Человек не терпит насилия!

МНС: Кого рятує служба порятунку? (Львів)

В бюджеті тотальне безгрошів’я, люди жертвують державі на армію надсилаючи СМС, зі заробітних плат відраховують 1,5 % військового податку, а захисники незахищені і відверто таки голі та босі. Честь та обов’язок для простих бійців значать набагато більше чим для генералів.

Не менш важливі питання вирішують і в «Рятувальників». Тут теж не все так добре: техніка застаріла, пального не вистачає, форма та взуття, куплені за власний кошт. На державному рівні вирішується «нагальне» питання нового фасону форми, яке в такий складний час виявилося одне з найпріоритетніших . В обласних головних управліннях служби порятунку теж не пасуть задніх в генеруванні «потрібних» ідей. Патріотичний Львів не є винятком. Приблизно 2 млн. грн. в рік прибутку приносить комусь додаткове примусове страхування здоров’я працівників за кошт самих працівників в конкретній страхові компанії. «Найвідданіші виконавці» Шевченківського та Личаківського районів вже виконали поставлену задачу. Всім працівникам довелося в примусовому порядку здати рапорти на відрахування з заробітної плати на «добровільне страхування». Хлопці незадоволенні. Всю весну і літо їм довелося гарували на ремонті фасаду третьої пожежної частини, а зараз ще й гроші здавай.

Ремонти та будівництво ніколи не припинялися. Є така блага і вигідна справа як будувати каплички. Люди в нас побожні. За неофіційними даними вартість такого будівництва для МНС сягає 1 млн. грн. Хоча у нас всім відомо яким методом залучались безкоштовні матеріали по рознарядці зі всієї області. Таким самим чином проводилось будівництво пожежного депо в смт. Брюховичі, а сьогодні триває «освоєння коштів» для пожежної частини по вулиці Б.Хмельницького.
Не дивно що за рік люди пересідають з Жигулів чи Ланосів на Лексуси, Крузери та Рейндж Ровери.

P.S.Наболіло. Старався писати лаконічно. Вперше на широкий загал.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Їхав сьогодні по Хмельницького, дивився на ту частину. А чьо гарно зроблена будівля. Яка різниця звідки бабло береться, то ж все одно державне? В країні війна, а ви такою фігньою займаєтесь.

  2. Компанія AMG group. У Львові про них ніхто не чув. Вказаний сайт компанії http://www.amg-group.com.ua В них якийсь офіс 1-а на Пекарській 2 і представник Грищук Роман
    Євгенович. Вказано Кол-во обращений за I-III квартал 2013 года: Добровольное медицинское страхование — 487. І це по всій Україні. Взагалі це схоже на якусь шарашкіну кантору.

    До речі, Дідух, наш перший зам, почав зараз ще більше щемити всіх за то страхування. Річний платіж 600 грн. Для нас це немало. Всім роздали заяви, де вказано, що ми просимо вираховувати по 50 гривень з зарплати щомісяно, а у випадку звільнення у повному обсязі закрити той річний платіж.
    Обрана програма страхування вказана “допомога рятувальнику”. Смішно.

    Взагалі я розумію, страхування це необхідна річ,можливо варто було обрати нормальну страхову, де річна сума булаби більша, але також було враховано і стоматолога, і оздоровлення. А в нашому випадку здав 600 гривень і забув. Щось отримати назад за тими умовами які вказані в договорі виглядає проблематично.

    Але найбільше обурює примусовість такого “добровільного” страхування.

  3. ще додам стосовно того, що все йде на ремонт державного майна. Так, пожежна частина це є державне майно. Але гроші виділяються, а потім зникають. І все робиться по рознарядці. А в спритних товаришів з”являються нові автомобілі. Це і є корупція.

  4. Ви провокатор. Для чого ви все перекручуєте? До чого тут заздрість? Мені чужого не треба. Я привів факти які говорять про присутності корупції в діях керівництва.

  5. А що в Лемберзі вже пожежні на барбосах модних катаються ? Якщо не важко скажи прізвище — заїдемо = перевіримо ! Там хлопці останнім часом просто бояться пожерт в АТО — от і доможемо разом технікою, а може і пластиковими картами з капустою пожертвують !.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ