Человек не терпит насилия!

Шостка против бандитов

В місті Шостка в понеділок ввечері жорстоко побили агітаторів Радикальної партії.

Про це повідомив кандидат в народні депутати від РПЛ Богдан Тицький.

Троє активістів зазнали нападу тітушок, підконтрольних місцевому регіоналу Молотку. Агітатори від РПЛ під час розповсюдження агітаційної літератури були заблоковані молодиками спортивної статури, які пересувались на автомобілях.

Вигукуючи нецензурну лайку та здійснюючи заходи фізичного і психологічного тиску, погрожуючи зброєю — пістолетом Макарова та бейсбольними битами, тітушки Молотка відібрали в агітаторів Радикальної партії агітаційну літературу, нанесли тяжкі тілесні ушкодження та забрали одяг.

За повідомленням кандидата в депутати Богдана Тицького двоє із постраждалих досі знаходяться у лікарні із травмами різного ступеню тяжкості.

На даний момент затриманими по справі, як не дивно, є саме агітатори Радикальної партії. Організатори та виконавці побиття активістів і досі залишаються на свободі.

”Радикальна партія звертається до міністра внутрішніх справ Авакова зупинити ганебну практику цькування громадських активістів і притягнути до відповідальності винних у ситуації. Досить кришувати бандитів” — передає прес-служба партії.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Шостка, очень интересный город. Там когда-то была известная на весь мир “Свема”, “Девятка”, “Химреактв”. Но при власти Кравчука, Кучмы, Ющенка, Януковича — все это ищезло, эти люди их просто разворовали, может не они лично, но их прихлебатели. Сегодня Шостка — это контрабандный город, жители которого живут за щет грузов перевезенных из России в Украину и наоборот. И кроме этого в Шостке есть Молоток. Депутат ВР, друг и партнер Янукавича младшего, да и просто бандит. Все неравнодушные граждане голосуйте за этого ссуку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ