Человек не терпит насилия!

Подельник Королевской стал начальником «Укрзализныци».

12210046

“Кабинет Министров назначил Бориса Остапюка генеральным директором Государственной администрации железнодорожного транспорта Украины”, — говорится в сообщении.

Соответствующее распоряжение правительство приняло на заседании 1 апреля 2014.

Как сообщалось, 23 марта Кабинет министров уволил Сергея Болоболина с должности генерального директора ”Укрзализныци”.

Болоболин занимал эту должность с января 2013 года.

Украинская правда

Остапюк Б.Я. – це одіозна фігура для залізничного транспорту, який пройшов велику «Кірповську школу» як робити із грошей галузі власний кримінальний капітал, та який у свій час був звільнений з транспорту із записом «за одноразове грубе порушення трудових обов’язків», яке заклечалось в тому, що він особисто встановив солідну скидку на тарифи для перевезень вантажів одній багатій комерційній експедиційній компанії, яка заробила на цьому приблизно 150 млн. грн., скільки із цієї суми отримав Остапюк Б.Я. знає сам Господь Бог. Вигравши за рахунок великих хабарів суд, цей спеціаліст повернувся на залізничний транспорт та завдячуючи протекції Н. Королевської (також за хорошу суму мзди), опинився на посаді начальника залізниці, де проявив себе — вимиванням державних коштів у власний карман, довів залізницю до такого стану, що не було грошей платити заробітну плату залізничникам, за що і був звільнений з посади начальника Донецької залізниці із записом «За грубе порушення трудових обов’язків».

Такий новий генеральний директор Укрзалізниці, що спеціалізується на впровадженні досить складних багатоступеневих схем розкрадання державної залізничної галузі, може гарантувати для практично аварійного стану технічних засобів та зубожілим залізничникам ще гірше положення, знаючи заздалегідь про свою безкарність, а також своїх попередників, що буде таким собі довершенням трагічних наслідків та пограбування завтрашнього дня залізничної галузі.

Тому всі ці голослівні висловлювання представників нової влади про очищення уряду та державних монополій потребує термінового втручання Євромайдану, який взяв на себе обов’язок постійного і дієвого контролю за роботою представників нової влади.

Ми не знаємо який запас міцності залишився у залізничної галузі, проте він вичерпується, а з ним і терпимість професіоналів, що залишилися в галузі.

Ростова Юлия

Дорогі співвітчизники! 
Повинен звернутись до Вас, так як працюю на залізниці та не можу мовчати. Я вірю в вас і в ту справу, що ви робите! 
Протягом останніх років нам категорично не везло з керівництвом. І ось коли у нас (залізничників) з’явилась надія (ЗАВДЯККИ ВАМ), до влади почали рватись горе — керівники, які вже стільки «наробили». Зокрема, пан Костюк, Остапюк та Кривопішин. Під час Євромайдану саме Кривопішин віддав наказ розмити пожежним поїздом колії, щоб затримати поїзди із Західної України до Києва. Про діяльність цих князьків є досить багато журналістських розслідувань. Зокрема схема Костюка с братами депутатами Дубневичами власниками «Корпорація колійні ремонтні технології» (вона ж ТОВ «Корпорація КРТ» з 2011 року). Після звільнення Костюка з «Укрзалізниці» на початку 2011 року компанія Дубневичів не виграла жодного суттєвого тендеру залізниці. 
Так як схема брати Дубневичи – Костюк вже досить відома, зараз з’являється нова: брати Дубневичи – Кривопішин (начальник Південно-Західної залізниці). 
Кривопішин О.М. здобув собі «репутацію» таким справами як передача в оренду державного майна — готелю „Експрес” — закритому акціонерному товариству, що було не вигідно ані Укрзалізниці, ані, відповідно, державі. Підтвердженням злочинної діяльності Кривопішина О.М. і його «команди» є також фінансово-господарська діяльність фірм створених особисто Кривопішиним О.М. та його родичами. Так для перекачування державних коштів дружиною брата Кривопішина, Поліщук Інною Вікторівною було створено товариство з обмеженою відповідальністю „Трініті –БС” та „ФОРУМ-С”. Крім того, Кривопішин О.М. створив ще декілька фірм, через які здійснює шахрайство з фінансовими ресурсами, а саме: 
— ТОВ „Агентство „Експрес”, код 32767289, зареєстроване за адресою: м. Київ, вул.. Новопирогівська будинок 62А, вид діяльності реклама;
— ТОВ „Солід-Актив” код 33835768, адреса: м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 3840, вид діяльності – інші види грошового посередництва.
Засновником цих підприємств є його дружина – Бєлова Любов Юріївна 27.11.1957 року народження. 
Різні перевірки були. Однак вони нажаль проводились формально, та зосереджені в основному на діяльності провідників, які вимушені носити керівнику Південно-Західної залізниці побори від виручених із рейсу коштів. 
Основне ж родинне злочинне угруповання залишається безкарним продовжуючи і надалі розкрадати державні кошти та отримувати побори від підлеглих працівників. 
Прошу Вас, БЛАГАЮ від імені всіх залізничників не допустити вищевказаних осіб до керівництва залізничною галуззю!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. РостоваЮля на прохання Василя Антібіотіка,звернулась з листом до керівників держави,чому призначили Остапюка а не Ковзаля компаньона екс-судді Олега Бачуна,побратима і бізнесмена сім’ї Антібіотіка.Цей бруд про Укрзалізницю друкувався на шпальтах газети Експрес і ZIKу,які під контролем Васі Антібіотіка, це ж треба бути таким ненажерливим і підлим,з собою нічого не забиреш,твій почерк і апетит всі не байдужі галичани знають,великий борець з хабарями і любитель інтриг в суспільстві?

  2. Нет господа надо снова бить в набат….Вы посмотрите что куля пастор авак-абрек вытворяют, просто беспредел- тупо косят бабки на портфелях и ставят прожженных корупционеров — Продан Денисова Гройсман теперь этот клоун…Там где фамилия жидовки Королевской там измена ( сдала жульку), воровство и мошеничество. Вот твари забыли уроды жертв небесной сотни…Народ отдал своих лучших сыновей в надежде на лучшую жизнь. А они ты посмотри что вытворяют….Не пора делать майскую революцию. Чем эти отличаются от зека- убили Сашка Белого, не принимают законы для народа, не собираются проводить реформы….ДОЛОЙ ШАЙКУ КАЗНОКРАДОВ!!!!!!

  3. Это и есть новая кадровая политика.Характеристика отличная и он понял что надо делиться.

  4. Пусть лучше будет из старой гвардии специалист чем такой дурачок как САШКО БЕЛЫЙ или Дима Ярош которые прятались когда майдан атаковали и людей расстреливали, а сейчас рассуждают за кого погибла сотня, так вот что я скажу без всякого сперетизма сотня погибла не за Яроша и темболее не за такого бандерлога (к Бендере это слово отнощения не имеет)как Саша Белый. Чватит колхозом назначать и снимать руководителей, есть правительство пусть решает.

  5. Сильний вольовий керівник з досить великою харизмою!!!
    На мою думку на даний час один з кращих кризис менеджерів, не одне підприємство піднімав
    А наговорити можна на кожного….
    Час покаже…

  6. Да. Хороший человек. И с начальника кадров оболгавшего его требует денег для удержания в должности в размере 500000додадов. А так очень честный прям со второго апреля, прям после захода в должность. Кто знает тот поймёт)))

  7. Народ ОБРАТИТЕ внимание на порты Украины!!! ТАМ ТОЖЕ САМОЕ И ЕШЁ ХУЖЕ!!!Бабло уходит по “ручейкам” тем-же….А МЫ КАК ПОЦЫ ПОЙДЁМ НА ВЫБОРЫИ ИХ ЖЕ ПИДОРОВ И ВЫБЕРЕМ…, ПОТОМУ ЧТО ТУПЫЕ ??? ИЛИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ