інших чесних людей. Заздалегідь вдячі за об»єкивно прийняте рішення.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Не “ну-нукай” а деньги возвращай!!! Не всегда сможешь прятаться за стенами СБУ!

  2. Знаем- знаем таких махинаторов! Поговаривают, что братец его спрятал в другой город, и там опять зарабатывают по той же схеме, куда смотрит милиция?!?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ