Человек не терпит насилия!

Генерал-лейтенант Трегубенко

Бувший Командувач Сил підтримки рветься до влади – бачить себе заступником Міністра оборони України.
У 2007 – 2009 роках прославився дерібаном бюджетних коштів, які держава замість бойової підготовки направляла на живучість об’єктів, тому що з цих коштів набагато простіше робити откати. Трегубенко особисто направляв кошти на військові частини, які розташовані у населених пунктах Селещина та Машівка, які не являються небезпечними арсеналами, і тому не потребували таких значних вкладень; але бажання нажитись на боєздатності військ перевищило совість.
Також, з подачі генерала Трегубенко, почався занепад Центрального речового управління, військовослужбовці перестали отримувати військову форму, і цей занепад ми бачимо зараз – запасів військового одягу не має, нова військова форма тільки починає закуповуватись. Таке ж положення склалось під керівництвом Трегубенко і у Центральному управлінні забезпечення паливно-мастильними матеріалами, — відсутнє пальне різних марок, і у Центральному продовольчому управлінні, — перехід на аутсорсінг, який в АТО показав свою злочинність, та інше.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. А тыла-то в ВС — НЕТУ в принципе. Есть непонятая структура в системе логистики, которая ничего не имеет и ничего не решает. Продики-давно уже никого не кормят, ибо нечем и некем (спс пану Гриценко и системе аутсотсинга, вещевики-тупо собирают заявки и принимают звиты, поскольку закупки и пошив-энто дело Департаментов всяких). Трохи трымаются ГСМ-щики на советских остатках НЗ горючего и сотен единиц гробов-бензонавозов. Як кажуть- Отакэ…

  2. Что ХИЖИЙ педараст это точно. И Трегубенко по воровству и подлости до него явно не дотягивает.

  3. Полностью согласен с солдатом. Может хоть Трегубенко этого ворюгу Хижего уберет-грабит по черному, а война разве помеха, наоборот.

  4. З подачі генерала Трегубенко, почався занепад Центрального речового управління, військовослужбовці перестали отримувати військову форму, і цей занепад ми бачимо зараз – запасів військового одягу не має, нова військова форма тільки починає закуповуватись

  5. Знаю лично Трегубенко.Это личность.Большинство изложеных выше коментов не соответствует действительности.

  6. Генерал-лейтенант Трегубенко С.С. — це посадовець, який прагнув все зробити (2007-2009р.р.) для створення сучасної системи матеріально-технічного забезпечення ЗС України, але, нажаль, тодішня СИСТЕМА не дала це здійснити в повній мірі ! Тому і отримали те що маємо. А ті, що висловлюють свої негативні коментарі майбуть самі тим і займалися, але їм і заважав, майбуть, Генерал-лейтенант Трегубенко С.С.
    Шановний Станіслав Семенович, надія на Вас, що Ви відродите довіру (від бійця в окопі до посадовця ланки управління) до структур МТЗ ЗС України, яка нажаль, із-за некомпетенції деяких наслідуючих посадовців в системі МТЗ ЗС України не справдила себе в реальних бойових умовах сьогодення.
    УДАЧІ ! Якщо необхідна підтримка-пропонуйте, і ми відізвемося.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ