Человек не терпит насилия!

ЛЮСТРАЦІЯ по Херсонські

ЛЮСТРАЦІЯ по Херсонські!!!!

Прошу Громадськість звернуту увагу на викладені факти та оцінити незалежне розслідування проведене на території СТРАТЕГІЧНО ВАЖЛИВОГО у даний час регіону України!!!

Питання протидії підрозділами БНОН на території Херсонської області злочинам у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів упродовж останніх трьох років викликає суттєвих зауважень, зокрема з’ясовано, що:
У другому півріччі 2010 року на керівні посади Відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Херсонській області було призначено:
— начальником: полковника міліції Аккуратова Олексія Івановича (з посади начальника Дніпровського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області);

  • заступником начальника: підполковника міліції Савостіна Євгенія Ігоровича (з посади начальника СБНОН Дніпровського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області);
    З часу приходу до «влади» у відділ БНОН УМВС зазначених правоохоронців, встановлено, що обіг та наплив наркотиків на територію міста Херсона та області суттєво зріс, а саме у злочинних колах цього напрямку почали з’являтися наркоторговці зі своїми злочинними групами (у даний час існує близько 30 груп), яким: Аккуратовим О.І. та Савостіним Є.І. було надано, як кажуть серед них: «Зелёный Свет», тобто дано дозвіл на оптовий та роздрібний збут наркотиків та психотропів за щомісячну проплату у грошовому еквіваленті в розмірі від 50 тис. грн. до 200 тис. грн. з кожної наркогрупи.
    Однак за вказівкою керівництва ВБНОН УМВС, їх працівники обмежуються на протязі з осені 2010 р. по теперішній час лише дрібними вилученнями наркотиків у «простих» не «платоспроможних» громадян та документуванням з подальшим затриманням одиночних наркоторгівців найнижчої ланки, які лише є постійними споживачами наркотиків та психотропів, і не приносять ні якої фінансової вигоди.
    Тобто за три роки перебування в займаних посадах усього начальницького складу та підлеглих ВБНОН УМВС роботу в галузевому напрямку повністю завалено, і поставлено на грошові щомісячні проплати майже всіх вагомих збувачів наркотиків в області та обласному центрі, що призводить до того, що Херсонська область плавно перетворюється на наркотичну «Колумбію».
    Також необхідно звернути увагу на те що у 2012 році викрито 1056 злочинів у цій сфері, у той час як у 2013 році майже 666 на 50% менше злочинів, пов’язаних із збутом наркотичних речовин (227 проти 458), з яких 106, або 46,7% залишаються нерозкритими.
    Удвічі менше із незаконного обігу вилучено наркотичних речовин (130 кг проти 207 кг).
    Згорнуто зазначеним складом підрозділу БНОН і протидію організованій злочинності. Якщо до 2010 року підрозділами БНОН щороку викривалось у середньому по два угрупування, упродовж 2011-2014 років – жодного.
    Зокрема Управлінням СБУ області задокументовано злочинне угрупування з 3 осіб, які протягом 2012 року на території фермерського господарства області незаконно вирощували нарковмісні рослини – коноплю, яку у подальшому переробили з метою збуту у канабіс. Із незаконного обігу вилучено 177 кілограмів канабісу.
    У минулому 2013 році спеціальним підрозділом БОЗ УМВС в області виявлено організовану групу з транснаціональними зв’язками у складі 5 осіб, які у період з липня 2012 року до квітня 2013 року, використовуючи мережу міжнародних поштових відправлень, організували канал незаконного постачання до України з Великобританії та Китаю особливо небезпечних психотропних речовини та прекурсорів, їх перероблення і фасування в оснащеній відповідним обладнанням нарколабораторії та у подальшому збували на території ряду регіонів України за допомогою мережі Інтернет.
    З незаконного обігу вилучено понад 100 кілограмів нарковмісної речовини.
    І вже у березні 2014 року знову ж спеціальним підрозділом БОЗ УМВС виявлено організовану групу з 3 осіб з 3-ьома корумпованими зв’язками (один з них співробітник ВБНОН УМВС майор міліції Руденко Денис Миколайович), які на протязі останніх 4 років, займалися придбанням, перевезенням, зберіганням з метою збуту та збутом особливо небезпечних наркотичних засобів – канабіс та гашиш мешканцям м. Херсона. Вилучено з незаконного обігу близько 13 кілограмів наркотичних засобів. Проводиться розслідування.
    ТАКОЖ проведеним приватним розслідуванням встановлено, що:
    За 2011-2012 роки прокуратурою розслідувано ряд актуальних проваджень (справ) відносно працівників міліції у цій сфері:
    2011 рік:
  • К/с №500006-11 за ст.ст.307 ч.2, 189 ч.2 КК відносно начальника сектору БНОН Суворовського РВ Кравцова С.І. та його підлеглих Желудкова та Бабаєва. Засуджено до позбавлення волі (УСБУ);
  • К/п №42012230040000010 за ст.364 ч.3 відносно начальника сектору БНОН Суворовського РВ Філіп’єва М.М., який здійснював збут канабісу. Перебуває у розшуку (ВВБ ДВБ).
    2012 рік:
  • К/п №42012230000000078 за ст.364, 307 КК України відносно начальника Острівського ВМ Комсомольського РВ Алекперова Р.А. та його підлеглих Герасимова М.О. і Зяблова О.М., які збували канабіс (УСБУ та ВВБ ДВБ);
  • К/п №42013230000000036 за ст.364, 307 КК України відносно ДІМ Суворовського РВ Тарасенка Д.І., який збував амфетамін (ВВБ ДВБ);
  • За останні два роки серед працівників міліції виявлено 9 осіб, які вживають наркотики, з них 1 – працівник БНОН (Голопристанський РВ виявлений у 2013 році, до цього часу перебуває на посаді).

  • Також є ряд осіб, які ухиляються від медобстеження. Зокрема старший оперуповноважений в особливо важливих справах БНОН УМВС майор міліції Сімонов Анатолій, який систематично вживає психотропну речовину – амфетамін.
    І це ще не все: хотілося б приділити увагу, тому факту, що у апараті БНОН під керуванням Аккуратова О.І. в одному кабінеті працюють Рідні брати:

  • заступник Аккуратова О.І. – підполковник міліції Савостін Євген Ігорович;
  • старший оперуповноважений в особливо важливих справах ВБНОН УМВС – капітан міліції Савостін Андрій Ігорович 1986 р.н.
    Зазначений факт взагалі підпадає під ознаки корупційного правопорушення, передбаченого ст. 1727 Кодексу України про Адміністративні правопорушення, а саме: «Порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів» так як оперуповноважений Савостін А.І. перебуває під безпосереднім керівництвом свого брата Савостіна Є.І., що згідно законодавства є конфліктом інтересів.

Таким чином сам по собі складається висновок, про те що на протязі 2010-2014 років під керуванням начальника ВБНОН області полковника міліції Аккуратова Олексія Івановича існує організована ним, злочинна група «перевертнів у погонах» у складі його заступника Савостіна Є.І. та їм підлеглих осіб, які лише займаються «кришуванням» організованих злочинних груп, що займаються збутом особливо небезпечних наркотичних засобів, і на цьому так звані правоохоронці не зупиняються, зокрема встановлено, що працівники апарату БНОН області мають родинні зв’язки з наркозбувачами та цим хизуються, що підтверджується наступним:

Організатор існуючої останні 10 років злочинної групи: Піскун (Савченко) Надія Володимирівна 27.121957 р.н., у злочинних колах прізвисько «НАСТЯ» уродженка м. Херсона, зареєстрована та проживає за адресою: м. Херсон, с. Антонівка, вул. Котовського, 38, раніше судима: 2008 рік ст. 309, 263, 311 КК України, 2010 рік ст. 307 ч. 2 КК України, у даний час займається збутом особливо небезпечних наркотичних засобів – екстраційний опій та ацитильований опій мешканцям м. Херсон.
Встановлено, що Піскун (Савченко) Н.В. є родичкою та дужо тісно спілкується зі старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах ВБНОН УМВС капітаном міліції Савостіним Андрієм Ігоровичем (який є рідним братом свого безпосереднього керівника – заступника БНОН Савостіна Євгена Ігоровича), що підтверджується наступними фактами, а саме дружина Савостіна Андрія Ігоровича 1986 р.н. – Булгакова Ганна Анатоліївна 19.09.1984 р.н. є рідною сестрою невістки Піскун Н.В.: Булгакової-Савченко Ольги Анатоліївни 07.02.1988 р.н., а саме:

Син Піскун Н.В. – Савченко Володимир Ілліч 26.04.1986 р.н.

Син Піскун Н.В. – Савченко Володимир Ілліч 26.04.1986 р.н. разом з дружиною Савченко (Булгаковою) Ольгою Анатоліївною 07.02.1988

старший оперуповноважений в особливо важливих справах ВБНОН УМВС капітан міліції Савостін Андрій Ігорович – рідний брат свого безпосереденього начальника Савостіна Євгена Ігоровича

Рідні сестри «Булгакови»: невістка наркозбувачки Піскун Н.В.

Рідні сестри «Булгакови»: дружина старшого оперуповноважеого в особливо важливих справах ВБНОН УМВС капітана міліції Савостіна Андрія Ігоровича

Про зазначені родинно-злочинні звязки родини «Савостіних» з родиною «Піскун (Савченко)», усім відомо, однак ніхто не придає цьому факту уваги.

Зправа: син Піскун Н.В. – Савченко Володимир Ілліч 26.04.1986 р.н. разом зі старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах ВБНОН УМВС капітаном міліції Савостіним Андрієм Ігоровичем. (Окрім викладеного зазначені два чоловіка на фотознімку є як у народі кажуть «Кумовья»)

Зліва дружина Савостіна А.І. – Булгакова Г.А., зправа її рідна сестра Булгакова-Савченко О.А., по центру син Піскун Н.В. – Савченко В.І.

Зліва дочка Піскун Н.В.: Максимова-Савченко Олена Ілінічна 1981 р.н., зправа дружина Савостіна А.І.- Булгакова Г.А., біля неї її сестра Савченко-Булгакова О.А.
Окрім цього встановлено, що заступник Аккуратова О.І. – Савостін Є.І., його рідний брат старший оперуповноважений в особливо важливих справах ВБНОН УМВС капітан міліції Савостін Андрій Ігорович та його дружина Савостіна-Булгакова Ганна Анатоліївна 1984 р.н. тісно спілкуються з родиною «Кубдішарових», які довгий час організовують постачання та займаються збутом амфетаміну та ацетильованого опію, що підтверджується тим, що у соціальній мережі «Вконтакті» у друзях Савостіної-Булгакової Ганни Анатоліївни є:

Після проведення ряду затримань восени 2013 року, зазначені сторінки з мережі «Вконтакті» були умисно видалені.
Зокрема:
Ібраімов Арсен Рустемович 18.12.1988 р.н., що є в друзях Савостіної-Булгакової Ганни Анатоліївни 1984 р.н., займається збутом амфетаміну, який йому поставляв Кубдішаров Арсен Музафарович 10.04.1970 р.н., а саме:
29.06.2013 приблизно о 15:25 год. біля 1-го під’їзду за адресою: м. Херсон, вул. А. Тарле, 14, корпус 1, співробітниками міліції у Ібраімова Арсена Рустемовича 18.12.1988 р.н. та Русалкіної Вікторії Ігорівни 25.08.1984 р.н. в а/м Fiat Punto» сіро-голубого кольору, д.н.з.: АК 7256 ВН, виявлено та вилучено 60 (шістдесят) поліетиленових пакетів з амфетаміном загальною масою 100 грам. Кримінальне провадження № 12013230040003597.

Також: 23.10.2013 року близько 15:30 год., правоохоронцями УМВС по кримінальному провадженню № 12013230080000843 за ч. 2 ст. 307 КК України на виконання ухвали слідчого-судді районного суду м. Херсона було проведено обшук в автомобілі «Opel Insignia» 2010 р.в., чорного кольору, д.н.з.: ВТ 7771 АО, який зареєстрований та перебував під керуванням:

Херсонського наркобарона: Кубдішарова Арсена Музафаровича 10.04.1970 р.н., романської національності, раніше судимого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України, що є в друзях Булгакової-Савостіної Г.А.
У ході обшуку автомобіля та зокрема самого Кубдішарова А.М. виявлено та вилучено: чотири одиниці вогнепальної зброї з бойовими набоями, особливо небезпечну психотропну речовину – амфетамін, вагою 0,5 кг., підроблені документи, електроні ваги з залишками амфетаміну.
Кримінальне провадження за підозрою Кубдішарова А.М. у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 311, ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345, ч. 1 ст. 358 КК України, направлено до суду. Кубдішаров А.М. перебуває в умовах СІЗО м. Херсона. Кримінальне провадження № 12013230000000758.
ЦІКАВИЙ ФАКТ, що державний номер ВТ 7771 АО на автомобілі наркобарона Кубдішарова А.М. – раніше належав заступнику Аккуратова О.І. – підполковнику міліції Савостіну Євгену Ігоровичу. Легко перевірити через УДАІ.

Аналіз криміногенної наркотичної обстановки області свідчить, що упродовж останніх трьох років підрозділ БНОН перетворився на підрозділ задіяний у всіх злочинних схемах постачання в область наркотиків, їх виготовлення та збуту.
Так, прокуратурою області розслідувано та поточного року направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні розпочатому за матеріалами СБУ, якою викрито групу з 5 осіб, двоє з яких працівники міліції (працівник обласного підрозділу БНОН Караван та оперуповноважений СБНОН Новокаховського МВ Бєлий), які упродовж 2013 року незаконно збували ацетильований опій мешканцям м.Нова Каховка Херсонської області. Вказаним особам повідомлено про підозру за ст.ст. 364ч.3, 307ч.2 КК України.
Матеріалами провадження доведено, що жодний факт збуту наркотиків на території міста не відбувався без відома Каравана та Білого. При цьому колишній міліціонер Караван (має від незаконного обігу наркотиків значні матеріальні статки) підтримував тісні стосунки з начальником БНОН області Аккуратовим О.І. та його заступником Савостіним Є.І. По п’ятницях утрьох (запроваджено традицію) відвідували в обласному центрі розважальні заклади, при цьому розраховувався як правило Караван. Тісні стосунки підтверджуються навіть тим, що Аккуратов подарував Каравану мисливський карабін марки Золлі-Антоніо (ринкова вартість майже 3 тис. доларів США, вилучено при обшуку у Каравана).
При розслідуванні вказаного провадження Аккуратов та Савостін намагались доводити колишньому начальнику УМВС Літвіну В.В. про сфабрикованість провадження прокуратурою та СБУ.
При цьому заступник Аккуратова — Савостін Є.І. (призначений на посаду за протекцією Аккуратова) має причетність до діяльності організованої групи Нініци та інших, які збували у 2006-2009 роках у місті Херсоні ацетильований опій. Для прикриття злочинної діяльності Нініци, Савостіним було заведено оперативний облік, який перебував без руху. Документування здійснювалось СБУ. Обласною прокуратурою відносно Савостіна Є.І. (на той час працював у ХМУ УМВС) був складений відмовний матеріал, оскільки єдиним доказом були лише телефонні розмови, а також домовленість колишнього начальника УМВС Ясельського М.І. з СБ і прокуратурою.

Окрім викладеного, не маємо права не звернути увагу на матеріальні статки Аккуратова О.І., Савостіна Є.І. та Денисьева А.Л., а саме, за час керівництва ВБНОН області:
— полковник міліції Аккуратов Олексій Іванович:
1. пересувається на автомобілі «Mitsubishi Outlender» вартістю 18 тис. доларів США;
2. має у власності та лише на вихідні дні, з метою не притягнення уваги оточуючих пересувається на автомобілі «Mercedes-Benz G 500» вартістю від 40 тис. доларів США;
3. має у власності приватний будинок у престижному районі міста вартістю 500 тис. доларів США;
4. має у власності більше 5-ти квартир у м. Одеса, які зареєстровані на близьких родичів та зокрема і на Аккуратова О.І., які приблизно коштують по 100 тис. доларів США кожна.
— підполковник міліції Савостін Євген Ігорович: пересувається на автомобілі «Toyota Camry» вартістю 20 тис. доларів США.
— рідний брат Савостіна Є.І. – ст. оперуповноважений в ОВС ВБНОН УМВС капітан міліції Савостін Андрій Ігорович 1986 р.н. пересувається на автомобілі «Mazda 6» вартістю 20 тис. доларів США.

Також повідомляю Вас, що буквально нещодавно полковника міліції Аккуратова Олексія Івановича було призначено виконуючим обов’язки начальника УБОЗ УМВС України в Херсонській області (тобто начальником спеціального підрозділу по боротьбі з організованою злочинністю), таким чином ЛЮСТРАЦІЯ Херсонської правоохоронної влади проводиться шляхом ПІДВИЩЕННЯ корупціонерів – злочинців таких як Аккуратов О.І. на посадах …………………………………………………………………….. ………………!!!!

Так за що ???? — померли громадяни України на ЄВРОМАЙДАНІ: за боротьбу з корупцією, покращення умов життя, входження до ЄС, введення ЛЮСТРАЦІЇ чи навпаки – за покращення умов життя злочинців-корупціонерів та за новий корупційний поділ влади ????????????????

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

98 ответов

  1. “Люди часто бывают глупы и упрямы, эгоистичны и нелогичны – все равно прощай их.
    Если ты добр – люди будут обвинять тебя в том, что под маской доброты ты скрываешь корысть – все равно оставайся добрым.
    Если ты добьешься успеха – тебя будут окружать притворные друзья и подлые “враги” – все равно добивайся успеха.
    Если ты честен и прям – люди тебя будут обманывать – все равно будь честным и прямым.
    То, что ты строишь годы, кто-то разрушит за одну ночь – все равно строй.
    Если ты спокоен и счастлив – тебе будут завидовать, все равно оставайся счастливым.

    То добро, которое ты делаешь сегодня, завтра люди забудут, все равно делай добро.
    Отдай миру самое лучшее, что у тебя есть и мир попросит еще, все равно отдавай самое лучшее.
    Друг мой, в конце – концов то, что ты делаешь, все равно нужно не людям, это нужно тебе и Богу.”
    Мать Тереза.

  2. Ну как кто? Тот кто до недавних пор спал и видел себя начальником УБОПа. А тут немного не угадал. Тот кто больше всех наркотой приторговывает, и не только. Ну, догадались кто? Тот кто не только внешне на свинью похож, а и с заказом этой статьи показал ее с моральной стороны. Леша Супруненко — вот ответ. Не хочет Лешенька к такой кормушке никого подпускать. Стыдно, Алексей, стыдно.

  3. Это ставленник генерала Литвина В.В.,который благодаря крышеванию Акуратовым стал милионером. С него надо начинать, а потом и Акуратовым заниматься.

  4. затронули Аккуратова, а почему молчат за методоновую прогамму, это не программа, это узаконенный сбыт наркоты,и опыты на людях плюс кто то косит бабло по взрослому, полученые для нариков шмотки по программе продают в магазинах сэкэхед. А так все нормально в нашей зазеркальной Украине.

  5. Ребята!Походу Лёха давно был в разработке у УБОПОВЦЕВ,вот и пришло время заплатить за новую должность,так-как рано или поздно прийдёт конец его “ПИРАМИДЕ”,ну немного опоздал…

  6. Если у кого-то есть определенные факты выложите их. Люди перестаньте быть стадом баранов, включите мозги. Один барн написал статью, даты сохранить за собой кресло, а другие ее подхватили, не разобравшись, как Вас после этого можно назвать.Если вы имеете факты сбыта наркотиков, точки где это все происходит придите в милицию и заявите об этом, а не как крысы под статусом аноним пишите об этом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ