Человек не терпит насилия!

Шановний Арсене Борисовичу!

До Вас звертаються працівники роти ДПС ДАІ при УМВС Кіровоградській області. Ми вимушені звернутися до Вас тому що нинішнім керівництвом підрозділу поставлені в такі умови, що кожен з нас являється злочинцем по неволі. Нас кожного дня примушують виходити на дорогу і грабувати водіїв тому що в кінці зміни кожен з нас повинен здати командиру взводу Пасічнику С.А. по 200 гривень, які у подальшому передаються командиру роти Сливку Е.В., який у кінці місяця, коли набереться кругленька сума, частину її передає своєму кумові Сенченку М.О., який у свою чергу також передає їх своєму іншому кумові – нинішньому начальнику УМВС в Кіровоградській області полковнику міліцію Вітюку А.І., який призначив останніх на посади заробляти йому гроші.
У свою чергу Вітюк А.І. покриває цю солодку парочку, що породжує в останніх почуття безкарності та ненажерливості, адже запити в останніх з кожним днем зростають і це не дивно, адже Сенченко М.О та Сливко Є.В. за нетривалого перебування на посадах вже успіли прикупити розкішні приватні будинки та престижні іномарки.
У свою чергу Вітюк А.І. щоб не зосереджувати увагу громадськості на своєму кумові Сенченку М.О. призначив його на другорядну посаду – командира взводу із забезпечення супроводження роти ДПС, але не менш прибуткову.
Щодня Сенченко М.О. відправляє своїх довірених підлеглих до районів Кіровоградської області ніби то з метою проведення відпрацювань, але насправді вони їдуть заробляти гроші, “продаючи” п’яних та інших порушників ПДР.
Крім того окремі працівники взводу, за вказівкою Сенченка М.О. здійснюють супроводження спирту по території Кіровоградської області.
Ні для кого не секрет, що останній являється негласним керівником підрозділу і сам керує ротою ДПС.
Сенченко М.О. особисто контролює більшу частину вантажоперевізників та великих фермерів, техніка яких пересувається по території Кіровоградського району за що отримує щомісячну плату за безперешкодний рух цієї техніки.
Слід вказати, що Сенченко М.О. та Сливко Е.В. ведуть себе як знахабніли царьки, яким все байдуже і у них все добре, бо у них покровитель цілий начальник УМВС, який зробить все, щоб вони залишались на своїх посадах та заробляли йому гроші.
Слушний приклад цьому є той факт, що у вересні поточного року працівниками Департаменту ДАІ МВС України проводилась комплексна перевірка підрозділів УДАІ УМВС України в Кіровоградській області за результатами якої було виявлено велику кількість порушень оперативно-службової діяльності підрозділу, у тому числі допущених Сенченком М.О. та Сливком Е.В.
Довідка про результати проведеної перевірки складалась із 16 аркушів, але завдяки втручанню Вітюка А.І. ніяких наслідків дана перевірка не мала, а Сенченко М.О. та Сливко Е.В. як брали хабарі, так і продовжують їх брати.
Сподіваємося пане Міністре на Ваше втручання у ситуацію, яка склалася навколо нашого підрозділу та прийняття дієвих заходів впливу на наших горе керівників.
З повагою до Вас пане Міністре
працівники роти ДПС ДАІ при УМВС України в Кіровоградській області.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ