Человек не терпит насилия!

Рада запретила Кивалову и Поплавскому быть ректорами

Верховная Рада приняла изменения в закон о высшем образовании, которыми запретила “голосовавшим 16 января” назначаться ректорами.
 
За соответствующий закон депутаты проголосовали в четверг.
 
Согласно принятым изменениям, назначаться или избираться ректорами запрещено лицам, которые имеют судимость или привлекались к ответственности за коррупционные правонарушения.
 
Отдельно в новом законе предусмотрено, что действующие или бывшие депутаты, которые голосовали за “законы 16 января”, также не могут становиться ректорами.
 
Как написал в своем Facebook депутат от БПП Мустафа Найем, это “означает, например, что Михаил Поплавский, Сергей Кивалов, Николай Мельник и Григорий Калетник больше не смогут возглавить какой-любо из украинских вузов”.

Украинская правда

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Молодці, оце по нашому по жи-вскі, а хто відповість за цю вакханалію, що прийняли, це гірше порушення конституції ніж тоді було, давайте ще дихать громадянам нашої Держави заборонимо, оце так Конституція, оце Європа, а що буде коли в НАТО вступимо, слава депутатам

  2. …тепер ” юний орел ” зачахне без своїх юних дівок …це було його життєве кредо, за що такі ж йому подібні , поважали… за.ту хєрню,яку нізвергал зі сцени …

  3. Генеральну прокуратуру України(внуку Берії-Сакварелідзе)

    Заява
    про скоєння корупційних злочинів працівниками прокуратури, суддів,міліції в порядку ст.214 КПК України або мурка в виконанні процесуальних прокурорів, слідчих,суддів Одеської Феміди,диригент чЛЕН Веніціанської комісії Ківалов Сірога син Василя.

    2008 рік…
    Підрозділ експертів по комплексному дослідженню транспортних засобів НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області під керівництвом полковника міліції Біньковського Олега Романовича, не отримував заробітну платню на протязі з 2000-2008 рік.
    Держава як завжди декларує про наступ на корупцію. Міністр МВС України Луценко Ю.В.(2008 рік), призиває працівників правоохоронної системи про участь в виявленні та знищенні ганебного явища — а саме тотальної корупції в рядах МВС України.
    З легкої руки Міністра МВС України Луценка Ю.В. наказом №598о/с «Про надзвичайну пригоду в НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області та заходи реагування», при виявлені вказаного ганебного явища був покараний доганою заявник підполковник міліції головний спеціаліст НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області Кравченко Віктор Вікторович, за те що доповів не по команді, а скористався правом як громадянин України надати скаргу в 2008 році до СБУ (каденція Наливайченко), покарання якого триває по теперішній час.
    Місто Одеса завжди славилася маститими корупціонерами в будь-якій сфері державної діяльності, тим паче в правоохоронній системі.
    Генеральною прокуратурою України було порушено кримінальну справу № 4920082326 за ознаками ч.3 ст.364 КК України відносно начальника НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області полковника міліції Біньковського О.Р. 04.03.2008 року пред’явлено обвинувачення в тому, що він протягом 2005-2008 років навмисно з корисних мотивів використовуючи своє службове становище в групі осіб своїх заступників НДЕКЦ Колоса В.Л., Ястреба І.С., начальника фінансової частини НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області Іщук С.В., привласнював щомісячне грошове забезпечення підлеглих, матеріальну допомогу, командировочні, преміальні, що було доведено Актом документальної ревізії №18 від 29.06.2011 року, та висновками неодноразових ревізій КРУ при перевірці фінансового стану підрозділу НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області, керівник якого полковник міліції Біньковський О.Р. примушував своїх підлеглих офіцерів міліції та членів їх сімей займатися страховим бізнесом, з відрахуванням половини прибутку на його користь, брати хабарі, працювати під час відпустки з додатковим відрахуванням коштів для владнання питань в разі документування антикорупційними органами в злочинній діяльності , що і було зафіксовано оперативно-технічними матеріалами відео зйомки проведеними СБУ «К» в рамках кримінальної справи №4920082326.
    03.03.2008 року полковник міліції Біньковський О.Р., був затриманий СБУ з закритою відомістю грошового забезпечення підлеглих та сумою в 23505,63 тисяч гривень після чергової стрижки купонів, вказані події постригу протягом двох місяців фіксувались оперативно — технічними засобами СБУ «К».
    05.03.2008 року Біньковський О.Р. був доставлений в СІЗО №13 м. Києва де перебував під вартою до 05.05.2008 року.
    31.03.2008 року керівник НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області полковник міліції Біньковський О.Р. був звільнений міністром МВС України Луценко за дискредитацію та порушення Присяги наказом №598о/с «Про надзвичайну пригоду в НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області та заходи реагування».
    02.04.2008 року Біньковський О.Р. знаходячись заарештованим в СІЗО №13 м. Києва подає рапорт(!?) на ім’я міністра МВС України Луценка Ю.В. про звільнення його за вислугою років, який задовольняє керівник ГУ МВС України в Одеській області Керницький Б.А…наказом №235 від 30.04.2008 року, на підставі наказу МВС України від 25.04.2008 року за №773.
    На підставі наказу МВС України за № 1141 о/с від 09.07.2008 року керівник ГУ МВС України в Одеській області Керницький Б.А. видозмінює підставу звільнення Біньковського з вислуги років на хворобу і отримання інвалідності в зв’язку з проходженням служби в ОВС — наказ №378 від 11.07.2008 року… Злочинні циркові комбінації з наказами про звільнення Біньковського О.Р., дозволило отримати останньому як дискредитованому до 200 тисяч гривень вихідної допомоги та пенсію в 7 тисяч гривень.
    З 05.03.-05.05.2008 року за час утримання в СІЗО №13 м. Києва Біньковському О.Р. була нараховане та виплачене грошове утримання в розмірі майже в 28 тисяч гривень!!!, в тому числі преміальні, надбавки за таємність, антитерористичні !!! Постає цілком обгрунтовне питання ,- який «брелковий» козел – тобто перший заступник СБУ в Одеській області завізував наказ на призначення виплати антитерористичних коштів, на час знаходження останнього в СІЗО №13 м. Києва за березень, квітень 2008 року!?, вказані доплати стали чималою підставою до суми нарахування пенсійного утримання!!!
    В свою чергу керівником ДНДЕКЦ МВС України генерал-лейтенантом міліції Красюком І.П. завізовано розпорядження до ФЧ НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області про виплату полковнику міліції Біньковському О.Р. преміальних в розмірі 200% процентів за час знаходження під вартою з 05.03.-05.05.2008 року в СІЗО №13 м. Києва !!! кримінальна бригада «Мотороли» відпочиває… Але саме цікаве в тому, що наказ міністра МВС України Луценко Ю.В., №598 о/с від 31.03.2008 року про звільнення Біньковського О.Р., за дискредитацію є діючим!!! Фактично діє два наказа один за дискредитацію – діючий для толпи, два інших про звільнення за вислугою та по хворобі –діючі, для Біньковського О.Р.та братви.
    В наслідок комбінацій з наказами останній отримав не законно з Держаного бюджету кошти на загальну суму майже один мілліон гривень , та додатково незаконно утримав 200 тисяч гривень з підлеглих які визнані потерпілими від злочинних дій останнього. Відомо, що однією із рушійних сил, що вивело громадян на майдан стала злочинна діяльність трикутника смерті: міліції, прокуратури, суду. Трикутника смерті який діє по теперішній час…
    А тепер про заходи реагування та розслідування Одеською прокуратурою:
    СВ прокуратури Одеської області…, це особливе болото – слідчі прокуратури, процесуальні керівники — це юридичні терористи, це особливе злочинне угрупування якій держава ще і виплачує заробітню платню за юридичні диверсії, юридичне чванство. Складається враження що Генеральна прокуратура України робить гнівний вираз обличчя, надуває губки,супить бровки на кшталт- чим дівчина строже, тим вона дороже на злочинні дії братви Одеської прокуратури, а ті в свою чергу роблять вигляд що їм страшно…
    Підрозділи Одеської прокуратури це закрите акціонерне товариство кримінальної братви , якщо Генеральний прокурор України не рішить проблему корупції в Одеській прокуратурі, то він не рішить її в цілому і в Україні. Одеська прокуратура угойдає, заколихає, приспить, проплатить, обдурить під кінець і засадить, да, да засадить в анатомічному розумінні будь-якого Генерального прокурора. Легенди корупційних непотопляємих одеситів користуються великим попитом як в ГПУ так і в інших обласних прокуратурах держави.

    В кінці грудня 2008 року для подальшого розслідування кримінальна справа № 4920082326 Генеральною прокуратурою України справа в кількості 42-х томів була передана до СВ прокуратури Одеської області…

    З 42-х томів кримінальної справи № 4920082326 порушеною за ознаками злочину ч.3 ст.364 КК України відносно начальника НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області полковника міліції Біньковського О.Р. в подальшому переданих до СВ прокуратури Одеської області Генеральною прокуратурою України, до Суворовського районного суду м. Одеси (суддя Деркачов О.В.) потрапило 16 томів!!!, але уже за ознаками злочину ч.1 ст.365 КК України та з постановою (? замість подання) слідчого СВ прокуратури Одеської області Стоянова К.В., про застосування відносно останнього амністії, від якої Біньковський О.Р. відмовився в судовому засіданні.
    В свою чергу слідчий СВ прокуратури Одеської області Стоянов К.В. кримінальну справу в 26 томів знищив …
    Від злочинної діяльності полковника міліції Біньковського О.Р. визнано вісім потерпілих працівників міліції , яким слідчий Стоянов К.В. навмисно не надав можливості в ознайомленні з матеріалами досудового слідства в порядку процесуальних вимог ст.217 КПК України (ред.1960 року), які в подальшому були залякані діючим по теперішній час заступником Біньковського О.Р.- Колосом В.Л.,і в подальшому відмовились від повернення матеріальних збитків завданих на загальну суму 149622,38 грн.
    Окремо необхідно відмітити начальника СВ Южненського МВ ГУ МВС України в Одеській області майора міліції Урванцеву Н.Г., яка своєю постановою відмінила постанову про порушення кримінальної справи Генеральною прокуратури України відносно начальника НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області полковника міліції Біньковського О.Р. за ознаками злочину ч.3 ст.364 КК України!!!, маразматична постанова яка ввійшла в постанову суду судді Деркачова О.В. Суворовського районного суду м. Одеси від 17.05.2013 року як правильної по суті !!!

    Складається обгрунтовне враження що постанову від імені судді Деркачова О.В. писав Біньковський О.Р., суддя забув прийняти рішення про повернення речових доказів грошових коштів які він відібрав у потерпілих на суму майже в 25 тисяч гривень… На неодноразові заяви потерпілих та свідків по кримінальній справі №4920082326 про скоєння ряду інших злочинів колишнім керівником НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області полковником міліції Біньковським О.Р., прокуратура Одеської області відкрито стала на захист злочинних діянь останнього, навіть використовує в своїх особистих потребах приватний транспортний засіб підозрюємого Біньковського.
    Для освітлення злочинної діяльності слідчих СВ прокуратури Одеської області не вистачить світлої доби, але якщо коротко то:

    Слідчий 2-го СВ прокуратури Одеської області Ляшенко кримінальне провадження № 42013170000000048, порушене за фактом скоєння посадовими особами ВЛК ГУ МВС України в Одеській області, передбаченого ст.366 КК України — службового підроблення медичної документації — свідоцтва про хворобу, встановлення причинного зв’язку хвороби з проходженням служби в ОВС Біньковського О.Р., що стало підставою для визнання його інвалідом II групи, пов’язаної з проходженням служби в ОВС, надання посвідчення ветерана ОВС, отримання останнім пільг, матеріальних благ, на які він не мав права,чим спричинено значний збиток Державі, та який продовжується спричинятися, — слідчий Ляшенко проводить слідчі дії до внесення(!) заяви до ЄРДР, ознайомлює зі всіма матеріалами провадження Біньковського О.Р. з подальшим його допитом;
    всупереч наявним матеріалам виносить незаконну постанову про відмову в порушенні кримінальної справи відносно останнього, та інших посадових осіб відносно підробки документів при призначенні останньому пенсії, визнання його учасником бойових дій, ветераном ОВС, інвалідом 2-ї групи, безпідставно відмовляє в занесенні заяви до ЕРДР про скоєні злочини Біньковським О.Р. Всі не законні дії слідчого Ляшенко оскаржуються потерпілими в суді, позицію слідчого як «законну» підтримує процесуальний керівник прокурор Одабашьян С.С.- особистим водієм у якого на власному транспортному засобі працює підозрюваний Біньковський О.Р.(класика жанру!!!). Слідчий Приморської прокуратури м. Одеси Стерницький М.А. (кримінальне провадження № 42013170000000048),- виносить незаконну постанову про відмову в порушенні кримінальної справи всупереч наявним матеріалам, показам потерпілих, свідків, оперативно-технічним матеріалам, судово-медичної експертизи яка спростовує законність отримання Біньковським О.Р. інваліда 2 групи, з грубими порушеннями кримінально-процесуальних норм КПК України відносно підробки документів при призначенні останньому пенсії та інших посадових злочинів скоєних Біньковським О.Р.
    Слідчий проігнорував оскаржене рішення потерпілими в судовому засіданні Приморського суду м. Одеси, в зв’язку з тим, що вважав ухвалу суду не законною!!!, позицію слідчого в суді підтримував процесуальний керівник прокурор Одабашьян С.С. — особистим водієм у якого на власному транспортному засобі працює підозрюваний Біньковський О.Р.

    Слідчий 2-го СВ прокуратури Одеської області Царелунга кримінальне провадження №42013170000000601, порушеного за фактом скоєння начальником НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області Біньковським О.Р. кримінального правопорушення передбаченого ст.365 КК України (привласнення грошового забезпечення підлеглих, тощо), — виносить постанову про відмову в порушенні кримінальної справи за ознаками злочину ч.1 ст.365 КК України відносно Біньковського О.Р. всупереч наявним матеріалам, показам потерпілих, свідків, оперативно-технічним матеріалам , з грубими порушеннями кримінально-процесуальних норм КПК України, приховав матеріали кримінального провадження, потерпілим відмовив в поновлені втрачених матеріалів по кримінальній справі та відмовив в визнанні їх потерпілими… Слідчий Царелунга в своєму кабінеті переконував керівника 2-го слідчого відділу прокуратури Одеської області Гупала П.М., про необхідність прийняття незаконного рішення по вказаному провадженні в зв’язку з проханням поважних людей – тобто метра юридичних наук Ківалова С.В. з використанням процесуального керівника прокурора Одабашьяна С.С.- особистим водієм у якого на власному транспортному засобі працює підозрюваний Біньковський О.Р.

    Слідчий 2-го СВ прокуратури Одеської області Крисань кримінальне провадження за № 42013170020000213 порушеного за фактом скоєння службової недбалості посадовими особами ГУМВС України в Одеській області (СДНОП ГУМВС та СЕС ВОЗ ГУМВС), НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області передбаченого ст.367 КК України виносить постанову про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Біньковського О.Р. всупереч наявним матеріалам замаху на вбивство працівника міліції Терзіу В.Ф.при виконанні службових повноважень , з грубими порушеннями кримінально-процесуальних норм КПК України, приховування матеріалів кримінального провадження. Позицію слідчого в суді підтримує процесуальний керівник прокурор Одабашьян С.С. — особистим водієм у якого на власному транспортному засобі працює підозрюваний Біньковський О.Р. Кримінальне провадження зникло!!! Від 12 травня 2014 року прокуратура області втратила перебіг кримінального провадження, і на теперішній час на неодноразові запиту суду щодо ознайомлення з матеріалами прокуратура не відповідає…

    Юридична ізюминка, або юридичне свинство…Стажист(!!!) — слідчий Суворовської районної прокуратури м. Одеси Ізрайлян( кримінальне провадження №42013170040000098) — допитує суддю !!! та виносить постанову(!!!) про відмову в порушенні кримінальної справи за ознаками злочину ч.1 ст.365 КК України відносно Біньковського О.Р. відносно судді Суворовського районного суду м. Одеси Деркачова О.В. за ознаками злочину ст.375 КК України. , в зв’язку УВАГА з відсутністю в діях — ДПІ (державної податкової інспекції м. Одеси ?!!!) складу злочину!!!, своє рішення стажист (статус по КПК України стажиста — процесуальний нолик) пояснив в зв’язку великої температурою та хворобливим станом як дитини сонця-тобто ДАУНА…Стажист не плював на КПК України, а він його зімнув та витер дупу…
    В свою чергу слідчий 2-го СВ прокуратури Одеської області Волков кримінальне провадження №42013170040000098 – в подальшому виносить постанову про відмову в порушенні кримінальної справи за ознаками злочину ч.1 ст.365 КК України відносно Біньковського О.Р. відносно судді Суворовського районного суду м. Одеси Деркачова О.В. за ознаками злочину ст.375 КК України. Зі слів старшого слідчого Волкова В.В., по факту винесення неправосудного рішення суддею Суворовського району м. Одеси Деркачовим О.В. знаходилося в нього не більше неділі, зі слів слідчого: «…тут всі бігали, кричали закрити кримінальне провадження за відсутністю складу кримінального правопорушення в діях судді Деркачова О.В., а інакше прийдеться їхати до Генеральної прокуратури України…».

    Фактично слідчий Волков О.В. вказав, що незаконне рішення він прийняв не за власної волі, позицію якого в суді підтримує процесуальний керівник прокурор Одабашьян С.С.- водієм у якого на власному транспортному засобі працює підозрюваний Біньковський О.Р. Слідчі СВ прокуратури Одеської області Фучеджи А.Д.(який знаходиться в розшуку), Фатєєв А.В. порушене кримінальне провадження №42013170020000091 за фактом скоєння посадовими особами ГУМВС України в Одеській області, групою посадових осіб НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області (МВС України), передбаченого ст.364 КК України — неправомірної фінансово-господарчої діяльності НДЕКЦ при ГУМВС з ознаками ведення подвійної бухгалтерії, підробки фінансової документації тощо, спричинення значних збитків Державі,(не виключно, що в особливо крупних розмірах).
    Вказані факти підтверджуються рішеннями як суду першої інстанції так і рішеннями Одеського апеляційного адміністративного суду які набрали законної сили та повернули працівнику НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області 160 тисяч гривень з рахунку НДЕКЦ привласнені Біньковським кошти, на виконанні знаходиться аналогічне рішення працівника Терзіу В.Ф. на суму в розмірі в 130 тисяч гривень – але вказаними слідчими прокуратури постанову про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Біньковського О.Р., всупереч наявним матеріалам та з грубими порушеннями кримінально-процесуальних норм КПК України винесли вказані слідчі прокуратури. Батько слідчого Фучеджи займав керівну посаду в Одеській міліції, та був в дружніх стосунках з Біньковським О.Р., як з земляком по Придністров’ю, останній через підставну громадську організацію «Захист військовослужбовців» головуючий Старостін С.О. вихідця із Росії відмивав кошти, не виключно для дестабілізації та фінансування проросійських злочиннихгруп.

    За час розслідування кримінальної справи №492326 з 2008-2015 роки за ознаками злочину ч.3 ст.364 КК України відносно начальника НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області полковника міліції Біньковського О.Р., потерпілими, свідками до Генеральної прокуратури України направлено сотні заяв, речових доказів які в свою чергу були направлені до прокуратури Одеської області, де безслідно зникали.За вказаний термін колишній міністр МВС Луценко відбув навіть покарання, а Біньковський О.Р. при наявності такого адвоката як Ківалов навіть отримав пенсію, та незаконно переслідує потерпілих,свідків, та отримує через суди за свою дискредитовану мораль кошти.

    Жодний керівник прокуратури області за вказані терміни (2008-2015) та Генеральної прокуратури навмисно не вбачали кричущих фактів злочинних діянь Біньковського О.Р., на потерпілих порушуються надумані кримінальні справи, вчиняються тортури в приміщенні міліції та прокуратури (кримінальне провадження №42012170330000001), вчиняється тиск на членів сімей та малолітніх дітей. Одеську область при наявності судово-прокурорського клану під наглядом Ківалова С.В. не подалає ні один ЗУ «Про очищення влади», з кримінального клану братва виходить тільки на пенсію, або на підвищення до ГПУ, та керівниками прокуратури Кіровоградщини наприклад.

    Жодні заяви потерпілих належним чином не розслідуються, ухвали суду прокурорська братва використовує як туалетну бумагу. На заяви громадян та внесення до ЄРДР злочинних дій відносно прокурора м.Южного Вяткіної Світлани Павлівни, яка була затримана при розбійному нападі на громадян в 1984 році в селищі Гвардійське (нині Чорноморське) Комінтернівського району Одеської області з особливо небезпечними злочинцями Бураковим (Ушастий),Ситніком-які отримали реальні терміни ув’язнення , та про належність прокурорських працівників Одеської прокуратури до ОЗГ, ГПУ належним чином не реагує.Прокурор Одеської області-Приз А.А.(!?), матеріали для розслідування спрямовує до керівника кадрового апарату Одеської прокуратури Етнаровича(?), який не виходячи з кабінету надав відповідь заявникам про захист персональних даних відносно прокурора м.Южного Вяткіної Світлани Павлівни, та не можливості перевірити вказані факти, які є недостатні для внесення до ЄРДР…На звернення щодо оскарження дій слідчого прокуратури до суду Приморського району м.Одеси слідчий суддя не вбачив підстав для реєстрації заяви до ЄРДР про скоєний злочин прокурором Вяткіної,Етнаровичем.В свою чергу працівник внутрішньої безпеки прокуратури Одеської області на той час Матвийчук порекомендував заявнику не будоражить про вказані факти в зв’язку великим терміном події, а керівника безпеки прокуратури Коваленко призначили на посаду прокурора Кіровоградщини.
    Всі ці події відбуваються навіть при встановленому СБУ в Одеській області(лист до прокурора Приза А.А. за вих..№65/4-8266 від 20.11.14, реєстраційний номер канцелярії прокуратури №81335) на підставі заяв громадян щодо скоєного додаткового злочину прокурором Вяткіною С.П., підробки в особистій трудовій книжці записів про існування в неї трудового стажу,що дозволило останній працевлаштуватися в органи прокуратури України, реакції від керівництва прокурори ніякої, остання продовжує підтримувати обвинувачення в судах від імені Держави, а прокурор Приз А.А. отримав підвищення в ГПУ. Свіжий прокурор Говда Р.М. на вказані злочинні діяння своїз підлеглих вважає не єтичним притягувати до відповідальності своїх колег.

    А судді хто?:
    16.12.2011 року старшим слідчим СО прокуратури Одеської області Стояновим К.С. винесена постанова(? а не подання) про направлення кримінальної справи №49200802326 за обвинуваченням Біньковського О.Р.у вчиненні злочину за ознаками ч.1ст.365 УК України до суду Суворовського району м. Одеси для вирішення питання про звільнення обвинуваченого Біньковського О.Р.від кримінальної відповідальності на підставі ст.1 пп.в, г, д Закону України «Про амністію» від 12.12.2008року.
    Згідно Закону України « Про амністію» від 12.12.2008 застосування амністії не допускається , якщо обвинувачений, підсудний або засуджений заперечує проти цього.
    Особа, щодо якої вирішується питання про застосування амністії, дає згоду суду в усній чи письмовій формі з обов’язковим зазначенням цього в протоколі.Підсудний Біньковський О.Р.в суді не надав згоди щодо застосування відносно нього амністії , вину не визнав в скоєнні злочину і не визнавав в ході досудового слідства, надав згоду на досудовому слідстві про застосування до нього амністії тільки з метою добитися направлення його справи до суду для захисту його від незаконного переслідування з боку органів досудового слідства та поновлення його конституційних прав.

    Таким чином, суддя Деркачов О.В. повинен був відмовити в задоволені застосування амністії до Біньковського О.Р., а кримінальну справу №4920082326 за обвинуваченням Біньковського О.Р. в ст. 365 ч.1 КК України негайно направити прокурору Одеської області для складання обвинуваченого заключення та подальшого направлення справи до суду,а не розглядати півтора року справу «по суті – по Ківаловські» , яка була направлена до суду щодо застосування Закону України « Про амністію».

    Суддя Деркачов О.В. будучи посадовою особою державної влади, в конституційному порядку наділений повноваженнями по здійсненню правосуддя і виконання своїх обов’язків на професійному рівні, навмисно зловживаючи наданою їм владою та службовим становищем всупереч інтересам правосуддя, невиключно що з корисних мотивів в неправомірних інтересах обвинуваченого Біньковського О.Р., своїми неправомірними діями скоєними з прямим наміром на винесення неправомірних (неправосудних), безпідставних та незаконних рішень, проявив суттєве порушення законодавства України, невірне застосування закону, наділив себе повноваженнями Конституційного суду України, проявив непрофесіоналізм, скоїв ряд посадових злочинів, використав надані йому службові повноваження, всупереч інтересам суспільства, держави спричинив значну шкоду і інтересам правосуддя і інтересам окремих громадян (потерпілих та свідків по кримінальній справі) та проявив порушення вимог його статусу як судді, посадових обов’язків, присяги судді, що свідчить про суттєве порушення Конституції України, норми матеріального права та процесуальних норм КПК України, Закону України «Про судоустрій та статус суддів», Закону України «Про амністію» чим скоїв кримінальне правопорушення за ознаками ст.ст. 364,365,375 ,…КК України. Вище викладене, вказує на те, що суддя Деркачов О.В., або впевнений в своїй безкарності, або викликає сумніви щодо адекватності прийнятих ним рішень. Обгрунтовно стало відомо, що охоронним злочинним юридичним д’яволом злочинних дій прокуратури та суду є відомий одеський депутат Ківалов С.В…Який правоохоронець посміє сходити по нужді проти вітру проти волі представника в Венеціанської комісії від України?

    01.04.2014 року слідчий 2-го СВ прокуратури Одеської області Царелунга (кримінальне провадження №42013170000000601) виносить постанову про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Біньковського О.Р. всупереч наявним матеріалам з грубими порушеннями кримінально-процесуальних норм КПК України, приховує матеріали кримінального провадження, навіть забув винести рішення про вилучені речові докази грошові кошти потерпілих в сумі 23505,63 гривень які були процесуально вилучені у підозрюваного Біньковського О.Р., та приймає незаконне рішення, позицію якого в суді підтримує процесуальний керівник прокурор Одабашьян С.С., власним водієм у якого на власному транспорті працює Біньковський О.Р., який приховує власний автомобіль на автомойкі біля суду, та подає авто позашляховик Ніссан, д/н ВН0504ІІ для прокурора та слідчого по телефонному запиту, щоб не засвідчили корупційні діяння потерпілі та свідки по кримінальній справі. Суддя Приморського районного суду Цильмак К.П. задовольнив клопотання потерпілих та свідків про відсторонення прокурора по вказаному провадженню, який в судовому засіданні підтвердив про надання послуг водія підозрюваного Біньковського….
    Потерпілими неодноразово на досудовому слідстві кримінального провадження були надані заяви про відновлення втрачених матеріалів та долучення Акту документальної ревізії №18 від 29.06.2011 року який перебував в матеріалах справи, що доводив злочинну діяльність Біньковського О.Р. за ознаками злочину за ч.3 ст.365 КК України, але при оскарженні рішення слідчого прокуратури, слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси Лабунський попри про вказані недоліки виносить замовну ухвалу всупереч наявним матеріалам про законність відмови слідчим 2-го СВ прокуратури Одеської області Царелунгою в порушенні кримінальної справи відносно колишнього керівника НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеської області Біньковського О.Р., в тексті ухвали навмисно відсутні вимоги потерпілого про відновлення втрачених матеріалів та долучених матеріалів по кримінальному провадженні.
    .
    При оскарженні вказаної ухвали слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси Лабунського в Апеляційному суді Одеської області в складі головуючого судді Берназа В.А., суддів Грідіної, Копіци, суд тупо не прийняв до уваги заяви потерпілого про відновлення втрачених матеріалів, всупереч наявним матеріалам по кримінальній справі суд виніс незаконне замовне рішення — відмовив в задоволенні апеляційної скарги про закриття кримінального провадження №4201317000000601 від 12.12.2013 року за ознаками складу злочину, передбаченого ст.365 ч.2 КК України, а ухвалу слідчого судді Лабунського залишив без змін та надавши помилково зовсім іншу кваліфікацію злочину яку розглядав суддя Приморського районного суду м.Одеси Лабунський за ч.1 ст. 365 КК України.

    Винесена оправдовуючи постанова судді Деркачова О.В., спричинила хвилю незаконних дій відносно потерпілих,заявників щодо відшкодування моральної, матеріальної шкоди вже позивачу Біньковському О.Р. якого за дискредитацію викунули з лав ОВС, а в військовий час напевне і розстріляли.Цивільнісуди Суворовського (Кисельов),Малиновського(Целух) районних судів м.Одеси в супереч матерілам справи виносять рішення про задоволення позову останнього про захист честі і достоїнства до потерпілих,забовязавши сплатити моральну шкоду дискредитованому Біньковському О.Р. в 20 тисяч гривень додатково до нанесеного потерпілим збитку на загальну суму в майже в 149 тисяч гривень… Відбувається кримінальний парад зразка 90-х років.

    До відому не взяті долучені до справи рішення як суду першої інстанції так і рішення Одеського апеляційного адміністративного суду про встановлене зловживання керівником НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області полковником Біньковським О.Р. про не виплату, привласнення грошового утримання підлеглих підполковника міліції Терзіу Віри Федорівни на яку скоєний замах на вбивство за оприлюднення вказаних злочинних схем фінансового зловживання Біньковським О.Р., та Мірошниченко Віктора Володимировича, на загальну суму майже в триста тисяч гривень.В підрозділі НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області особовий склад має на утриманні до 300-т осіб.Спостерігаючи за перебігом подій відносно переслідуванням правоохоронними органами своїх колег, за свої ж кошти, потерпілі відмовляються від спроби повернення матеріального збитку спричиненого Біньковським О.Р., на загальну суму149622,38 грн., в теперешніму скрутному-то стані…

    За час злочинної діяльності керівника НДЕКЦ при ГУ МВС України в Одеській області полковником міліції Біньковського О.Р., та відкритим кришуванням прокуратури Одеської області злочинних діянь останнього, Державі спричинений збиток майже на один мілліон гривень (вихідна допомога при почотному звільненні за дискредитацію в 200 тисяч гривень, 7000 гривень пенсії х 72 місяці=504000 тисяч гривень, привласнення 200 тисяч гривень потерпілих, зарплатня за час утримання в СІЗО №13 в 28 тисяч гривень, тощо)…,
    І ніякий цар чи грузин навіть якщо два в одному не подолає корупцію, досить вірити в казочки, що прийдуть нові президенти, депутати, іноземці і все зроблять за нас, ні так не станиться, необхідно брати вила до рук, та переймати неприємний досвід щодо подій відносно Калашникова, суддів Харківщини і братви з прокуратури.Люди повіривши в грузинського заступника Генерального прокурора, подають заяви на його імя про м’яко кажучи диверсійну роботу прокуратури, але останній відсилає їх заяви тим діточкам сонця,на яких люди обгрунтовно скаржилися…Не працює Держава, буде працювати вулиця, з набранням до лав антиподу Небесної сотні –чортової дивізії- запис до лав почався!вікна в багатоповерхівках відкриті.
    Громадяни України вносять по 5 гривень для війська… стає сумно за людей які напівголі, неозброєні, голодні — ціною власного життя захищають вказаних упирів-мільйонерів, прокурорське-судійське- міліцейське бидло.
    На підставі викладено,керуючись ст.ст.60,214 КПК України
    ПРОШУ
    1.Створити тимчасову слідчу комісію. Витребувати для перевірки, та прийняття законного рішення кримінальну справу №492326 відносно колишнього дискредитованого керівника НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеської області полковника міліції Біньковського О.Р.
    2.Провести перевірку, прийняти рішення відносно посадових осіб прокуратури,суду, міліції які виносили незаконні рішення по кримінальної справі/провадженням .
    3.Повернути Державі спричинену матеріальну шкоду в зв’язку з прийнятими незаконними, корупційними рішеннями посадовими особами правоохоронних органів.
    4.Витребувати рішення Одеського апеляційного адміністративного суду про повернення коштів (триста тисяч гривень) з рахунку ФЧ НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області працівникам Мірошниченко В.В.,Терзіу В.Ф., та прийняти рішення щодо колишнього керівника вказаної установи Біньковського О.Р.,привласнившого вказані кошти.
    З повагою,
    14.05.2015 В.В.Кравченко

  4. А почему не запретить голосовавшим за эти законы быть сегодняшними депутатами, губернаторами, мэрами и так далее. Или что на этих трех человек мир сошелся

  5. Законодавець ты такой же как и Поплавок с Пидрахуем, если начинаешь защищать явных врагов Украины. Значит ты и сам недалеко от них откатился. В лучшем случае ты кнопкодав, а в худшем — сам знаешь кто. и Это все о тебе.

  6. В стране черт знает что происходит, а они решают кому можно занимать пост ректорства, а кому нет. И я так понимаю мнение студентов теперь вообще не будет учитываться…..”ооочень круто” !

  7. поплавский еще всем прочухана даст!!! Что это за беспредельщина творится!!!! Он и близко не стоял с теми, кто голосовал за диктаторские законы, так что надо наказывать действительно тех, кто подставил свой народ и страну!

  8. Зачахне без дівчат? Що за кал? Скоріше університет зачахне без нього! КНУКіМ — це його дітище, яке він виростив і збагатив усім! Усі, хто там навчався і навчається, мене зрозуміють! І так, на замітку, він не ректор, а почесний президент!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ