Человек не терпит насилия!

За скандальною забудовою на Лівобережці стоїть бізнес-партнер Ніконова — Столар

stollarrfull

За скандальним будівництво на Микільській Слобідці стоїть Вадим Столар – партнер першого заступника мера Києва Ігоря Ніконова. Про це у блозі на “Українській правді” пише народний депутат Сергій Лещенко.

“Попереднім орендарем, а згодом і власником землі була фірма “Майк”, за якою стирчать вуха родини Столарів – депутата Київради Вадима Столара, колишнього нардепа від Партії регіонів та бізнес-партнера Черновецького, а також його батька Михайла Столара”, — пише Лещенко.

Він додав фірма “Майк” перевела землю на фірму “Терра Капітал”, яка і розпочала грандіозне будівництво прямо на березі Дніпра – в рекреаційній зоні та захисній прибережній смузі Дніпра.

8a5aad2 stolar 1
 

“Через кілька днів після втечі Януковича, 6 березня 2014 року головний архітектор Києва Целовальник, не виконуючи постанову Окружного адмінсуду Києва, видав Містобудівні умови та обмеження на будівництво тут житлового комплексу”, — пише Лещенко.  

Нардеп додає, що після цього, вже у січні 2015 року Державна архітектурно-будівельна інспекція видала Дозвіл на виконання будівельних робіт – “які, насправді, на той момент велися вже десять місяців”.

“При цьому Державна корпорація “Укрбуд”, очолювана депутатом Київради від УДАРу та партнером Столара Максимом Микитасем, вже навіть здійснює продаж квартир в недобудованому житловому будинку на Микільській Слобідці”, — пише Лещенко.

Депутат додає, що Столар є близьким товаришем Сергія Льовочкіна та соратником Ігоря Ніконова – першого заступника Кличка та головного девелопера в проектах Дмитра Фірташа та Вагіфа Алієва.

Ніконов та Столар є бізнес-партнерами в київському хмарочосі “101 Тауер”.

“При цьому по партії “УДАР” пішла рознарядка не втручатися в цей конфлікт, хоча мера про деталі оборудки інформували депутати Чумак і Новак. Сам будмайданчик почали обносити бетонними блоками та колючим дротом, зводячи там новий “Берлінський мур” в Києві. До охорони території також були залучені невідомі озброєні люди, які представлялися “Громадським формуванням Лівий берег”“, — наголошує Лещенко.

e01af50 mykilska 1
 

За його словами, щоб надати легальних форм будівництву в забороненій 100-метровій зоні, було створено висновок “Інституту Генерального плану міста Києва” – про те, що насправді це не берег “великої ріки” Дніпро, а лише “середня річка” Десенка, і захисна смуга тут становить тільки 50 метрів.

ffd4fd8 richka
 
093a72f richka2
 

Лещенко додав, що “намагається зірвати плани щодо забудови Микільської Слобідки”.

Зокрема, направив на генпрокурора Шокіна заяву про злочин щодо мера Віталія Кличка, керівника київської міліції Терещука, в.о. голови Державної архітектурно-будівельної інспекції Драча тощо – через нереагування, змову та покривання забудовників на Микільській Слобідці.

Як відомо, скандальне будівництво комплексу “Сонячна Рів’єра” триває уже рік – в одній з веж вивели десять поверхів.

Місцеві мешканці неодноразово влаштовували акції протесту на будівництві. 4 лютого люди палили шини. 

А 1 квітня під час протесту проти новобудови правоохоронець отримав поранення. 

23 квітня Кличко попросив прокуратуру перевірити документи на будівництво на Микільській Слобідці, яке веде депутат від “УДАРУ” Максим Микитась.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Кличко сел в сани коррупции и запряг в них милицию,прокуратуру,суды,которые не тянут сани,а топчутся на месте ожидая кто из коррупционеров подбросит овса в виде зеленых или капусты,как называют доллары.

  2. У КЛИЧКА В УДАРЕ КИЕВРАДЫ ЕСТЬ ДЕПУТАТ КИСЕЛЕВ–— бывший сотрудник АП ЯНУКОВИЧА, его жена племянница арбузова….
    КАКИЕ ЕЩЕ ВОПРОСЫ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ