Человек не терпит насилия!

Люстрація по Кіровоградські

Люстрація по Кіровоградські.
В Кіровограді пройшла люстраційна комісія по призначенню начальника МВС в Кіровоградській області, авганців, самооборони та свободи. Найцікавіше, хто проводив вказану люстрацію: Ковтуненко Ігор (прозвисько Шльома), Микола Липко (прозвисько Барон) найкращі друзі Черноіваненко — голови обласної організації БЮТ. Це дійсно цікаві люстратори, котрі привезли з собою на утвердження минулого працівника МВС Вітюка А. І.
А кто такий Вітюк А. І.: нічого поганого сказати не можна, але й доброго нічого. За роки своєї праці він не зарекомендував себе як керівник оперативної служби, за ним немає жодного розкритого злочину. Про все це свідчать дані, які знаходяться в особистій справі у відділі кадрів, але тщеславен та залежить від комерційних та кримінальних структур.
Давайте подивимось кому вигідно щоб він знаходився при владі? Ковтуненко Ігор (прозвисько Шльома) – займається золотом та сріблом при утилізації радіотехнічних та другої продукції, входь до угрупування Нетребко (прозвисько Нетрик) з міста Дніпродзержинська, яка захоплювала ринок Озеркі. За цим групуванням тягнеться низка злочинів: вбивств, розбоїв, рейдерських захватів і т.д.
Разом з Ковтуненко «працюють» два кіровоградських кримінальних авторитетів брати Клімінкови. Віктор Клімінков на початку 2000 років був засуджений за вбивство кримінального авторитета Гаркавого, та неодноразово притягувався до відповідальності за кримінальні злочини. Володимир Клімінков був затриманий працівниками внутрішніх органів за зберігання зброї та вимагання. Також неодноразово судимий.
Микола Ліпко (Барон) – на початку 2000 років мав судимість за те, що здіймав шапки з людей. Такими «працівниками» себе окружив Черноіваненко. Плітки проти працівників міліції неугодних Ковтуненко та його команді, що ті «фришують» кримінальний мир,але по факту цього немає.
Як полковник міліції може «відповідати» перед таким контингентом? Начальник МВС області повинен бути далеко бачним, порядним і грамотним працівником насамперед. А начальник УБОП взагалі повинен бути професіоналом і жорстко реагувати на всі протизаконні дії.
На думку мешканців Кіровограда, Арсеній Борисовичу, саме Ви повинні призначати таких керівників начальника. А у кого є окремі думки з цього приводу, вони повинні бути висловлені в окремому порядку в люстраційній комісії з якимись підтверджуючими фактами, а не самими балачками.
Народу набридло керівництво в країні яке заробляє собі на життя зніманням шапок, тому ми їх і вигнали в Росію.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ