Человек не терпит насилия!

24 липня – суд з Булатовим

pochuiukozhnoho

Журналістське панство запрошується на процес століття. 24 липня 2014 року о 10 годині 30 хвилин в Окружному адміністративному суді м.Києва (вул. Велика Васильківська, 81-а; зал судового засідання №133) під головуванням судді Добрянської Я.І. слухатиметься справа №826/3337/14 за позовом журналіста Володимира Бойка до Міністерства молоді та спорту України. Суть позовних вимог – зобов’язати «жертву російського спецназу» Булатова припинити грошові побори зі спортсменів.

Позов був поданий у зв’язку з тим, що за попереднього міністра, у вересні 2013 року, Мінмолодьспорт видав нормативно-правовий акт, яким зобов’язав усіх учасників державних змаганнях з парашутного спорту, що проводяться міністерством від імені України, вступити в громадську організацію «Федерація  парашутного спорту» й пред’явити при реєстрації на змаганнях платіжний документ про сплату цій громадській організації безповоротної фінансової допомоги.

Булатов категорично відмовився скасовувати цей корупційний витвір, який прямо суперечить Конституції України. А його заступник Гоцул 12 травня 2014 року представив спортивній громадськості «смотрящєго», якому треба платити гроші і який рахується керівником отієї самої громадської організації – депутата Харківської обласної ради від Партії Регіонів Шаповалова.

Особливої пікантності цій історії додає та обставина, що Шаповалов – це відомий у Харкові під прізвиськом «Шопопалов» діяч з оточення Допи та Гепи, який під час майданних подій фінансував «тітушек». Більш того, 29 травня 2014 року відносно керівників громадської організації, якій треба платити гроші, відкрито кримінальне провадження за ознаками шахрайства. Але й це не все. Як виявилось, ця «федерація» зареєстрована по підроблених документах, не має статусу національної й ніде ніким не визнана в якості спортивної федерації – навіть самим Мінмолодьспортом.

Одним словом, приходьте – буде весело.

Для тих, хто забажає зв’язатись з позивачем, повідомляємо телефон Володимира Бойка: 050 327 18 02.

«ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. А ухо у Булатова походу дела отросло нормально. Как новое. Наверное курс лечения проходил мать его так!!!

  2. А це не дивно, що так відбувається. Ви перегляньте всі репортажі з новин там де Булатов ніби показував, що його так силь побили. На зйомці ніде не видно тіла, лише брудний одяг. Вже тоді було явно, що людина себе рекламує себе.

  3. Жесть, які ж ви коментатори жалюгідні!!! Вам кинуть косточку, а ви гавкаєте… Бойко впершу чергу кіпішує і поширює цей бруд, із за земель в Житомирі, які він використовував на власний розсуд. А тепер йому лафу перекривають, ось і весь сморід

  4. по-перше, таки були фото тіла побитого Булатова — ноги, спина, боки, бедра — усе було синє, по-друге, Булатова не захищаю, хитре однозначно, але схоже,хтось з кумів, дуже хоче на його місце…доказів як таких нема.

  5. Та возьмите того кабана за вухо и выгоните из минспорта, разве не видите какой шахрай-симулянт устроился возле корита Грошви.

  6. Напрасно кто-то надеется, что сей получит какое-то наказание. Я уже писал о том, что его лечить надо, а не судить. Судьи примут ко вниманию справочку медицинскую, приложенную к делу и, на основании статей №№№№№.. вынесут закономерное решение:
    — Вы что… Не видели, кого назначаете на пост? Что с больного возьмёшь…

    Почитайте ещё раз его биографию производственную и всё станет на свои места. У нас всегда всё сбрасывается на “дурачка”. А дурачок, тем временем, живёт себе припеваючи: вкусно жрёт, кучно отдыхает и т.д. На таких и революцию хорошо делать. Они такого наплетут, что здоровая голова запутается где ложь, где правда.
    Так что за его уши будьте спокойны. Таким и полная кастрация не страшна.
    С чем нас всех и поздравляю…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ