Человек не терпит насилия!

Псевдобійця, який забарикадувався в квартирі з дитиною та погрожував зброєю правоохоронцям – взято під варту

Оболонський суд м. Києва підтримав позицію прокурора та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 41-річному чоловікові, який напередодні забарикадувався у квартирі з малолітньою дитиною та погрожував зброєю правоохоронцям.

Цей чоловік перебував у розшуку за скоєння тяжкого злочину, вчиненого із групою осіб у вересні минулого року.

Маючи рішення суду на обшук квартири та затримання підозрюваного, міліціонери прийшли до помешкання, де він переховувався. Однак той зачинився всередині та не відпускав звідти свого 10-річного сина. Цей чоловік, який, до речі, представлявся бійцем одного з добровольчих батальйонів, погрожував правоохоронцям застосувати вибуховий пристрій та зброю.

Перемовини з ним тривали 5 годин, після чого псевдобієць відпустив дитину і був затриманий міліціонерами.

Під час обшуку помешкання правоохоронці знайшли майже 700 патронів різного калібру до стрілецької зброї, автомат Калашникова і 9 магазинів до нього.

Підозрюваному інкримінують ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Крім того, у зв’язку з подіями, що відбулися під час його затримання до ЄРДР внесено відомості за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Прес-служба прокуратури міста Києва

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Але той же самий Оболонський суд раніше відмовив обирати цьому злочинцю запобіжній захід у вигляді тримання під вартою і відпустив його, що дало змогу цьому дебілу уникнути слідства та знову вчинити злочин. Хто буде проводити перевірку дій того судді, якій відпустив злочинця.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ