Человек не терпит насилия!

Помогите вуйку пройти ликбез

Читаючи висери Гелетея про те, що літак був збитий не ПЗРК, а чимось іншим, бажається лише плакати та сміятися.

Пане Гелетей! Проведіть лікбез з самим собою, якщо ваші підручні ніхера не знають ТТХ ПЗРК. Наприклад, комплекс ВЕРБА збиває літаки на висоті і відстані більше 6 км! Вам це ні про що не говорить?

На борту літака АН-26, збитого на Луганщині, знаходилося 7 військових та 1 супроводжуюча особа.

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.
“Пасажирів там не було. Екіпаж — 7 чоловік і 1 особа супроводжуюча”, — сказав Клімкін.
На уточнююче запитання журналістів, чи всі вижили, Лисенко сказав: “На зв’язок вийшли і доповіли, що вони живі”, — сказав він.
При цьому Клімкін уточнив, що інформації про те, що їх взято в полон немає.
Як відомо, зв’язок з літаком повітряних сил АН-26, який виконував завдання в рамках повітряно-транспортного забезпечення активної фази АТО, зник о 12.30.
Згодом члени екіпажу збитого літака АН-26 вийшли на зв’язок з Генштабом.
Як повідомив міністр оборони Валерій Гелетей, з огляду на те, що літак йшов на висоті 6500 м, його ураження переносними зенітними комплексами є неможливим, тобто літак був вражений іншою, більш потужною ракетною зброєю, яка була застосована, вірогідно, з території Російської Федерації.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

8 ответов

  1. Так ведь эсли с раши так и расстояние увеличиться в разы. А гельтей он=же ментяра, а ментов мы знаем и узнаем по вранью и парад в Севастополе и По Сатурну стрельнем…менты они и в Гваделупе менты.

  2. Так ежели энтот обмылок керувал госохраной при яныке? Так может и оно там руку приложило к пизженью денег налогоплательщиков?

  3. С какого боку оно правильное? Работает давно в Мусарне? ДА. Чичас министрирует оборону? ДА. И Где правильный?

  4. “Я Александр Николаевич предлагаю тебе такое же чмо…. Встретиться” Что именно Вы мне предлагаете? Такое же чмо? Встретиться? Искренни рад , что вы проявили такт и мужество признав себя чмок . Это достойно уважения. Именно поэтому, я обращаюсь к Вам на Вы. Мы обязательно с Вами встретился именно в Киеве. При условии если Вы после взятия Нами Киева не свалите у Диязпору. Не будем торопить события. Искренне, с Уважением к Вашей самокритичности. Ваш Дер.

  5. Ну да, тока сегодня пустили на ветку. Я-же сказал Время когда человек сможет приехать, а там и встреча, по людски с уважением Сам на Сам. Хоть завтра. Ответит траХтор даю телефон…хотя Вы знаете как и кто звонИт и никами жонглирует. Ну я думаю, что что-то из коментов нам поможет узнать друг друга.

  6. Не… встреча должна состояться…. и при каких делах рожи чистить? Я не думаю, что оппонент не умывается. А по вопросам, как и что необходимо делать в данной ситуации, ни госохрана, ни вооруженные силы них…я сделать не смогут. Не туды их затачивали. Сделать может тока ВВ МВД , нас в союзе учили и думаю “методички” остались…вот тока ссцать(или думать за гешефт) ..нет не бойцам (там сцикливых быть не должно), а хенералам не нада. И все решиться за оченна короткое время с минимальным процентом потерь.

  7. Гелетей — это Украинский Паттон, на худой конец Монтгоммери, не гоните на него. Он и так, делает ” Шо велено.”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ