Человек не терпит насилия!

Команда Януковича – Арбузова і надалі керують Державним Банком

Незважаючи на вимогу суспільства очистити органи влади та державного управління від людей сім’ї колишнього президента України В.Януковича в Державному ПАТ «Український експортно-імпортному банку» продовжують «сумлінно» виконувати свої обв’язки посадови особи, призначені із оточення опальних державних діячів України (В.Януковича, Ю.Колобова, С.Арбузова та інш.),

Стратегічну економічну політику Державного банку за старими принципами втілюють у життя старі кадри ( Заступник Голови Правління — Член Правління С.Монастирська, Члени Правління Руда В.О. та Миськів С.М.)

  1. Світлана Монастирьска — призначена в 2010 році за вказівкою колишнього Міністра фінансів Ю.Колобова, протягом 2010 – 2014 років виконувала його особисті вказівки щодо діяльності Державного банку. В органах МВС проходить по справі щодо розкрадання більш 200 млн. грн. під час роботи в «Альфабанк». За допомогою впливових зв’язків в українському уряді та сплатою великого хабара кримінальне переслідування стосовно неї було припинено у 2012 році. У даній час керує філіальною мережею банку, роботу з клієнтами середнього та малого бізнесу. Призначений в серпні 2014 року новий Голова Правління О.Гріценко на неї впливу немає.

  2. Сергій Миськів – призначеній на посаду в 2010 році за допомогою колишнього Міністра фінансів Ю.Колобова, протягом 2010 – 2014 років виконувала його особисті вказівки щодо діяльності Державного банку. На сьогоднішній день утримується у Державному банку дякуючи близьким зв’язкам по Чернівецькому університету А. Пишному (Голова Правління Ощадбанку ) та А.Яценюку (Прем’єр Міністр України). Під час правління В.Януковича С.Миськів особисто керував низькою провальних проектів Укрекімбанку, чим було нанесено суттєвої шкоди економічним інтересам банку. Призначений в серпні 2014 року новий Голова Правління О.Гріценко на нього впливу немає. Під час відсутності Голови Правління, С.Миськів виконує його обов’язки.

  3. Вікторія Руда – призначена на посаду за протекцією колишнього Міністра фінансів Ю.Колобова. Вся її діяльність з 2010 року по даний час керується Ю.Колобовим, з якім вона дотепер підтримує тісні контакти, незважаючи на те, що Ю.Колобов ховається від Українського правосуддя. Безпосередньо контролює корпоративний сектор в банку. Активно сприяла у видачі кредитів Державного банку комерційним структурам близьким до С.Арбузова, О.Януковича, Ю.Колобова, С.Курченко. До тепер лишаться керівником кредитного комітету Банку. Призначений в серпні 2014 року новий Голова Правління О.Гріценко на неї впливу немає.

За допомогою зазначених керівників у січні 2015 року Державний банк «із задоволенням» прийняв на обслуговування та відкрив поточні рахунки підприємств АНГЕЛ 2008, ТАЛІОН 2008, ДОНБАС ЛИДЕРСТРОЙ та ДМС СТРОЙ, які пов’язані з сім’єю В.Януковича. Колишній член Правління банку А. Мананніков через пані В. Руду вирішує питання обслуговування зарплатних проектів зазначених комерційних структур, на користь яких він зараз працює.

До сьогоднішнього часу в банку працюють керівники з команди С.Арбузова: брати О.Квартюк та Ю.Квартюк, спеціаліст, що займається прослуховуванням співробітників банку В.Павлюк, спеціаліст по отриманню хабарів В.Клімчук, чоловік колишньої соратниці С.Арбузова та Члена Правління Банку Л.Решетняк та багато інш.

Олександр Гриценко призначений на посаду в серпні 2014 року на той час збиток Державного банку за результатами роботи за півроку складав 4.7 млн. грн., за результатами 2014 року більш ніж 9 млн. грн. Призначення відбулося без конкурсного відбору.  Досвіду керівництва банківськими установами немає, до призначення він працював в Лондоні. За даними обізнаних осіб є родичем П.Порошенка.

Перший заступник Голови Правління — Маноха С. О.   – призначений на посаду в грудні 2014 року.  Призначення відбулося без конкурсного відбору.  Ситуацію в банку не контролює.

Заступник Голови Правління  – Белінський О.В.  1966 р.н – призначений на посаду в грудні 2014 року. Досвіду в роботі банків немає. О.Белінський пов’язаний із скандалами навколо КМ «Олімпік Парк», колишній генеральний директор ДК «Європа» .   Призначення відбулося без конкурсного відбору. Активно почав співпрацювати з старою командою (В.Януковича). Особисто проводить «співбесіди» з контрагентами та постачальниками Державного Банку. Контрагенти, за його проханням купляють стороннім особам Iphone -6, коштовні речи та інш.

Продовжується подальше розширення штатної структури банку для просування «друзів»  та «знайомих» нових Членів Правління банку. До листопада 2010 року (час призначення команди С.Арбузова) у банку було лише 2 заступника Голови правління та 5 членів Правління. Кількість Управлінь збільшилося на 13, відділів та секторів на 56, по персоналу більш ніж на 2000. На сьогоднішній день призначений 1 перший заступник Голови Правління, 4 заступника Голови Правління та 5 членів Правління , продовжується збільшення кількості посад та підрозділів.

На посаду Генерального Директора по роботі  з Проблемними активами призначений Дмитро Лановий, син колишнього Міністра фінансів та народного депутата Володимира Ланового. До цього час Д.Лановий з проблемами стягнення боргів не мав уяви, у той же час проблемні активи банку складають біля 60% та оцінюються в мільярди гривень.

Заступник Голови правління – Котов В.М. 1952 р.н. (куратор служби безпеки, роботи з проблемними активами, та заставними об’єктами банку) призначений на посаду в грудні 2014 року, фактично працює з листопада минулого року. Є близьким другом батька Голови Правління Гриценка А.В. В банківських установах до цього не працював. Документі, що надані до Національного Банку для призначення підроблені. Колишній співробітник Податкової служби, вік 63 роки.  До призначення являвся співробітником безпеки Групи Компаній «Фактор». Група є проблемним позичальником Укрексімбанку (борг складає біля мільярда гривень, підприємства групи у стадії примусового стягнення, ліквідації та реструктуризації).  Призначення відбулося без конкурсного відбору. З початку своєї діяльності активно включився в вирішення боргових питань Групи Компаній «Фактор».  Його діями особисто керує власник Групи Компаній Фактор одіозно відомий  С.Тіщенко.

З метою особистих меркантильних інтересів В.Котов, прийняв рішення про примусове звільнення ряду досвідчених співробітників та керівників, які можуть помішати діям, пов’язаним з особистим збагаченням за рахунок Державної установи. В колективі управління безпеки ситуація на грані критичної, коїться тиск на співробітників. Співробітниками готуються позиви до суду, прокуратури та інших правоохоронних органів.

Незважаючи на те, що до сьогоднішнього часу успішно працюють незвільнені колеги С.Арбузова, В.Котов розпочав «нові призначення» – призначення з оточення васала В.Януковича – колишнього Міністра МВС В.Захарченка .

Так у 2015 році ще два додаткових заступника начальника управління безпеки були призначені за особистим клопотанням Котова В.М.:

—         Савченко І.В.звільнений за люстрацією у 2014 році з посади Заступника УМВС України в Полтавський області. До цього часу за вказівкою В.Захарченко займався т.з. «кураторством» та «створенням» конвертаційних центрів, через які відмивались мільярди грошей. Після  був призначений заступником Керівника Полтавської міліції Е.Фєдосова , близького соратника В.Захарченка. Під час Полтавського Евромайдану І.Савченко безпосередньо керував фізичним розгоном  протестуючих.   Звільнений з лав МВС України за люстрацією.

—         Ліщенко В.М. – начальник райвідділу Полтавського міського управління міліції , звільнений у 2014 році за люстрацією, права рука І.Савченко. Також приймав участь в розгоні демонстрантів під час акцій протесту.

Начальником відділу внутрішньої безпеки у січні 2015 року призначений — Бакай А.В. колишній заступник Прокурора Закарпатської області  За наказом колишнього Генерального Прокурора України В.Пшонки проводив тиск на корпорацію «Рошен», за його вказівкою було порушено біля 50 кримінальних справ стосовно «Рошен». Звільнений з прокуратурі за  люстрацією.   

Усі нові призначені посадові особи за функціональними обов’язками управління не працюють, вирішують особисті питання В.Котова. З перших днів роботи в банку дані керівники почали вивчати питання та збирати інформацію щодо фінансових площадок  з ознаками конвертаційних центрів з метою створення штучних для них проблем та отримання доходів від них на свою користь. Голова Правління покриває дії В.Котова.

Збиток Банку за час головування О.Гриценко 8 млрд. грн..

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Совсем забыли о еще одном тихом персонаже руководителе безопасности, который спрятался в юридическом управлении ЗЕМЦОВ АНАТОЛИЙ ПЕТРОВИЧ. Это уникальная личность — и Вашим и Нашим!!! Размах уменьшился, надо конкурентов убрать. И как (бывший) СБУшник красиво все делает, не подпуская ни кого к кормушке, и постукивает куда надо, докладывает вовремя, представляя КУДА НАДО информацию, СТАРЫЕ ХОЗЯЕВА довольны!!!! Казачек засланный, БЕЛОРУСКИЙ — ПРОРОССИЙСКИЙ!!!! Где кадровые изменения? Где люстрация? Где защита государственного объекта?

  2. Нові призначення в державному банку
    Олександр Гриценко призначений на посаду в серпні 2014 року на той час збиток Державного банку за результатами роботи за півроку складав 4.7 млн. грн., за результатами 2014 року більш ніж 9 млн. грн. Призначення відбулося без конкурсного відбору. Досвіду керівництва банківськими установами немає, до призначення він працював в Лондоні. За даними обізнаних осіб є родичем П.Порошенка.
    Перший заступник Голови Правління — Маноха С. О. – призначений на посаду в грудні 2014 року. Призначення відбулося без конкурсного відбору.
    Заступник Голови Правління – Белінський О.В. 1966 р.н – призначений на посаду в грудні 2014 року. Досвіду в роботі банків немає. О.Белінський пов’язаний із скандалами навколо КМ «Олімпік Парк», колишній генеральний директор ДК «Європа» . Призначення відбулося без конкурсного відбору. Активно почав співпрацювати з старою командою (В.Януковича). Особисто проводить «співбесіди» з контрагентами та постачальниками Державного Банку. Контрагенти, за його проханням купляють стороннім особам Iphone, коштовні речи та інш.
    Продовжується подальше розширення штатної структури банку для просування «друзів» та «знайомих» нових Членів Правління банку. До листопада 2010 року (час призначення команди С.Арбузова) у банку було лише 2 заступника Голови правління та 5 членів Правління. Кількість Управлінь збільшилося на 13, відділів та секторів на 56, по персоналу більш ніж на 2000. На сьогоднішній день призначений 1 перший заступник Голови Правління, 4 заступника Голови Правління та 5 членів Правління , продовжується збільшення кількості посад та підрозділів.
    На посаду Генерального Директора по роботі з Проблемними активами призначений Дмитро Лановий, син колишнього Міністра фінансів та народного депутата Володимира Ланового. До цього час Д.Лановий з проблемами стягнення боргів не мав уяви, у той же час проблемні активи банку складають біля 60% та оцінюються в мільярди гривень.
    Заступник Голови правління – Котов В.М. 1952 р.н. (куратор служби безпеки, роботи з проблемними активами, та заставними об’єктами банку) призначений на посаду в грудні 2014 року, фактично працює з листопада минулого року. Є близьким другом батька Голови Правління Гриценка А.В. В банківських установах до цього не працював. Документі, що надані до Національного Банку для призначення підроблені. Колишній співробітник Податкової служби, вік 63 роки. До призначення являвся співробітником безпеки Групи Компаній «Фактор». Група є проблемним позичальником Укрексімбанку (борг складає біля мільярда гривень, підприємства групи у стадії примусового стягнення, ліквідації та реструктуризації). Призначення відбулося без конкурсного відбору. З початку своєї діяльності активно включився в вирішення боргових питань Групи Компаній «Фактор». Його діями особисто керує власник Групи Компаній Фактор одіозно відомий С.Тіщенко.
    З метою особистих меркантильних інтересів В.Котов, прийняв рішення про примусове звільнення ряду досвідчених співробітників та керівників, які можуть помішати діям, пов’язаним з особистим збагаченням за рахунок Державної установи. В колективі управління безпеки ситуація на грані критичної, коїться тиск на співробітників. Співробітниками готуються позиви до суду, прокуратури та інших правоохоронних органів.
    Незважаючи на те, що до сьогоднішнього часу успішно працюють незвільнені колеги С.Арбузова, В.Котов розпочав «нові призначення» – призначення з оточення васала В.Януковича – колишнього Міністра МВС В.Захарченка .
    Так у 2015 році ще два додаткових заступника начальника управління безпеки були призначені за особистим клопотанням Котова В.М.:
    — Савченко І.В. – звільнений за люстрацією у 2014 році з посади Заступника УМВС України в Полтавський області. До цього часу за вказівкою В.Захарченко займався т.з. «кураторством» та «створенням» конвертаційних центрів, через які відмивались мільярди грошей. Після був призначений заступником Керівника Полтавської міліції Е.Фєдосова , близького соратника В.Захарченка. Під час Полтавського Евромайдану І.Савченко безпосередньо керував фізичним розгоном протестуючих. Звільнений з лав МВС України за люстрацією.
    — Ліщенко В.М. – начальник райвідділу Полтавського міського управління міліції , звільнений у 2014 році за люстрацією, права рука І.Савченко. Також приймав участь в розгоні демонстрантів під час акцій протесту.
    Начальником відділу внутрішньої безпеки у січні 2015 року призначений — Бакай А.В. колишній заступник Прокурора Закарпатської області За наказом колишнього Генерального Прокурора України В.Пшонки проводив тиск на корпорацію «Рошен», за його вказівкою було порушено біля 50 кримінальних справ стосовно «Рошен». Звільнений з прокуратурі за люстрацією.
    Усі нові призначені посадові особи за функціональними обов’язками управління не працюють, вирішують особисті питання В.Котова. З перших днів роботи в банку дані керівники почали вивчати питання та збирати інформацію щодо фінансових площадок з ознаками конвертаційних центрів з метою створення штучних для них проблем та отримання доходів від них на свою користь. Голова Правління покриває дії В.Котова.
    Всім відомо хто кришував «конверти» — податкова та МВС,
    Тільки вступив до посад, горе-банкири почали встановлювати свої правила конвертаційним площадкам, а в обов’язки цих осіб, згідно штату це ні як не входить. Немає часу займатися проблемами банку, требо працювати на себе такий девіз поплічників Котова. Поряд цім розпочалася війна зі досвідченими кадрами банківської безпеки, а кому потрібні зайві вуха ? Навіщо патріоти гинули на Майдані?
    Збиток Банку за час головування О.Гриценко 8 млрд. грн.

  3. а куда смотрит НБУ, СБУ, прокуратура, НабСовет, МинФин? ведь убыток такой, какого ни где и ни когда не было

  4. эти хлопцы известны службе внутренней безопасности МВД, как крышеватели конвертов, а НАРЦИС, еще и бардели крышевал

  5. Это вброс и гнусная инсенуация……Эксим один из не многих банков кототрый выполняет обязательства вне зависимости от региона… есть определенные обстоятельства (внешние рынки), но они не влияют на владчиков или обслуживающихся ЮрЛиц…банк не просто выполняет свои обязательства, но остановит нождак зубами, если возникнет риск вкладчикам или клиентам.. и это не зависит от “демонизированых” первых лиц….

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ