Человек не терпит насилия!

Люстрацiя в ДФС. Контроль.

Розпорядженням КМУ вiд 22.03.2010 #584-р Гутника А.Е. призначено на посаду першого заступника Голови ДМСУ. Розпорядження пiдписав Азаров М.Я. Указом Президента Украiни вiд 08.04.2011 #424/2011 Гутника А.Е. звiльнено з посади першого заступника ДМСУ. Зазначене свiдчить про те що на Гутника А.Е. розповсюджуються вимоги ЗУ “Про очищення влади”. В данний час Гутник А.Е. рiшае питання щодо придбання, за вeликi грошi, статусу учасника АТО.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Уже купил. Ходит по Дегтяревской улыбается. За Гутника не переживайте он вечный. Ложить он хотел и на революцию 2004 года и на революцию Чести и на люстрацию в том числе.

  2. ДМСУ не формувало державну митну політику. Тому, процедуру люстрації до керівників митної служби застосовувати не можна.

  3. Згоден треба уважно читати Закони та нормативно- правовi акти. У 2010-2011 роках ДМСУ мало статус ЦОВВ, який не входив до складу КМУ. Згiдно п.2 ч.1 ст.3 ЗУ “Про очищення влади” заборона передбачена ч.3 ст.1 застосовуеться до першого заступника керiвника ЦОВВ, який не входив до складу КМУ. Формування полiтики це до iнших, але не для Гуталiна!

  4. В ЗУ “Про очищення влади” мова йде не лише про формування полiтики, а й про реалiзацiю полiтики у сферi державноi митноi справи. Вiдповiдно до указу Президента вiд 12.05.2011#582/2011 ДМСУ входить до системи ЦОВВ та створюеться для реалiзацii державноi полiтики у сферi державноi митноi справи. Тому щодо iнших буде вирiшувати Мiнюст.

  5. Гуталин уже договорился з Билоусом. Будет его советником по таможеным вопросам на гражданских основаниях.

  6. Десять дней отведенных законом заканчиваются, а Гутник на месте на должности и никто не собирается его увальнять. Куда смотрит и чем думает Билоус. Отвечать то ему.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ