Человек не терпит насилия!

Генерал-лейтенант Квашук — держслужбовець з минулого

Яким чином держслужбовець може дозволити собі придбати та утримувати численні маєтки та квартири? Ми бачимо, що зазвичай таке явище є нормою серед високопосадовців України. Навіть такі структури, як МНС, деякі посадовці продовжують систематично використовувати для розкрадання держбюджету.
Очолює корупційну схему на даному підприємстві генерал-лейтенант Квашук, посада котрого дозволяє з легкістю перетворяти державні обєкти у приватну властність підприємців.
Колишній заступник голови МНС, якого затвердив на посаду сам Віктор Федорович, Квашук Василь Павлович наразі очолює ліквідаційну комісію. Ця посада відкриває для Квашука, а тим самим і для Балоги В.І. багато можливостей, адже генерал-майор є повністю підконтроьним екс-міністру МНС.
За період керування екс-заступника голови МНС кількість режимних обєктів була зменьшена у двічі, а приватні капітали посадовця примножені. Таким чином серед власності Квашука маєток у с. Білогородка, земельна ділянку площею 3 гектари біля Дніпру у Черкаській області, 2 квартири, а також котедж у Києві. Також у приватному розпоряджені знаходяться водій та власне авто. Це як кажуть “Чим Бог послав”, адже офіціальні прибутки чиновника не дозволяють навіть утримання господарства такого маштабу.

Як ми всі знаємо, нажаль, звички людей працюючих за часів Януковича із роками залишаються незмінними, а апетити зростають. Таким чином і наш герой не став виключенням компенсувавші за рахунок держави придбані їм лікарскі засобів, для власного використання. Де закінчується порог нахабності для Квашука залишається загадкою, але згодом сподіваємось він сам дасть відповідь на це питання відповідним органам.
Серед переліченого залишаються самі питання? Чи потрібна країні у такий скрутний період важка спадщина від минулого уряду? Перед країною нелегка задача переформатування устрою панувавшого більше ніж 20 років, який призвів до багатьох місяців кровавого протистояння народа із корупціонерами та загарбниками. Для того щоб продовжувати боротьбу громадянський обовязок змушує нас протидіяти старій системі устрою та розкраданням державних коштів. Не секрет, що на подолання існуючого устрою знадобляться десятиріччя, але ми не на хвилину не повинні зупинутися у нашому прагени жити в Європейській державі. Викорення таких індивідумів як Квашук із керівних посад є пріоритетною задачою для кожного небайдужого.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Продажне ОРД! Перевірте краще тих падлів, що вам проплати — болотського, євсюкова та компанію взяточників і зрадників України, тих, хто відчайдушно та неухильно виконував бандитські накази януковича щодо розгону Майдану та розбиранню барикад!Подивіться на сайті Автомайдану результати анонімного опитування і тоді зрозумієте хто є хто!
    Не забудьте прописати для народу ціну продажної брехливої статті 😉

  2. ЯК НА МЕНЕ ГЕНЕРАЛ КВАШУК ПОРЯДОЧНА ЛЮДИНА .ВІДПОВІДАЛЬНА .ПАТРІОТ УКРАЇНИ .ЯКИЙ ПІД ЧАС ЗАВОРУШЕНЬ НА МАЙДАНІ ВСІЛЯКО ПІДТРИМУВАВ І ГРОШИМА ТА МАТЕРІАЛЬНО ЛЮДЕЙ ЯКІ ВІДСТОЮВАЛИ НАШУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ.ТА Й І САМ ВИСТУПАВ ПРОТИ БАНДИ ЯНУКОВИЧА ТА ЙОГО ПРИХВОСТІВ ТАКІ ЯК БОЛОТСЬКИХ. БОЙКО.НЕДОБІТКОВ.ЕВСЮКОВ.ВАСИЛЕНКО.МАКСИМЕНКО.ЯКІ ПІД ЧАС МАЙДАНУ ПРАЦЮВАЛИ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ .ВОНИ ВСІЛЯКО ПІДТРИМУВАЛИ БАНДУ ЯНУКОВИЧА .ЇХ ПОТРІБНО ПОСАДИТ В ТЮРМУ ЗА ТЕ ЩО ПІДІГРУВАЛИ ЯНУКОВИЧУ . ВОНИ ПОВИННІ БУТИ ПОКАРАНІ І ПОВИННІ ВІДПОВІСТИ ПО ЗАКОНУ .ЯКЩО НІ ТО МИ САМІ ЇХ ПОСАДИМО В СВОЮ ТЮРМУ .ХАЙ ТІЛЬКИ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА НА СХОДІ.

  3. Захисні споруди (діючі а більше списані) сміються і передають пану Квашуку полум”яний привіт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ