Человек не терпит насилия!

Мародери молоді та спорту

marodery

Доки на Сході України патріоти гинуть у боях з бандформуваннями, у Києві успішно орудують зграї мародерів з числа так званих «героїв Майдану». Найскандальнішою є компанія аферистів, очолювана «жертвою російського спецназу» Дмитром Булатовим, що наразі окопалась у Міністерстві молоді та спорту. Журналісти досі сперечаються, інтереси якого саме кримінального угруповання представляє Булатов. Але беззастережними є наслідки його чотиримісячного царювання на посаді міністра: розкрадання коштів державного бюджету, невиконання судових рішень, грошові побори зі спортсменів, знищення цілих спортивних дисциплін, припинення будь-якої роботи з військово-патріотичного виховання молоді.

З хама – в пани

Яким чином Булатов опинився в кріслі міністра достеменно не відомо.  Взагалі-то цього пана до початку акцій протесту на Майдані знали хіба лише у вузьких колах борців з організованою злочинністю. Передусім – як адміністратора бандитського нічого клубу «Аль Капоне», що колись розміщувався у київському кінотеатрі «Жовтень» на Подолі. А також – як дрібного «комерса», який крутився біля залишків колишнього угруповання «Прища» (тобто Валерія Прищика, вбитого в грудні 2003 року; вбивці досі не знайдені, але правоохоронці на правах анонімності запевняють, що вбивство організував найближчий поплічник «Прища» на прізвисько «Ліча», а виконавцем був бригадний «Прища» на прізвисько «Аліса»).

 bulatov licha

Соратники. По центру – «Ліча», колишній заступник «Прища» в банді, по ліву руку від «Лічі» — «Аліса», ймовірний вбивця «Прища». Булатов – третій зліва. Квітень 2013 року, Київ.

Що саме привело бандитську «шістку» на Майдан – невідомо. Знову ж таки, чутки ходять різні. Але, судячи з поведінки Булатова, його завдання полягало лише в тому, щоби на своїй сторінці у Facebook паплюжити тих активістів, які звали на барикади й закликали до повалення режиму Януковича.

Про Булатова заговорили невдовзі після початку активного протистояння на Майдані, після його раптового зникнення 22 січня 2014 року. За тиждень по тому Булатов знайшовся й розповів журналістам, що його викрали «російські спецназівці»: пробили цвяхами руки, вухо відрізали, усіляко катували. Лікував відрізане вухо Булатов спочатку в Латвії, згодом (з його слів) – у Німеччині, а після повернення в Україну на вимогу Віталія Кличка був призначений міністром молоді та спорту в новому Уряді.

Власне, це була навіть не вимога, а категоричний ультиматум. Щойно народ скинув режим Януковича, колишні парламентські опозиціонери, скориставшись нагодою, ділили посади, і соратники по опозиції запропонували Кличку поставити на чолі Мінмолодьспорт свого друга Артура Палатного. Але боксер раптом зажадав Булатова й лише Булатова. Враховуючи, що це міністерство аж ніяк не вважалось ключовим, а посади ділились за квотним принципом, інші екс-опозиціонери не стали впиратись і погодились на призначення міністром людини, про яку ще два місяці тому ніхто нічого не знав.

Скандал вибухнув пізніше – коли інші активісти Майдану обвинуватили пана міністра в крадіжці тих грошей, що в грудні 2013 року – січні 2014 року кияни жертвували на підтримку акцій протесту і які надходили на картковий рахунок Булатова. Але найбільше активістів Майдану обурив той факт, що, як виявилось, після «катування російським спецназом» майбутній міністр насправді не в Німеччині лікувався, а відтягувався на курорті в Домініканській Республіці (цей факт Булатову врешті-решт довелось визнати).

Цілком природно, що поява «жертви російського спецназу» в міністерському кріслі породила чимало пліток. Зокрема, співробітники одного поважного правоохоронного органу розповідали мені, що майбутнього міністра «викрали» начебто його компаньйони з оточення Кличка – через те, що Булатов запустив руку в спільну касу, внаслідок чого «общак» зменшився на 5млн. грн. Урешті-решт, переконавшись, що гроші Булатов повернути не здатен, Кличко – так, принаймні, запевняли співрозмовники – поставив крадія на Мінмолодьспорт «відпрацьовувати» борг. Тобто, вкрасти з бюджету 5млн. грн. і повернути в «общак».

Звісно, ми в цю історію не віримо, глибоко переконані, що правоохоронці просто заздрять моральним чеснотам лицаря революції й тому вигадують про нього всілякі нісенітниці. Але, про всяк випадок, поцікавились в МВС України, як же ж просувається розслідування кримінального провадження, відкритого за публічною заявою Булатова про його викрадення та катування. Відповідь була наступна: «Офіційних коментарів з цього приводу не даємо». А неофіційно було сказано, що слідчих дій після повернення Булатова в Україну не проводиться взагалі, оскільки ніякого викрадення не було, а всі його розповіді про російських спецназ – то суцільна брехня.

Напевно, співробітники Головного слідчого управління МВС України також оббріхують Булатова. Незрозуміло лише, чому сам пан міністр не проявляє ініціативи в пошуках своїх кривдників, не скаржиться в прокуратуру на бездіяльність слідства й, взагалі, не цікавиться цією справою? Невже не хоче помститись за вухо, яке було відрізано російським спецназом, але потім якимсь чудом відросло по-новій на пляжах Карибського моря?

Урешті-решт, на посаду міністра Булатов був призначений виключно завдяки скандалу навколо свого викрадення й прогресивна громадськість давно хоче побачити на лаві підсудних тих негідників, які посміли здійняти руку на майбутнього члена Уряду. Тим більше, що в аналогічному кримінальному провадженні – відкритому у зв’язку з викраденням у січні 2014 року активістів Майдану Ігорю Луценка та Юрія Вербицького – ведуться активні слідчі дії, трьом підозрюваним обрано запобіжний захід, ще вісьмох оголошено в розшук і справа скоро попрямує до суду (у частині тих підозрюваних, яких вже вдалось затримати).

Але облишмо булатовські вуха. Значно цікавішими є підрахунки, скільки ж команда нового міністра встигла вкрасти за ті три з половиною місяці, впродовж яких «жертва російського спецназу» ґвалтує спорт та вивертає кишені в спортсменів. Мені вдалось поспостерігати з діяльністю цієї банди трохи зсередини – я був запрошений Булатовим на посаду радника міністра. Але, подивившись, чим займається цей «герой Майдану» та його підлеглі, не став навіть забирати посвідчення у відділі кадрів міністерства – я просто підвівся на одній нараді та пішов геть. Бо склалось враження, що Булатов після призначення вперше побачив гроші.

Отже, увазі читачів пропонується розповідь очевидця про те, що зараз коїться в Міністерстві молоді та спорту України, як підручні Булатова розкрадають бюджет, як вимагають гроші зі спортсменів, як підробляють документи, як працюють з фіктивними фірмами.

(далі буде)

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

30 ответов

  1. А про мільйонерів Генпрокуратури розказати Бойко не хоче чи тільки по замовлення?

  2. Спасибо за статью. Жду продолжения.
    Только “ЦИМ займається цей «герой Майдану» исправьте на “ЧИМ займається цей «герой Майдану»

  3. А может причина ухода Бойко с должности советника Булатова, в желании Булатова провести люстрацию сотрудников министерства,с применением полиграфа ?

  4. Без продолжения этот материал, увы, лишен особого смысла.
    Кроме предположений, базирующихся на слухах есть только групповое фото с Личей. Это конечно подозрительно, но еще не доказывает принадлежность Булатова к этому бандформированию.
    По викраденню — вопросов много, ответов нет. Надо отвечать. По Автомайдану и Доминиканам в статье все как минимум преувеличено. Факты несвоевременной отчетности безусловно имели место быть, но это далеко не криминал, а лишь политответственность, за что от Булатова справедливо отрекся Автомайдан. Тем не менее, как непосредственный участник событий, считаю что заслуги Булатова и его роль в Автомайдане пока с лихвой перекрывают его ошибки.

    С нетерпением ждем продолжения с фактами по деятельности в качестве министра.

  5. Прозрели блин! А раньше непонятно было, что отрезать уши как раз и не входит в арсенал методов спецназа да и “спецов” имеющих хоть отдаленное отношение к правоохранительным органам и спецслужбам. Как раз они используют более эфективные методы основное назначение которых добиться признаний не оставляя следов и телесных повреждений. Уверен, что попади Булатов в руки таких специалистов, он бы раскололся до задницы и сдал все и всех. Тем более, если им было начхать в каком виде его возвращать в этот мир и возвращать ли вообще. Это в духе отравления Ющенко. Может у Президента хватит ума и главное решимости выбросить из органов власти партийных выдвиженцев и сформировать команду проффи. Вспомните деятельность выдвиженцев от “свободы”. Тенюх на посту министра обороны прямо просрал Крым, хотя исходя из партийной принадлежности м присяги должен был там сам “душу й тило” покласты. Министр сельского хозяйства, ни одного дня в агрокомплексе не работавший и в сельской мостности не проживавший, начал “реформы” с тупого отжатия харьковской “шампанки”, “свободный” генпрокурор никак не мог дать оценку действий “свободных” депутатов набивших лицо директору телеканала при всем честном народе и показавших сие по всем нашим и зарубежным телеканалам, в т.ч. и “российского супостата”. Каких там доказательств не хватает? Ну про подвиг “свободного” министра иностранных дел под российским посольством долго распостраняться не буду. Была команда новому Генеральному Прокурору в первую очередь своих “мочить”, так вперед. Может с Булатова и начать нужно? Так, чисто для примеру.

  6. Пардон! Кубива забыл. Этот “свободный” своими махинациями с рефинансированием, гривню до стоимости пипифакса свел. Про-х-ви блин.

  7. “Мне нужен немедленный результат. В Украине никто не останется вне закона”, — Порошенко о борьбе с коррупцией. Порошенко подчеркнул, что коррупция для украинской власти является “ключевым вызовом”. “Коррупция, как рак, парализовала украинское правительство, систему власти. Без прозрачной борьбы с коррупцией у нас нет никакого шанса на успех. Поэтому одним из моих первых предложений было не только назначить генерального прокурора, который будет отвечать за это, но и также имплементировать пакет антикоррупционных реформ, который является частью Соглашения об ассоциации”, — сказал президент Украины.

    Источник: http://censor.net.ua/n291654

    Для Харькова тестом действенности нынешней власти будет борьба с мафией (которая и порождает коррупцию). Прежде всего это уничтожение кровавого клана мафии трижды судимого наркобарона Вовки Чепиль с погонялом Шмонька и его подельников: прокурора Харькова Евгения Поповича, и около сотни действующих и отставных прокуроров, судей, ментов, налоговиков, сб-ушников и гос чиновников высокого ранга. Все эти мерзкие твари должны быть арестованы и осуждены на длительные срока заключения.

    http://ord-ua.com.com/forum-sbushnikov/item/28021-harkovskaya-nar koma fiya-ili-kak-pravilno-podstavit-nachalnika-usbu-paschenko

  8. Из статьи напрашивается только два вывода. Или в Украине не осталось настоящих профессионалов в своих областях или они не нужны существующей власти. И в том и в другом случае проще поставить на руководящую должность балбеса, но “своего”, чем профессионала, который рано или поздно, но разгонит “красиво говорящие головы” на местах.

  9. “аль-капоне” был бандитский клуб?????? с каких это пор он был “бандитским”??? и почему???? из-за железной двери с окошком как в сизо??? или из-за актера горбунова с дарницы??? шо за бред???

  10. В этом болоте и Порошенко. в стране не будет порядка, нет такой цели у тех кто организовал майдан. сейчас события на юго-востоке страны отвлекают людей от того что делает власть, им выгодно поддерживать дестабилизацию! ЛИДЕРА У СТРАНЫ НЕТ! мы в ЖОПЕ!

  11. Удивленный четко про про-хви пишет. Как в анекдоте “Долго же я вас всех на этом корабле собирал…”

  12. По всему можно сделать вывод: у соевого будет самый короткий срок президентства, так как соя не ШОКОЛАД…

  13. ха ха ха раздуплились майданутые бандерлоги что трехухий министр развел вас как кроликов.

  14. убедительная просьба,кто обрезаного будет брать в плен,ушки не резать-САДИТЬ СУКУ НА КОЛ ! куда только авто майдан смотрит,или там все такие

  15. точно заметили) ФОТОШОП(жаба) от кацапов.
    Булатов на фото(где в полный рост) без ног)
    у кацапов руки с жопы))))

  16. ШАНОВНІ ДРУЗІ! МИ ДОВГО МОЖЕМО СПЕРЕЧАТИСЬ ХТО ПРАВ, А ХТО НІ,,, ПОТРІБРО ПЕРЕСТАТИ “МУДРУВАТИ” ПОТРІБНО БРАТИ ВЛАДУ ПІД КОНТРОЛЬ ,,, ЯК? СТВОРЮВАТИ ГРОМАДСЬКІ ОБЄДНАННЯ І С-И-С-Т-Е-М-Н-О КОНТРОЛЮВАТИ ВЛАДУ — ВЖЕ СЬОГОДНІ,,, ПОКИ ВЛАДА КРАЩИЙ БІЗНЕС В УКРАІНІ — ДЕРЖАВНИКІВ ПРИ ВЛАДІ НЕ БУДЕ,,, ЯКЩО МИ ХОЧЕМО ЗБУДУВАТИ НОВУ ДЕРЖАВУ — МЕТА ЯКОІ , ДОБРОБУТ ІІ ГРОМАДЯН,,,А НЕ КУПКИ НЕГІДНИКІВ ,ЯКІ МІНЯЮТЬСЯ ПРИ ВЛАДІ БО ТАМ ім МИ ДОЗВОЛЯЄМ ГРАБУВАТИ ,ВОЛОДАРЮВАИМ ТА МАНІПОЛЮВАТИ ГРОМАДСЬКОЮ ДУМКОЮ так і БУДЕ “говорили балакали сіли тай заплакали,,,” ПОКИ НЕ ПОБУДУЄМ ПРАВОВУ ДЕРЖАВУ- НЕ ПРОПОПИШЕМО ПРОСТІ,ПРОЗОРІ,ВСІМ ЗРОЗУМІ ЛІ ,А САМЕ головне МОЖЛИВІ ДО ВИКОНАННЯ правила гри- ЗАКОНИ ПРЯМОІ ДІІ, НІ ПРОЯКУ БОРОДЬБУ З корропцією та ПРАВОВУ ДЕРЖАВУ -ДЕ ВЛАДОЮ БУДУТЬ ВИКОНУВАТЬСЯ ЗАКОНИ,,,РІШЕННЯ СУДІВ,,, говорити не приходиться,,, ТОДІ ТРЕБА ПРИЙНЯТИ ДІЙСНІСТЬ МИ З ВАМИ “лохи”,ЩО ПРИВОДЯТЬ іх ДО ВЛАДИ ,А вони ВОЛОДАРІ ЖИТТЯ ,,, “”ЧЕМ ПОХОЖИ ЯЦЕНЮК И ЯНУКОВИЧ? оба на Я,,, — НЕТ оба наЙО,,,,,,,,” (95 КВАРТАЛ) УДАЧИ НАМ ВСЕМ ГОСПОДА!!! А КТО ХОЧЕТ СИСТЕМНО РАБОТАТЬ НАД ПОСТРОЕНИЕМ НОВОГО- ПРАВОВОГО ГОСУДАРСТВА ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К КОМАНДЕ ЕДИНОМІШЛЕННИКОВ,

  17. Так сколько на планете, где сделано фото, Солнц, господа?
    У крайнего справа на нижнем фото тень уходит влево, у крайнего слева тени нет вообще :-))
    При этом в кадре в левом углу есть ещё гуляющая тень человека, которого освещает светило слева.
    Итого по самым скромным подсчетам, если принять во внимание положение теней при сьемке, на этой планете 3 светила :-))
    PS. давно я не видел таких лохов от фотошопа.
    P.PS.Вся лажа с фото отнюдь не опровергает того, что все написанное ниже может быть правдой.

  18. P.P.PS.Вижу как минимум 4 отдельных фрагмента с которых могло монтироваться это фото.

  19. Ну и спецы собрались, блин :((( Фото натуральная, делали в парке Дружбы народов, когда сносили разливайку азербайджанцев. Самохин — бывший депутат Киевсовета, Зозуля (рядом) — совладелец парка Х-traction (за машиной парк не видно), тут же депутат Киевсовета Лищенко (Лича). Здесь http://sled.net.ua/node/2397 — видео, как все это происходило. И что из этого? При чем тут Булатов? Вся спортивная тусовка наполовину из бандитов

  20. Справедливости ради, следует сносить к ибиням уши учасникам ОБСЕ, американским, польским, израильским наёмникам, на весь мир заявляя, что “акцент у совершивших сиё есть англосаксонский”. Всё таки там в днр, лнр в руководстве — идиоты. Англоссаки поставили себе цель — превратить эти две республики в зону экологической катастрофы для добычи сланцевой херни. Так пусть за это хоть погибнет и будет выибан в жопу хоть один ублюдок гейропейский. Непойму я их, отпускают за простотак, за улыбку красивую германскую или, что.

  21. “киевлянину”-ссылка то ЛЕВАК,как и фото)
    Посмотри,на ноги(их отсутствие),тени(сколько Солнц светит на них днём)))
    кацапский след,дтецтед
    Уж больно топорная залепуха

  22. 0.5 факта и куча притянутых за уши якобы “фактов” в стиле сталинских доносов. очень попахивает местью проворовавшегося сотрудника!!!!

  23. Я не специалист, но такое положение теней вполне возможно если солнце находится ровно за спиной фотографа.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ