Человек не терпит насилия!

Рівненські судді допомагають рейдерам захопити ДП «Укрбурштин»?

Двох рівненський суддів найняли зацікавлені особи, які хочуть контролювати видобуток бурштину на Рівненщині.

Відповідну заяву розповсюдила прес-служба ДП “Укрбурштин”. У тексті заяви йдеться, що скандальні рівненські судді Денисюк і Доля санкціонували обшук ДП ”Укрбурштин”.

Зауважимо, що один із згадуваних суддів, а саме суддя Рівненського міського суду Петро Денисюк вкотре відзначився неодназначним суддівським рішенням — визначив грошову заставу, за якою заступник голови ОДА зміг вийти з СІЗО.Ця сума становила всього 60 900 гривень.

Що стосується ДП “Укрбурштин”, то згідно ухвали суду, судді Денисюк П.Д. та Доля В.А. задоволили клопотання старшого прокурора прокуратури Рівного, юриста 3 класу Соботюка О.О. щодо проведення обшуку в приміщеннях ДП “Укрбурштин” за адресами на вул. Драгоманова (насправді, нежитлове приміщення, а не житлове як вказано в ухвалі — авт.) та Київській.
В обгрунтування клопотання рівненської прокуратури зазначається, що в провадженні СВ Рівненського МВ УМВС України у Рівненській області є матеріали досудового розслідування, внесені до ЄРДР від 18 січня 2015 р. за фактом розтрати майна бульдозера Т-150 та автомобіля ЗІЛ ММЗ переданого МПП “Граніт”.
Півдня, починаючи з 13 год. 23 січня ц.р. і після закінчення робочого дня слідчі прокуратури та міліції здійснювали обшуки у двох приміщеннях, щоб виявити і вилучити документи, які посвідчують факт відчуження майна ДП “Укрбурштин”, книги обліку вхідної та вихідної документації та документи фінансово-господарської діяльності підприємства від 2010 р. і дотепер. Юрист та бухгалтерія ДП “Укрбурштин” надали усі документи відповідно до ухвали рівненських судів. Більше того, слідчий прокуратури цікавився практично усією фінансово-господарською діяльністю, що не відноситься до ухваленого судом рішення.

Як повідомив директор ДП “Укрбурштин Павло Ніколаєнко, ще раніше підприємство в його особі зверталося до прокуратури м. Рівне із заявою щодо повернення бульдозера Т-150 та автомобіля ЗІЛ ММЗ переданого МПП “Граніт” згідно договору підписаного обома сторонами. Сам Павло Ніколаєнко особисто їздив до МПП “Граніт” з вимогою повернути майно ДП “Укрбурштин” переданого в користування попереднім керівництвом підприємства, але намарно. Натомість, замість того, щоб у законний спосіб повернути власнику бульдозер Т-150 та автомобіль ЗІЛ ММЗ прокуратура просить суд обшукати (!) підприємство, яке передало це майно іншій юридичній особі. Ці дії підтверджує акт приймання-передачі майна.

“Насправді, рішення обох суддів — це замовлення впливових осіб з Рівного та Києва, щоб знищити ДП “Укрбурштин”. Їх прізвища такі ж одіозні, як і двох рівненських суддів, що винесли ухвали на замовлення. Хочу сказати — підприємство одне з небагатьох, що володіє усіма ліцензіями і погодженням на геологічне дослідження, видобуток і переробку бурштину. Саме тому, робота підприємства не вигідна тим, хто зацікавлений у подальшому незаконному видобутку бурштину, щоб держава не заробляла на сонячному камені, не створювалися нові робочі місця, сплачувалися податки до місцевих бюджетів. Не зацікавлена в цьому і Верховна Рада, яка до цього часу не прийняла закон про легалізацію видобутку бурштину”, — наголошує Павло Ніколаєнко.

За останній час, підприємство після багатьох років намагання рейдерів його збанкрутувати і передати за безцінь швидко розвиватися і виходить з кризи.Юрист підприємства вже готує скарги на дії правоохоронців в Генеральну прокуратуру та МВС.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ