Человек не терпит насилия!

Хто стоїть за контрабандою лісу на Буковині 2

12 травня 2014 р. громадською радою при УСБУ Чернівецької області направлено голові СБУ Наливайченку заяву про корупційні дії з боку посадових осіб СБУ Кучерявого С. М. та Комаріца О.С.
На неодноразові звернення щодо зловживань керівника Міжрайонного відділу СБУ Кучерявого Сергія Миколайовича, а саме:- здійснення “кришування” розкрадання лісодеревини державними підприємствами- держлісгоспами ( Берегометський, Путильський і Національний парк “Вижницький”)
-через тиск на керівництво держлісгоспів , лобіювання інтересів окремих комерційних структур, зокрема Кучерявим С. М. пролобійовано інтереси ПП ” КРАСТОК”, керівником якого ж є кум Кучерявого С. М. Корбан Ю. Ю. ( здійснює 60% вирубок Берегометських ДЛГ) щодо укладання з ними угод на вирубку лісу на умови” франко- пень”, які ж економічно не вигідними для держави. Сума збитків від такої діяльності становить близько 2 млн. грн на рік.
— за вказані дії Кучерявий С. М. Отримав 100 000 € винагороди
— аналогічно Кучерявий С. М. кришує інтереси інших своїх кумів Гременчука І. М. ( лісничий Локушнянського лісництва) , який здійснює вирубки через свою дружин ПП Клим О. В. , покривав також ПП Томюк О. та Товарницький В. Ф.
— не дивлячись на те, що в діях Гременчука І. М. та Фірчука В. Ф. Мають місце ознаки корупційного правопорушення, в частині заняття підприємницької діяльності, Кучерявий М. С. Не вживає ніяких заходів регулювання. Поряд з цим Кучерявий С. М. через тиск начальника відділу ВПС ” Фальків” Мартинюка О. С. переведений до ВПС “Красноїльськ “) покривав та покриває контрабандне приміщення через Держкордон України тютюнових виробів, отримуючи при цьому винагороду по 15€ за один короб, зокрема ним покривалась діяльність ПП Корпана( кличка” Слоник”), який був причетний до контрабандного переправлення в стовбурах дерев цигарок залізничним транспортом на територію Румунії та були там затримані.
Результати розслідування цієї справи досі невідомі.
Кучерявий С. М. здійснював прикривання контрабандного переміщення цигарок Сафронел Аліною, мешканкою Сторожинецького району та Ілька Олександра , що також мешкає в цьому районі.
— на даний момент прикриття діяльності Кучерявого С. М. здійснює діюче керівництво УСБУ В Чернівецькій області та новопризначений заступник начальника боротьби з організованою злочинністю УСБУ в Чернівецькій області. За отримані незаконним шляхом кошти Кучерявий С. М. побудував маєток поблизу зони с. Мигово.
— також хотілося б звернути увагу на той факт , що саме Комаріца О. С. здійснював розшук стосовно активних студентів, які брали безпосередню участь у революційних подіях ” Майдан 2013-2014” м. Чернівці та області.
Враховуючи вищезгадане, а також те, що Кучерявий С. М. Перебуває на посаді більше 10 років” виключення лише 5 місяців у 2006 році, коли Кучерявий С. М. З метою отримання квартири в м. Чернівці тимчасово був переведений на посаду в обласне управління. Вимагаємо вжити заходів щодо службової перевірки корупційної діяльності Кучерявого С. М. , негайне зняття його з займаної посади та притягнення його до відповідальності. Проведення з ним опитування на детекторі брехні в присутності громадськості та журналістів.
У випадку залишення нашої заяви без розгляду залишаємо за собою право громадської реакції.
З етичних міркувань прізвища заявників неоприлюднюються.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Уже давно пора цього мудака КУЧЕРЯВОГО)))вигнати і все майно і гроші які вкрав роздати сиротам….

  2. Одразу видно що стаття — це явна заказуха!!!!! До прикладу: яке відношення можуть мати Сторожинецькі контрабандисти до Вижницького району і чому згадується той самий Мартинюк О.В. який також працює у Красноїльську? Крім того, автору не відомо що затримана у Румунія партія контрабандних цигарок захованих у стовбурах дерев була відправлена не з ПП “Красток”, а приватним підприємцем із сусідньої (Івано-Франківської) області.
    Йдемо далі. Я особисто знайомий із Грименчуком І.М. і мене дуже здивувало що він одружений з Клим О.В. Це маячня…
    До речі, хотілось би побачити ті маєтки у Мигово про які йдеться у матеріалі. Чому не вказані конкретні адреси та місцезнаходження?
    Особисто моя думка, що автору вказаної публікації дуже сильно “наступили на хвіст” Кучерявий С.М. або його працівники, а той в свою чергу вирішив помститися таким чином, обливши людину брудом, який не має нічого спільного із дійсністю. Тому моя порада: перш ніж друкувати такі ганебні матеріали, потрібно впевнитись у їх правдивості та привести якісь докази.
    Хто сумнівається — пропоную поспілкуватися з жителями вказаних районів…

  3. Кому цікаво дізнатись про автора цієї статті, раджу прочитати першу її частину http://ord-ua.com/2014/05/06/hto-stoyit-za-kontrabandoyu-lisu-na-bukovini/. Шановні офіцери УСБУ ДОСИТЬ ПОЛИВАТИ ОДНЕ ОДНОГО БРУДОМ, ГЛЯНЬТЕ ЩО ТВОРИТЬСЯ В ДЕРЖАВІ!!! ВИ ЗАРАЗ НЕ ПРО ТЕ ДУМАЄТЕ. Крім того, на скільки низько треба впасти щоб переводити стрілки від “себе пухнастого” на інших?

  4. Почему именно в то время когда в государстве творится самый огромный бардак за всё время независимости и над нами нависла реальная угроза остаться вообще без своей страны, появляются “писатели”, которые отвлекают народ от глобальных проблем придуманными историями из области фантастики? Если всё так безнадёжно и запущено, почему вы молчали об этом 10 лет????? Или вас самих оттянули за уши от кормушки что вы так начали пищать? И последний вопрос. Где же находятся все остальные правоохранительные органы области, призваные бороться с корупцией (УБОП, УБЕП, областное СБУ, прокуратура и т.д.), почему они сами не привлекут к ответственности всех этих лесников и контрабандистов? Пускай начинают, а мы, тоесть общественность проконтролируем!!!

  5. Ось”бардак”і твориться через такий як Кучерявий — корупцірнера і “рішалово”не дає людям працювати.

  6. Ну Сашок, ну комбінатор, Остап Бендер відпочиває! Місяць роботи: в результаті Кіцула через “карманну самооборону” злив, одного з доганою відправив в Закарпаття, двох інших їх же руками підставив, Василя тримає за лоха та крутить ним як циган сонцем. А сам наче й теж засвітився, але так толерантно. В результаті всіх хто знає роботу усунув зі свого шляху. Браво. З такими керівниками Путіну не треба взагалі нічого робити в Україні.

  7. Ну Сашок, ну комбінатор, Остап Бендер відпочиває! Місяць роботи: в результаті Кіцула через “карманну самооборону” злив, одного з доганою відправив в Закарпаття, двох інших їх же руками підставив, Василя тримає за лоха та крутить ним як циган сонцем. А сам наче й теж засвітився, але так толерантно. В результаті всіх хто знає роботу усунув зі свого шляху. Браво. З такими керівниками Путіну не треба взагалі нічого робити в Україні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ