Человек не терпит насилия!

Львов — ОПГ на ОПГ

Прокурору Львівської області

п. Василенку О.В.

Шкоденка А.Б., 1967 р.н.

м. Київ, Жилянська,11848

Заява-повідомлення про злочин

(підлягає долученню до матеріалів кримінального провадження №42013150050000054 від 26.02.2013 року, внесеного в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 209 КК України )

Звертаюсь до Вас, як до керівника структури, що створена з метою нагляду за додержанням законності при здійсненні службової діяльності як окремих посадових осіб так і цілих державних установ в надії на поновлення справедливості.

З впевненістю можу констатувати той факт, що на територіі Львівськоі області діє стійке злочинне угрупування до складу якого входять, як діючі так і колишні працівники правоохоронних органів, ряд представників фінансово-промислових груп метою яких є заволодіння нерухомим майном міста Львова використовуючи при цьому злочинні схеми та легалізовуючи кошти отримані злочинним шляхом.

Звертаю Вашу увагу на злочинну організацію на чолі якої стоять такі особи, як суддя господарського суду Львівської області Левицька Н.Г., засновники мережі концептуальних ресторанів «ФЕСТ» — Назарук Ю., Худо А., Герасимович Д., начальник відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліціі управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області Іваник Т.Я., начальник відділу розслідування корупційних кримінальних правопорушень управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами,що ведуть боротьбу з організованою злочинністю та корупцією прокуратури Львівської області Заліско О.І., старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу протидії фіктивному підприємництву УПМ ДПС у Львівській області Мальков С.А. Проте, правоохоронці ретельно замовчують ці факти та дійових осіб.

Щоб пояснити, як пов’язані всі ці люди, проведу ряд паралелей, які підтвердять мою інформацію та наштовхнуть Вас на правильні висновки. Так, задовго до того, як ви стали прокурором Львіської області всі ці особи давно знаючись між собою створили злочинну організацію і почали впевнено грабувати місто та його мешканців.

Два доблесних прокурора Заліско О.І. та Іваник Т.Я. познайомились працюючи в органах прокуратури. Коли Заліска О.І. призначили прокуром Галицького району м. Львова він вже не міг обходитись без свого вірного, розумного помічника Іваника Т.Я., якого він взяв до себе заступником. Там ці обидвоє ще більше подружились реалізовуючи спільні злочинні плани по захопленню комунального майна та нерухомості Львівщини, а саме центральної частини міста де вони й властвували.

Іваник Т.Я. проживаючи в одному мікрорайоні м. Львова з працівником податкової міліції Львівщини Мальковим С.А., а також будучи пов’язаними по службовій діяльності (Іваник Т.Я. певний час був наглядовим прокурором підрозділів, де працював Мальков С.) за попередньою змовою розпочали свій «тіньовий бізнес» по захопленню комунального майна.

Оскільки, Заліско О.І., Мальков С. та Іваник Т.Я. знали, що у засновників мережі концептуальних ресторанів «ФЕСТ» є багато орендованого майна у відділі комунальної власності міста Львова, вони розробили схему по «легальному» захопленню та привласненню через підставних осіб цього нерухомого майна.

«Перевертні в пагонах» прекрасно знали та навіть були знайомі з засновниками та власниками фірми «ФЕСТ»- Назаруком Ю., Худо А., Герасимовичем Д. Розробивши план по наїзду та утворення штучних проблем власникам підприємства «ФЕСТ» Мальковим С. було заведено оперативно-розшукову справу відносно власників даного підприємства. Мальковим С. та Іваником Т.Я. за попередньою змовою під час ведення оперативно-розшукової справи було зроблено штучну проблему та зібрано інформацію, в тому числі приватного характеру, щодо Назарука, Худо, Герасимовича та їхнього бізнесу. Маючи необмежені можливості, вони прослуховували телефонні розмови цих людей, влаштовували слідкування, але все це було зроблено, щоб ближче підступитися до нерухомого майна громадськості.

Будучи заступником прокурора Галицького району Іваник Т.Я. добре орієнтувався, де знаходились приміщення, які можна захопити і давав чіткі вказівки про що саме потрібно отримати інформацію та на які слабкі точки потрібно натиснути. Своїми діями було зібрано необхідну інформацію, сфабриковано докази та в подальшому порушено кримінальну справу відносно підприємства «ФЕСТ» з метою захоплення приміщень та особистого збагачення. З метою вирішення штучної кримінальної справи даними перевертнями було отримано хабар у розмірі 1 млн. доларів США та частину приміщень.

На цьому вони не зупинились. Оскільки, Заліско О. мав особисті корупційні зв’язки набуті з представниками феміди та відвідував судові засідання, він добре орієнтувався як можна за рішенням суду визнати право власності на об’єкти нерухомого майна. Таким досвідом він поділився із своїми спільниками.

Поступово збагачуючись Заліско О., Мальков С. та Іваник Т.Я. почали реєструвати на підставних осіб і своїх родичів нерухоме майно, купувати дорогі автомобілі, відкривати об’єкти готельно-ресторанного бізнесу. Тим паче, батьки Заліска О. є власниками ресторанного бізнесу, тому йому були відомі всі нюанси з даною сферою діяльності.

Так, Мальков С. будучи сусідом судді господарського суду Львівської області Левицької Н.Г. познайомив останню з своїм прибічником Заліском О. між якими зав’язались романтичні стосунки та яка в подальшому також стала стійким членом даного злочинного угрупування. Ставши чітким членом даного угрупування суддя Левицька Н. стала негласним куратором усіх судових справ даної групи, передавала хабарі за потрібні судові рішення іншим суддям та сама виносила необхідні рішення і в подальшому через завуальованих осіб також стала співвласницею ряду нерухомості отриманої злочинним шляхом членами такої банди.

Однак, в подальшому не поділивши кошти отримані злочинним шляхом стосунки даної групи різко погіршились і вони почали ділити то майно та усіляко старатись захопити кожен більшу частку ніж мали інші.

Підтверджуючи дані обставини можна навести факт злочинного захоплення, а саме: у 2012 році в провадженні господарського суду Львівської області перебувала справа № 5015/634/12 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Інвестиційні ділові системи” до Товариства з обмеженою відповідальністю “Мережа концептуальних ресторанів “Фест”. За ТзОВ «Інвестиційні ділові системи» визнано право власності на 11 об’єктів нерухомості, зокрема на будівлі магазинів, автомийок, нежитлові будівлі за різними адресами. Серед цього переліку нежитлових приміщень, на які визнано право власності, є приміщення площею 314,9 кв.м за адресою: м. Львів, вул. Валова, 20.
Справу розглядала суддя Левицька Н.Г.

Враховуючи дану інформацію прошу Вас в рамках ведення досудового слідства дослідити походження рухомого та нерухомого майна у всіх членів злочинного угрупування.

Шкоденко А.Б.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. ГЕНЕРАЛЬНОМУ ПРОКУРОРУ УКРАИНЫ .Начальник одесской управы ДПТСУ георгиенко приехал с киева и на первом же совещании сказал что киев ему похуй.он со всеми разбереться одним щелчком пальцев….да и привез с собой двух оперов из ца что бы те вынюхали где можно ца подзаработать так как георгиенко и беньковский в этом ничего не понимают.а в это время — начальник сизо унгурян продолжает свой бизнес проект поборов денег с братвы на централе-ежедневно 5000 грн. на стол унгуряну якобы для ремонтов.а когда свет на централе отключили дизель-генератор и часу не проработал.все подвалы в сизо дерьмом залиты и всем похер . а унгурян-он приезжает когда захочет .решений не принимает.сидит и ждет резульатов поборов. боиться что его все подставляют в том числе новые донецкие опера что работают в оси.может он догдываеться что его все презирают .георгиенко — взяточник — имеющий бизнес в киеве — 2 ресторана в одессе -17 контейнеров на 7 км. 2 заправки и дом павловых 2 машины последняя хюндай внедорожник-2014г. другой ленивов — предатель интересов службы промышляющий откатами от заказчиков и имеищий 3 квартиры и авто- тайота паджеро 2012г.распускающий руки на сотрудников а третий борец с сотрудниками унгурян имеющий 3 контейнера на 7 км и машину мерседеc .начальник вб никитин-секондхенд из сбу из львова имеет мшину стоимостью 50 тыс.у.е. фольцваген пассат-2011года и его зам.сорока на заправку своих машин ниссан кашкай 2012 года выпуска деньги берут у своего подчиненного и друга начальника вк 14 ленивова за прикрытие им смертей зк от передоза . побегущников никто не ищет.ленинов работает себе на карман.в измаиле з.к.режуться начальник бухает.в швц зк в побеге начальник на работу не приезжает.и георгиенко по киеву разьезжает вопросы решает.его не волнует бунт сотрудников в сизо.побеги.членовредительство.суицыды.хищения урожая.отсутствие финансировая.ошовский.оверченко -примите меры за катание бели из измаила в одессу и обратно- унгурян и компания заработала 50 тыс.дол. причем брали как с кипиша так и беликова.следующая статья будет в центральной прессе

  2. «Правоохоронець чи «злодій в законі» — Руслан Домніцак!

    Руслан Домніцак розпочав свою кар’єру у міліції звичайним патрульним на станції «Чернівці». Пізніше його було призначено оперуповноваженим Новояворівського міського відділення та першим заступником начальника Яворівського відділу міліції у Львівській області, під керівництвом Дениса Гусашвілі. Ще через деякий час Руслан Домніцак став начальником Яворівської міліції з званням капітана. Опісля він не припинив кар’єрний ріст. Працював в управлінні карного розшуку Чернівецької області. Власне, до його активної роботи громада Чернівців приписує збільшення злочинів на території області. Зі слів громади саме завдяки його «опікунству та сприянню» у області почали поширюватися викрадення автомобілів, квартирні пограбування та кишенькові крадіжки у транспорті. Подейкують, що він отримував за все це «відкати» від самих злочинців. Звісно ми не можемо повністю довіряти лише словам містян, але як пояснити що у 2012 року пан Домніцак збудував будинок у досить дорогому районі міста Чернівці, неподалік туристичного кемпінгу? Та й не варто забувати про придбані для родини «іномарки»? Неодноразово згадували охоронну фірму «Тигр», якій активно сприяв наш горе-криміналіст, належить вона групі «Монгола». Також відомі факти потурання у реєстрації спортивної асоціації боксу деякого пана Біляєва. На наше здивування через рік його призначають начальником карного розшуку Чернівців. І ще один цікавий факт: Р.Домніцака «заохочував» до роботи тодішній міністр Захарченком, він вручив йому почесний знак МВС України, коли перший перебував на посаді начальника управління карного розшуку.

    Руслан Домніцак пройшов шлях справжнього міліціонера за період служби відточуючи майстерність «кришування» кримінального елементу. Відомо, що у злочинному світі останнього вважають «своїм» чоловіком у колах правоохоронців. Більше того останньому методи «протидії» злочинності приносять неабиякі прибутки. Наведемо приклади так званої боротьби із злочинністю «по-домніцовськи». Останнього не без сумніву пов’язують безпосередньо із Пісним Василем Михайловичем, який на аний час обіймає посаду заступника начальника «К» СБ України та кримінальним авторитетом Василем Дідухом на прізвисько «Морда». Після успішного призначення Руслана Домніцака, знову ж таки за участі Василя Пісного, на посаду заступника начальника міліції Львівщини відомо, що кримінальний елемент у Львові та області почав взагалі почувати себе вільно та безкарно. Більше того на Львівщині почали з’являтись «гастролери» із Чернівецької області. Думаєте збіг, не думаю!!! По прикладу свого «правління» в кримінальному світі Буковини таким самими чином Домніцак почав своє «правління» на Львівщині. Більше того із кола правоохоронців стало відомо про відверту опозицію Домніцака до начальника міліції Львівщини Дмитра Загарії. Перший дозволяв собі не тільки не виконувати накази керівника, а більще того відкрито та зухвало відстоювати інтереси своїх «друзів» у кримінальному світі. Таким чином вже відомі улюблені напрямки «роботи» Домніцака: викрадення автомобілів, квартирні крадіжки, кишенькові крадіжки, грабежі та розбої, проституція, торгівля людьми, контрабанда, виготовлення та збут фальсифікату, збут краденого, наркоторгівля, торгівля зброєю та багато іншого.
    Зв’язок Р.Домніцака із організованими групами по викраденню автомобілів не піддається сумніву. Від осіб із кримінального світу стало відомо, що тиждень «безперешкодної» роботи однієї із таких груп під «головуванням» Р.Домніцака коштує 50 тисяч доларів і не важливо, які автомобілі ти викрадаєш та яку кількість. Р.Домніцак почав вести політику публічності у висвітленні фактів кількості злочинів та займається «замилюванням» очей поодинокими фактами затримань злочинців, які без «дозволу» приїхали «працювати» на Львівщину. Голосно кажучи про розкриття злочинів він не за період роботи не розповів про затримання жодної організованої злочинної групи. Аналогічним чином Р.Домніцак організував на Львівщині «роботу» організованих злочинних груп спеціалізованих на квартирних та кишенькових крадіжках. У сотні разів за часів керівництва Р.Домніцака зросла кількість квартирних крадіжок, а кількість кишенькових крадіжок зросла у сотні разів, зокрема останніх злочинів побільшало на території автовокзалів та на залізнодорожних станціях. Реальних фактів затримання груп по злочинах цієї категорії взагалі не відбувалось, більше того, працівники районних відділів поліції знаючи ро функціонування таких груп нічого не можуть зробити, оскільки для документування цього виду злочину та й здебільшого всіх злочинів потрібен підпис Р.Домніцака на відповідних документах. Останній володіючи всією роботою оперативних служб успішно попереджає злочинців про «заходи безпеки» чим на початку унеможливлює розкриття злочинів вказаних категорій. Також приносить величезний дохід «кришування» проституції та торгівлі людьми, відомо що за відкриття так званого «масажного салону» де працюватимуть чотири дівчини Р.Домніцаку потрібно заплатити п’ять тисяч доларів США, за «роботу» однієї повії в день останній отримує 500 гривень, що в місяць загалом становить 15-20 тисяч доларів США. Масштаби корумпованості вказаного посадовця вражають уяву, наркоторгівля та «кришування» місць збуту щомісячно приносить останньому близько ста тисяч доларів США. Збут краденого здебільшого «кришується» завдяки забезпечення безперешкодної діяльності так званих «ломбардів» яких лище у місті Львові налічується більше трьох тисяч таким чином кожен «ломбард» щомісячно платить 300 доларів США поповнює «казну Домніцака» на майже мільйон доларів США. Контрабанда була «прибита» Р.Домніцаком ще за часів роботи у Яворівському районному відділі міліції та після приходу ним на посаду заступника начальник управління набула ще більших масштабів, «кришування» контрабанди бурштину, наркотиків, товарів промислової групи поповнює бюджет Р.Домніцака на сотні тисяч доларів США щомісячно. Якщо узагальнити «здобутки» Р.Домніцака можна сміло сказати про неможливість протидії злочинності за його керівництва, останній сміло та нахабно проявляє лише свої здібності у «кришуванні» організованих злочинних груп, отримання від них матеріальної вигоди у величезних розмірах, повне руйнування кримінального блоку поліції Львівщини про що свідчить повна заміна апарата карного розшуку вже тричі за період управління Р.Домніцаком та часті зміни керівників кримінальних блоків поліції у територіальних підрозділах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Про Шкарлєта

Божечькі, який піздєтс.Божечькі, це ж уже близько до абсолюту?Зеленський особисто пхає Шкарлєта, бо йому ректори там наобіцяли підтримку.Вова, ето піздєц,…

А как же Сытник?

Стремительность новой Рады – радует. Особенно радует, что в ней теперь не слышно мерзкого голоса Ляшко. Проститутку сняли с довольствия,…

Как бывшие "регионалы" покупают психиатров

Звертаюся до Вас, з проханням оприлюднення ситуації, яка склалася з приводу постійних спроб визнати мене психічно хворою та недієздатною. Тривалий суцільний…
НОВОСТИ