Человек не терпит насилия!

КАДРОВА КОРУПЦІЯ НА ТРАНСПОРТІ

Не зважаючи на люстрацію, яка б мала бути проведена в ці важкі для країни часи, хочемо вказати на бездіяльність вищих ешелонів влади в Управлінні транспортної міліції на Львівській залізниці. Під страхом репресії змушені звернутись “інкогніто”. Просимо Вас прийняти міри щодо корумпованих діянь начальника відділу кадрів УМВС України на Львівській залізниці підполковника міліції Лучка Ігоря Васильовича та його заступика підполковника міліції Лисака Віктора Олександровича.
Повідомляємо Вам, що вищезазначені “перевертні в погонах”, що на даний час займають високі посади, з їх слів прикриваючись захистом начальника Управління УМВС України на Львівській залізниці та певними особами у кадровому апараті МВС України, творять наступне:
1) Звільняють у відставку пенсіонерів двома наказами (один з них заднім числом), за що вимагають та отримують значні грошові винагороди. Завдяки цьому пенсіонер отримує всі можливі надбавки до пенсії згідно старого законодавства і цим самим наносить збиток Держ.бюджету.
2) Вимагають шалені хабарі за призначення, перепризначення на посаду та присвоєння чергового спеціального звання. Таким чином не давши хабар був звільнений на пенсію начальник ЛВ УМВСУ на станції Львів полковник міліції Масловський О.Ю., який був правоохоронцем з великої букви і здобув значну повагу та авторитет серед працівників.
3) Вимагають непосильні хабарі за продовження граничного віку служби не тільки у офіцерів, а й у рялового особового складу міліції.
4) Формують “не прозорі” накази щодо заохочення працівників міліції з нагоди державних свят, за що знову ж таки отримують хабарі… Ці так звані “святкові накази” не доводяться особовому складу, щоби не “засвічувати” своїх “носіїв”.
5) Незаконно укривають події від керівництва Управління та Міністерства вцілому, щр трапились останнім часом у ЛВ на станції Івано-Франківськ, ЛВ на станції Мукачево, ЛВ на станції Чернівці. За це також отримують шалені хабарі.
Просимо Вас припинити так званий “незаконний бізнес” п. Лучка І.В. та п. Лисака В.О. та направити комісію для офіційного виявлення цих грубих порушень.

З повагою та надією на справедливість,
пенсіонери та особовий склад транспортної міліції Львівської залізниці.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. А де номера наказів? або хоча б конкретні факти?…. Чи вказані працівники перейшли Вам дорогу та не дали брати хабарів?

  2. Частковий маразм, хоча і не все… Напевно Масловский сам про себе написав))) Ніхто крім нього самого не рахує його професіоналом своєї справи)))

  3. Всі працівники Львівської залізниці ,які займають високі посади БЕРУТЬ ХАБАРІ .ТАКИМ ТВАРЮКАМ ПО ЖИТТІ ВЕЗЕ

  4. Загорський найбильший хвбарник и мажор, корупционер в лв. На ст. Здолбунив за людей не рахуе никого .

  5. Розкажу і я Вам за наші кадри. В якомусь то році до Дня міліціі я мав отримати грошову премію /надав в кадри копію інд. коду/, а коли прийшлося отримувати то вручили грамоту, от такі в нас кадри.Ні поваги ні совісті у них немає.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ