Человек не терпит насилия!

Торгівля людьми , яка кришується прокуратурою, або шахраї зірки Ютуба

Прокуратура Тернопільської області , хоче за хабарі закрити справу ( Справа N 1201421000000122 ст. 190 ) про шахрайське угрупування , яке очолює мешканець обласного центру Лучкевич Любомир Ярославович , його заступник та поділник Штогрин Володимир Васильович , члени їх родин, та підставні особи котрих вони в свій час ставили на чолі ТОВ “Грмес” , “КРЕДИТНОІ СПІЛКИ”, та “ДІАСПОРИ” спільники також у США , так що ця справа набула міжнародного формату за участі Інтерполу та ФБР ! Міліцією проведено роботи за останні два роки дуже багато, злочини зафіксовані та віддокументовані: серед яких( шахрайство, вимагання, залякування, фіктивне підприємництво, та Несплата податків в особливо великих розмірах) , якщо говорити простою мовою то- злочинці надавали населенню послуг на 100 грн,- а вимагали за свою роботу 10 000 $ , і це дуже добре їм вдавалося, тому що вони мали від тисяч людей розписки на подібні суми, таким чином так звані “Лохи” платили щоб не мати проблем, а більш розумні відмовлялись, через це, злочинці забирали майно обклавши себе адвокатами-рейдерами, за роки своєї злочинної діяльності ці покидьки віджали в населення дуже багато коштів та різного майна: рухомого та не рухомого! злочинці мають сісти до в’язниці на тривалий пожиттєвий термін, адже за свою діяльність вони пограбували населення України на десятки міліонів долларів , покалічили долі багатьом родинам та заволоділи чужим майном на міліони доларів, довели деяких людей до самогубства, а де кого просто продали в рабство!!! Замість цього прокуратура області не дає ходу справи та спускає на гальма цей резонанс! Зрозумійте ненажерні хабарники , вам звісно за це горіти у пеклі, але імідж країни через вас страждає і це не жарт!!!!!!!!!!!!!!

ps: цій статті пробути тут не довго, тому що вона дуже пече в дупі Штогрину та Лучкевичу , адже ситуація не на користь їм , тому вони її видаляють , або флудять за допомогою розумників таких як самі! Тому репост буде обов’язково , в усіх можливих медіаресурсах!!!

http://job-sbu.org/v-ternopoli-vikrili-firmu-shho-brala-groshi-za-vigrash-gr in-karti-85375.html

За останньою інформацією відомо , що процесуальні прокурори : Суманський , Пащенко В. В. та Сипень В. М. , отримавши винагороду та зпрацювавши по вказівці ( відомо чиїй ) не тільки спускають на гальмах , але й ламають справу , але це все не важливо, тому що поновити буде легко , да і заявників уже побільшало. Крім того , особи які кришували брудні шахрайські схеми Штогрина та Лучкевича ,- це представники минулої злочинної влади режиму Януковича : серед них були і працівники Генпрокуратури , міністерства енергетики, подейкують що у ВР також. Але ж сльози потерпілих , дістали небес — дах розвалився , прокурори хабарники скоро отримають свої сміттєві баки , а ОЗ під ватажком Лучкевичем Любомиром опиниться у в’язницях !!!

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. Продовжуючи тему , хотів би поцікавитись , яким чином Лучкевич уникнув відповідальності за сексуальне домагання гарних клієнток “Гермесу” ?

  2. З жінками так буває… Вони спочатку самі згодні , а потім говорять , що їх зґвалтували , то що Любчик любить дівок, ще не робить його злочинцем !

  3. А це вже не хай слідство розбирається, заявників чимало, гадаю жінок серед них достатньо !

  4. Чому не оголошено про підозру основним фігурантам : Лучкевичу та Штогригу , а лише “зіц голові” ТОВ “Гермес ” Людмилі Вовчок ?, котра тупо виконувала волю вище вказаних осіб і заробляла для них сотні тисяч доларів, обдурюючи сотні людей!

  5. Патаму ша у этих мошенников везде свои люди ) даже в правительстве, а про полицию и прокуратуру , так это вообще не вопрос, все замнётся , все рассосётся само собой, как народ нагибали так и продолжают, ни кто не помешает им.

  6. працюйте хлопці в мене появилася жінка всі проти неї протів а я за. методом спаму 1000 до 2-3 клієнт буде валодя давай продукт. любчик лікуй лейкоз перед смертю все поф . 55 або спід? любчик газуй підіймай економіку і верни з сша пару наших любків, вгідав хто я ? на схід танків перекиньте, бурштин ліс помнож на здоровля. бо в мене тоже барахлить. нашим привет. я тобі ще винен трохи. вибачай

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ