Человек не терпит насилия!

ЖАХ! Вот такі бажають обирати прокурорів та суддів!!!

Шановні друзі!

27 квітня 2015 року в будівлі Генеральної прокуратури України пройде Всеукраїнська конференція робітників прокуратури, де будуть обиратись члени Вищої ради юстиції від органів прокуратури.
Однин з кандидатів на високу посаду одіозний суддя Харківського районного суду Харківської області Караченцев Ігор Володимирович.
Караченцев І.В. працюючи на посаді слідчого прокуратури Харківської області кидав людей за грати задля відібрання бізнесу на свою користь:
http://vecherniy.kharkov.ua/printnews/4037 (одна з багатьох справ підприємець ЧП «Шанс» Надія Шапетько ), за що його і попросили звільнитись за власним бажанням.
В 2003 році Караченцев І.В. обрався суддею Харківського районного суду Харківської області, де продовжив свою злочинну практику – кидати людей за грати для того, щоб з ним йшли домовлятись http://zn.ua/SOCIETY/harkovskiy_predprinimatel,_ne_zhelayuschiy_sdavat_dengi_v_p rokurorskiy_fond,_popal_v_sizo.html (справа Юрія Скрипки).
Після таких справ у судді Караченцева І.В. з’явились два новенькі автомобіля Тойота Камри – ах8181ах та Тойота Раф4 – ах2882ес, які він записав на свою мати пенсіонера, яка за все своє життя не змогла би купити такі автомобілі загальною вартістю 90 тисяч доларів, а також у судді з’явилась квартира в новому будинку в центрі міста Харкова площею більше 100 метрів квадратних в якій він зробив євроремонт.
Якщо подивитись на реєстр судових рішень у судді Караченцева І.В. сама велика кількість скасований вироків та рішень ніж у інших суддів. І з таким рівнем він бажає обирати суддів та прокурорів на посади!

Прошу взяти участь на Всеукраїнській конференції робітників прокуратури, яка відбудеться 27 квітня 2015 року в будівлі Генеральної прокуратури України та не дати корупціонерам-хабарникам в особі судді Харківського районного суду Харківської області Караченцева І.В. продовжувати свою злочинну діяльність на таких високих посадах.

Тільки разом можемо подолати корупцію в Україні! Слава Україні!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Суддя Харківського районного суду Харківської області Караченцев Ігор Володимирович «прожжоний» до кісток корупціонер та хабарник.

    Караченцев І.В. працюючи на посаді слідчого прокуратури Харківської області кидав людей за грати задля відібрання бізнесу на свою користь: http://vecherniy.kharkov.ua/printnews/4037 (одна з багатьох справ підприємець ЧП «Шанс» Надія Шапетько ), за що його і попросили звільнитись за власним бажанням.
    В 2003 році Караченцев І.В. обрався суддею Харківського районного суду Харківської області, де продовжив свою злочинну практику – кидати людей за грати для того, щоб з ним йшли домовлятись http://zn.ua/SOCIETY/harkovskiy_predprinimatel,_ne_zhelayuschiy_sdavat_dengi_v_p rokurorskiy_fond,_popal_v_sizo.html (справа Юрія Скрипки). Після таких справ у судді Караченцева І.В. з’явились два новенькі автомобіля Тойота Камри – ах8181ах та Тойота Раф4 – ах2882ес, які він записав на свою мати пенсіонера, яка за все своє життя не змогла би купити такі автомобілі загальною вартістю 90 тисяч доларів, а також у судді з’явилась квартира в новому будинку в центрі міста Харкова площею більше 100 метрів квадратних в якій він зробив євроремонт. Якщо подивитись на реєстр судових рішень у судді Караченцева І.В. сама велика кількість скасований вироків та рішень ніж у інших суддів.

    Він постійно вимагає гроші у сторін для винисення неправосудних рішень.

    Прошу перевірити зазначені факти та притягнути корупціонера до відповідальності.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ