Человек не терпит насилия!

МВС Львів

АВАКОВУ АРСЕНУ БОРИСОВИЧУ
м.Київ
вул. Академіка Богомольця, 10

ЛУЦЕНКУ ЮРІЮ ВІТАЛІЙОВИЧУ
м. Київ

Інформаційне агентство ЗІК
м.Львів
вул. Вороного, 3

Слід зазначити, що ситуація із призначенням керівника міліції Львівської області на сьогоднішній день затягнулася на невизначений термін і набрала широкого розголосу громадськості Львівщини. Висвітлений на сайті МВС список із числа 15 кандидатів на посаду начальника ГУМВС у Львівській області викликав певні протиріччя між діючими працівниками міліції, ветеранами ОВС, громадскістю та місцевими політичними діячами. В політичних колах, серед представників політичних сил регіону йде майже війна, боротьба за призначення кишенькового начальника міліції набирає обертів. І видається, що усі очільники міста і області попри це забули про особовий склад міліції, які на сьогоднішній день вже близько двох місяців працюють фактично без керівництва.
Незважаючи на складну політичну обстановку в Державі, бандитське захоплення території АР Крим, скупчення багатотисяного війська руських окупантів біля південно-східних кордонів України, фактичне захоплення інформаційного простору в південно-східних областях руськими спецслужбами, Львівською міліцією на сьогоднішній день продовжують керувати усі кому не лінь. А попри це, керувати міліцією залишені ці негідники, які виконували злочинні накази Захарченка в період 2011-2014 років. Ці красені-полковники-професіонали за наказом Захарченка були скеровані на Львівщину разом із Рудяком для дестабілізації криміногенної ситуації в регіоні, викачування коштів із регіону для забезпечення потреб Захарченка і сім»ї, здійснення контролю за контрабандними потоками, і на кінець виконання злочинних наказів, «провокацій», злочинної бездіяльності, що підтверджується в ніч з 19 на 20 лютого 2014 року.
Рудяк у своєму інтерв»ю вказує, що його колишній заступник начальника ГУМВСУ у Львівській області — начальник кримінальної міліції полковник міліції Дмитро Неклюдов це високопрофесійна людина. На даний чес цей професіонал призначений заступником міністра внутрішніх справ окупованого Росією Криму. А він після відставки Рудяка ще майже півтора місяця перебував на посаді в ГУМВСУ у Львівській області, мав найвищу форму допуску до державної і службової таємниці, усі допуски та можливісь роботи з агентурним апаратом МВС області і України, тісні зв»язки із іншими правоохоронними органами області, доступ до мобілізаційних документів. Можливо політичному бомонду Львівщини разом із спецслужбами необхідно було більш детальніше вивчити ЦЮ кандидатуру, і запропонувати ЙОМУ очолити Львівську міліцію. Можливо ЦЕЙ професіонал «тогда бЫ не обИдился на львовян» і не втік би замміністром окупованого Криму.
Але все це іще не пізно поправити : в Львівській міліції продовжують керувати його «брати по зброї», земляки, ті хто служили Рудяку із ним разом в Криму. Це ВИСОКОДОСТОЙНІ офіцери, підполковник Зюбаненко С.В. — начальник Львівського управління міліції. Це він керуючи шести райвідділами м.Львова героїчно захищав громадський порядок в «ніч гніву» у м.Львові. Навіть чемно представив для патрулювання «громадськості» свій скромний власний автомобіль Акура, який пізніше невідомі п»яні молодики розбили на вул. Кн.Романа. Однак необхідно запитати у цього керівника, який зараз маскується під добропорядного львів»янина, а також одним одіозним діячем Львова навіть висувається як претиндент на керівну посаду в ГУМВС Львівщини. Чим цей громадянин спільно із Неклюдовим займався під час своєї служби в підрозділах по боротьбі із незаконним обігом наркотиків в Криму? Чи був він фігурантом порушених кримінальних справ? Чи виконував він злочинні накази Захарченка-Рудяка протягом жовтня 2013 та січня-лютого 2014 року. Чому із підпорядкованих йому підрозділів міліції Львова (двома із яких керували його полтавські друзі-земляки Таран — Личаківський, Молотов — Галичцький) пропала зброя. І накінець хто цю зброю зараз підкидує в різних місцях Львова. Чому не здіснюється оперативний супровід по кримінальних справах порушених прокуратурою з цього приводу, чому не встановлені так звані «викрадачі-підкидачі». Ну і запитати прямо — скільки коштів із місцевого бюджету було вкрадено ним особисто під час втілення в життя «проекту-мрії» всіх міліціонерів м.Львова (будівництва на околиці Львова, біля іподрому, «прозорого» приміщення Львівського міського управління).
Хто із керівництва Львівської міліції чи МВС України може надачи вичерпні відповіді, чому на сьогоднішній день іще працюють вісім керівників ключових підрозділів Львівської області, які приїхали до Львова разом із Рудяком і були призначені на посади Захарченком. А це не прості міліціонери, це посадові особи які впливають на криміногенну і політичну ситуацію в області, мають доступ до різного характеру документації та володіють відповідною інформацією. Це тимчасово виконуючий обов»язки начальника кримінальної міліції області Душейко О.М., начальник карного розшуку області Чергега Є.А., начальник відділу по боротьбі із торгівлею людьми області Матяш С.А., начальник Личаківського РВ м.Львова Таран А.М., начальник Сихівського РВ м.Львова Тонконог А.А.
Це вони повинні організовувати і проводити оперативно-розшукові заходи по затриманню Пшонки, Захарченка, Клименка та інших фігурантів — членів сім»ї, які втекли закордон ?
Чому на даний час залишились керувати прикордонними райвідділами Львівської області земляки Рудяка і друзі замміністра окупованого Росією Криму Неклюдова. А це Мостиський район — начальник райвідділу міліції Драчевський В.О. (молодий пацан-драпокур, який не соромлячись курить травку в службовому кабінеті райвідділу), Жовківський район — начальник райвідділу міліції Овчаренко В.С. (60-річний маразматик, який два рази вже був на пенсії). Можливо ці безцінні професіонали потрібні для координації роботи прикордонних районів Львівщини, контролю за найбільшими митними перепускними пунктами «Шегині» і «Рава Руська», звичайно тільки на благо України.
Чи на своєму місці керівник кадрової служби ГУМВСУ області Зарічний А.О., який повинен був вже давно ініціювати такі важливі кадрові питання перед керівництвом МВС України і громадськістю Львівщини, а не продовжувати тихенько у всіх за плечима збирати гроші за переатестацію сотні працівників ДАІ. Однак така витримана в часі кадрова політика пояснюється тим, що Рудяку після усіх подій вистарчило нахабства поїхати до Києва, до високоповажного посадовця із КМУ, просити у нього лобіювати своє питання в МВС щодо повернення начальником ГУМВСУ у Львівській області.
Шановний пане Міністре, шановні депутати Львівської обласної та міської Рад, небайдужа громадськість Львівщини, прошу звернути вашу увагу на роботу Львівської міліції, «не ділити шкіру невбитого медведя», а вжити вичерпних заходів на негайне очищення підрозділів міліції Львівської області, призначення високопорядного керівника міліції Львівщини, який не працював при злочинній владі Захарченка, щоб особовий склад міліції Львівської області зміг спрямувати свою роботу на виконання покладених службових завдань і дотримання Присяги Народу України.

До редакції ЗІК — просимо опублікувати листа в ЗМІ.

З повагою,
Ветерани і пенсіонери внутрішніх справ
ГУМВСУ у Львівській області

03 квітня 2014 року.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

18 ответов

  1. У наступній програмі «Люстрація» на телеканалі ZIK фігуруватимуть два претенденти на посаду начальника ГУМВС у Львівській області – Ярослав Ващишин та Олександр Вольський. За результатами публічної громадської люстрації, яка проходитиме у прямому ефірі, у міністерстві прийматимуть остаточне рішення щодо призначення керівника обласної міліції.
    http://zik.ua/ua/news/2014/04/07/na_lyustratsii_pislya_yakoi_pryznacha t_kerivnyka_militsii_lvivshchyny_bude_dva_kandydaty_477485

  2. Потрібно вияснити кому Рудяк продав приміщення ППС міліції на вул.Кривоноса і куди пішли гроші

  3. 10 квітня у Львові співробітники СБУ вилучили з незаконного обігу три одиниці вогнепальної зброї. На території Академії сухопутних військ ім. П.Сагайдачного, правоохоронці виявили пістолети Макарова, загорнуті у поліетиленовий пакет, повідомляє прес-служба СБУ у Львівській області.Встановлено, що ця зброя була незаконно вилучена з приміщення райвідділу міліції м.Львова у лютому ц.р.

  4. Чому дотепер працюють в ГУМВС Львівської області призначені Захарченком чужі люди Душейко О.М., Чернега Є.А., Матяш С.А., Зюбаненко С.В.,Таран А.М., Тонконог А.А. Драчевський В.О., Овчаренко В.С., Зарічний А.О. і дуже комфортно себе почувають на цих посадах.

  5. Сопільника Любка теж не забудьте. Кожному начальнику в духу лізе та дисертації пише. Його місце в готелі на трасі в блядюшніку який він розвів!

  6. А то правду кажуть люди, шо Тонконіг зятть Нелюдова? А ше люди казали, шо Зюбаненко небіж хенерала Рудяка. То, мабуть, також все люди брешуть…

  7. А шо цей старічок Овчаренко кум Рудяка іще працює в Жовкві. Він же додому збирався в Царське село. Що порізали колеса , не добрався. Тож хай працює, може іше один туалет з перепугу побудує оцеж бо, для всяких там навоняєвих.

  8. Уся Львівщина чудово ознайомлена з його корупційними діями, які витягнули з бюджету країни та кишень львів’ян мільйони гривень. Всім відомо багато фактів його корупційної діяльності. Наведемо, лише декілька прикладів:
    1) Я не такий бідний, щоб брати менше ста тисяч доларів, — це уже крилата фраза у нашому регіоні, за якою одразу ставало зрозуміло, що мова ведеться про Гураля. Ще за часів старого КПК він брав хабарі за те, щоб не арештовувати підозрюваного у вчиненні злочину. При цьому він не гарантував чи справа піде у суд чи ні. Саме тоді й «народилась» ця фраза.
    2) У 2010-2011 роках Львівська обласна рада виділила 200 тисяч гривень на ремонт у обласній прокуратурі. У той час Гураль працював першим заступником прокурора області. Гроші він перерахував на рахунок фірми свого друга – Карвацького Ю. М. Далі за ці фінанси був проведений ремонт у приватному готелі «На озерах», біля Пустомит, власником якого є Володимир Гураль.
    Вікна у прокуратурі все ж встановили, — за кошти підприємця Рогуцького М.Б., проти якого на той час було відкрите кримінальне провадження. Підприємець замовив ці вікна на фірмі «Імперія вікон».
    3) Володимир Гураль побудував собі будинок у Львові. Вікна там були поставлені за кошти працівників ВДСБЕЗ ГУМВС у Львівській області. Вставляли їх двічі, бо перший варіант не сподобався дружині Гураля. Загальна сума, яку витратили на це – 10 тисяч доларів.
    4) Свого часу обласний прокурор Володимр Гураль вимагав у начальника земельного управління Львова, пана Коваля, хабар – 50 тисяч доларів, щоб закрити кримінальну справу. Коваль хабара не дав і був оправданий судом за відсутністю складу злочину.
    5) Працівники Червоноградського МСЕК зазвичай вимагають у шахтарів хабарі за те, щоб визнати їх інвалідами, навіть, не зважаючи на явні ознаки хвороби. Хто гроші не давав – не отримував висновок про інвалідність.
    Кілька років тому обласна прокуратура порушила кримінальну справу за цим фактом. Гураль отримав 100 тисяч доларів і справу закрив.
    6) Значні надходження він мав від «кришування» контрабанди і продажу безакцизної алкогольної і тютюнової продукції.
    Усе це легко перевірити та дізнатись правду, але чи буде цим займатись наша новообрана влада? У нас виникають сумніви! Тому надія є лише на Вас, Правий сектор. Ми просимо Вас розібратись у ситуації та змусити цього злодія, як мінімум, піти у відставку, а взагалі він має відповісти перед народом на судді й відбути законне покарання у місцях позбавлення волі. Лише таким чином ми зможемо показати душам наших Героїв, що справді почали змінювати Україну.

  9. МВС необхідно негайно відсторонити від посад і провести розслідування по призначених Захарченком і Рудяком його родичах і друзях, які залишилися на керівних посадах в ГУМВС Львівської області і продовжують вести підривну антиукраїнську діяльність на території області. Всі вони тримають постійний зв’язок з першим заступником міністра МВС Крима РФ Д.Неклюдовом, виконують його прохання і вказівки. В.о. нач. КМ ГУМВС Душейко, нач. КР ГУ Чернега, нач. ВБЗПТЛ Матяш, нач. Львівського МУ Зюбаненко, нач. Личаківського РВ Таран, Нач. Сихівського РВ Тонконог, нач. Мостиського РВ Драчевський, нач. Жовківського РВ Овчаренко. Кожен з цих осіб причетний до відмивання державних коштів виділених МВС на будівництво. Якщо надалі не хочете повторення донецьких подій в міліції Львівщини, необхідно реагувати негайно.

  10. Пацаны с днм уголка ! Есть муля шо Зюбак комик. Клик кушка Зоя снюхалась с львовскими пасичниками один чуть повыше ее живет и центровой рыжий который. Они ее держат крепко и не отпустят пока.

  11. В “єуропейському” місті, де спалили райвідділи, де зравали пагони з лейтенантів — це все були “провокатори”, напевне привезені з Донецька — ви “ветерани” МВС Львова не маєте ні якого морального права зараз “гавкати”. “Призначити високопорядного керівника міліції Львівщини” — бачив я високопорядних керівників Львівщини за часів ” високопорядних” двох Ю, та ще більш “високопорядного” Луценка — вам за часів Захарченка “ставили” більш — менш професійних керівників. Змініть дату створення міліції Львівщини на 23 червня 1941 р., поставте “свого” правильного керівника, назвіть свій край по “єуропейському” «Малопольська Всходня» і буде вам щастя.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ