Человек не терпит насилия!

Люстрация Мусиенка Иван Ивановича и др.

Есть предложение: чтоб больше не читать бредятину(оффтопик)в ветке “Стоит ли поступать в Академию СБУ??” перейти на эту и рассказать о проблемах люстрации в академии. Вот если после этого объявления появится такая хрень, сразу и начать. Пусть знают коллеги из др. ведомств и ближнего зарубежья, что живет себе в городе Киева в академии такой себе «Дорошенко». В подтверждении об уникальных способностях персонажа – давать ссылки на эту заофтопикованою (по его команде) ветку. А наборщику «писем счастья» будет работа на выходные и ближайшее будущее. Посмотрим, сможет ли он все ветки форума и сигналов сайта ОРД «захезать». Похихикаем?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

40 ответов

  1. Читаючи наявні опуси (крім казок), можна казати про те, що в академіі колектив поділяється на прибічників та противників іі керівника. Треба у будь-якому випадку домовлятися, а не лити бруд на людях. Якщо це не вдається, то мабуть це недолугість (або слабкість) керівника закладу. Офтопінг та непередбаченність виборів колективом ректора є цьому підтвердженням.

  2. Благбаза нервно курит от жлобства харьковского бычья. Видать кто-то угадал в десятку! Кофеварка аж вскипела, показав свое лицо)))

  3. Курсанти з 1 курсу вже знають, що висяча тема є генеральською. Не будіть лихо, а то підлеглим аукнеться…

  4. Курсанти з 1 курсу вже знають, що висяча тема є генеральською. Не будіть лихо, а то підлеглим аукнеться…

  5. ну шо поцакі, з революцією гідності вас! Намордники одягнули? Тепер можете радоваться!

  6. Те, що відбувається в Академії, можна охарактеризувати як «повзуча контрреволюція».
    На керівні посади знову призначаються «свої» люди – харківські або покірні раби. Заступником директора інституту інформаційної безпеки стала людина без досвіду освітньої діяльності та роботи в СБУ, але із Харківської ОДА (Шевцов, колишній керівник Департаменту зв’язків із правоохоронними органами ХОДА).
    Секретарка ректора вражаючими темпами завершила написання дисертації, і найближчим часом пану ректору каву буде готувати кандидат наук. Академію просто накрила хвиля дисертантів із Харківщини. Цікаво, яку суму вони мають перерахувати у благодійний фонд. Чи особисто ректору?
    У наказовій формі від особового складу вимагають святкування Нового року.
    Офіцерів, які незважаючи на тоталітарний режим, запроваджений нинішнім ректором, висловлюють проукраїнські настрої, в Академії називають «бандерівцями».
    Чому це стало можливим? Чому Академією СБУ керує людина, яка так не любить Україну та українців?
    Тому що у найвищих ешелонах влади залишилася потужна п’ята колона, яка всіляко підтримує подібні призначення.
    Тому що «Кремль вже врахував гіркий досвід з власними джерелами інформації на кшталт телеканалу LifeNews, які за час української кризи себе максимально дискредитували. І, схоже, що відтепер інформаційно-психологічна обробка населення вестиметься від імені фейкових національних медіа країни-жертви. Паралельно здійснюватиметься робота з російськими агентами впливу в політичних та бізнесових елітах країни, спрямована на мобілізацію проросійського сегменту…».
    Тому що той, хто найбільше говорить, що Крим втрачено через корупцію серед колишніх високо посадовців у правоохоронних органах, робить вигляд, що нічого не відбувається.
    Одного дня ми прокинемось, і виявиться, що Революція гідності була марною, так само марними є тисячі людських життів, покладених за Україну…

  7. Для сотрудников СБУ, особенно находящихся в зоне АТО, будет очень важна диссертация написанная сиськами, приносящими кофе))) Интересно кого озадачил Дорошенко ее писать?

  8. Відповідно наказу МОН №593 від 17.05.2012 року ВО ректора академії СБУ Мусієнку Івану Івановичу було присуджено наукову ступінь доктора наук з державного управління (додаток №1 до наказу МОН). Ступінь присуджено на підставі затвердження рішення спецради Д 26.129.01 Академії муніципального управління, наказ підписано колишнім міністром Табачником. Все б нічого, але ЖОДНИХ слідів дисертації знайти НЕМОЖЛИВО. В національній бібліотеці, куди її мали ОБОВ’ЯЗКОВО надіслати – її немає!!! Її ніде немає, де вона мала б обов’язково бути з 2011 року (парламентська бібліотека, профільні вузи тощо). Те, що блукає в Інтернеті у вигляді електронної наукової роботи ДОХТОРА Івана Івановича асоціює її як таку, що була захищена у Чорноморському державному університеті імені Петра Могили (м. Миколаїв) у 2011 році. Але там і близько немає спецради Д 26.129.01, про яку вказано у наказі МОН. Відсутні і будь-які публікації поважного вченого. Запитання, що потребує ґрунтовної перевірки: а чи були дисертація та захист? Мабуть недарма ж таки доктор з державного управління постійно вказує те, що він є кандидатом військових наук, так, про всяк випадок…
    Інше запитання – чи законно він отримує надбавки за вчене звання та ступінь, адже вони не пов’язані з виконуваною ним роботою, про що свідчить відсутність в СБУ захистів з спеціальностей по яким І.І. кандидат та доктор!!! Адже колишньому проректору академії, який захищався на стороні це не зараховували.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ