Человек не терпит насилия!

Доблесний інтерполовець

Люстрація- не кастрація! )))Майорам –мажорам не грозить…?

Люстрація!,люстрація!, лунає навколо, але тількилунає… Як визначити кого „люстратити”?Є купа посадовців підпільних корупціонерів,у міліції особливо. От наприклад:начальник Львівського Інтерполу –майор міліції Ростислав Псюк, класичнийприклад міліцейського „мажора” вдругому коліні. Так так, його батькоПсюк Володимир полковник міліції,колишній керівник спортивного товаристваМВС “Динамо” у Львівській області,який „вдало” попродав всі лакомібудівлі та земельні ділянки товаристваза час свого правління, прибічник ексгенерала, екс губернатора Сала Олега,за що останній будучи губернаторомпризначив із пенсіонера Псюка Володимиракерівником школи вищої спеціалізованоїмайстерності при ЛОДА. І синулю прилаштувавв Інтерпол за часи генеральства ОлегаСала.
Так отПсюк-син „не посрамил батю”, придумавсобі корупційні схеми тай жируєпо-тихоньку. За термінову перевіркуавтомобіля по базі Інтерполу на проханняМРЕВ — 400 гривень, а тож всім требатерміново… Візова „тєма” такождопомагає жити молодому майору. За візудо Польщі Псюк візьме 1000 грн., а сампідтасує Вас до списку ніби то Випрацівників міліції Львівщини якому„по службі” треба їхати у Польшу, тайдадуть Вам обмануті поляки безкоштовнуслужбову візу. Але рано чи пізно полякипрозріють. Чи не вилізе боком потім цяслужбова – безкоштовна віза за „тоннурублів” від Псюка цим псевдо міліціянтам? Та і діючим працівникам, яким дійснопотрібно їхати аукнеться. Всі будуть„вдячні” винахідливому майору.
А за своїп’яні походеньки, ще у 2009 році, ПсюкР., отримав порцію гуми в різні м’якічастини від гр. Х…, котрий захищався.Після цього п’яничка-дибошир лікувався,але і на своїй, заслужено!!!,простріленій дупі Псюк Р. ухитривсяпідняти „лаве”. Цікаво- як внутрішнябезпека цей факт випустила із свогополя зору? Дуже сумнівно, що лікарібачачи стріляні рани не повідомили цюслужбу.
Отак несеслужбу „директор” Львівського ІнтерполуПсюк Ростислав, не гірше ніж у свій час„директор” Львівського „Динамо” ПсюкВолодимир, одним словом — династія. А викажете люстрація.
Такожвиникає питання до служби внутрішньоїбезпеки Львівської міліції : — Ви даремно свій хліб їсте, чи може сімейство Псюків ділиться з вашим керівництвом? За вамиЛюстрація також плаче гіркими сльозами.

Микола Правий.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

20 ответов

  1. Є принцип не чіпай…воняти не буде, проте коли ображають честь власної родини, мовчати я не стану, навіть якщо це написано в коментарях. Про батька скажу одне:стільки скільки перевірок він пройшов під час того як він працював в ФСТ Динамо жодна перевірка не довела зі сторони мого батька незаконних дій, причому перевірки були при різних керівниках. Тепер коротко про себе, мажор? Дивно це чути адже жодного дня після закінчення університету я не байдикував, службу несу від лейтенанта по теперішній час, і напевно стиль мого життя явно не підпадає під стиль життя так званих мажорів. Тепер коротко по суті: так звана «тєма МРЕВ»:напевно треба бути не адекватним, щоб за перевірку платити 400грн!, не знаю кому ви платили чи хто платив а хто брав, проте є законодавством визначена процедура реєстрації транспортних засобів та її строки, сектор Інтерполу з різними правоохоронними органами працює виключно по запитах, а заяви та запити від фізичних осіб ми не приймаємо, тому як я міг щось брати за перевірку мені не відомо. Тепер візова підтримка:під час подавання документів на виготовлення візи є певний перелік документів для подачі, зокрема довідка з місця праці, тому як зробити з цивільної особи міліціонера ?і напевно треба бути не зовсім розумним щоб себе та інших юдей так підставляти. І останнє на рахунок стрільби: говорити можна багато але факти головніше, ви щось забули згадати, що особа котра в мене стріляла згідно висновку експертизи знаходилась в нетверезому стані, та була раніше судима а від всякої наволочі незважаючи чи зі зброєю він чи ні я втікати не буду, і за себе постояти зможу.. Мене чесно кажучи дивують такі коментарі від моїх напевно, що знайомих людей, або ж навіть людей котрі зі мною разом служать, або мене навіть не знають, не люблю коли щось пишуть або говорять поза очі. Тому якщо маєте претензії до мене прошу звертатись до мене особисто а не як трус писати різні неправдиві коментарі.

  2. тоже мне мажора нашли, если б все были такие порядочные как Ростик, работать было бы гораздо проще. А тебе Ростик я посоветую одно, не обращай внимание на разных козлов которые только и умеют кого-то оговаривать, а сами делать ничего не хотят и не умеют, такие вещи писать может только гнида последняя.

  3. Вуха одного свинопаса з Мостисьок торчать в цих публікаціях, того що має таке російське прізвище Сотніков, не тиове для Мостиськ, їздить той пан на БМВ Х5 і давно підсиджує Ростика….

  4. Что вы творите?! Что вы творите?! Люди, послушайте, что говорите?! Матери плачут, отцы погибают, Кто же приказы
    такие кидает?! Меркель, Обама, Кличко, Тимошенко! Вас бы за волосы взять хорошенько, Мордою в кровь окунуть вас горячую! Люди, смотрите правят незрячие! Правят глухие и бессердечные, Еврохолопы бесчеловечные! Слышите, вы Тягнибоки, Турчиновы, Смерть притаилась за вашей личиною! Что ж ты, Великая сука Америка, Смерть посылаешь с далёкого берега! Мало вам, гады, Багдада и Сирии Тяните грязные лапы в Россию вы! Люди, смотрите, в кого вы стреляете! Братьев своих и сестёр убиваете! Эй, господа, поглядеть не хотите ли, Как погибают мирные жители?! Может убийцам выдать награды «Добрым защитникам» Киевской Рады?! Страшные, злые скажу вам слова я, Третья идёт к нам война Мировая! Добрые люди, прошу Вас, поймите, Вы же в домах ваших тёплых сидите! Скоро не будет ни хлеба, ни газа, Только фашистская злая зараза! Люди, война уж стучит в ваши двери, Вам не помогут Обамы и Керри! Если мы все не поднимемся, люди Будет война, обязательно будет! Вот, что хочу всей душою сказать я Мы с вами сёстры, мы с вами братья! Скоро Земля захлебнётся в крови!..Господи, смилуйся, дай нам любви!​
    Класс! 1

    Александр Шматко
    22:35
    05.07.14, Мнение жителя Славянска [осторожно мат]:
    “Укроговно вовсю радуется — они типа “взяли” Славянск.
    Воистину — ни мозгов, ни мужества. Чего вы там взяли, клоуны? Вы вошли в ПУСТОЙ город, который оставили солдаты. Вы его не взяли штурмом, не разбили войска, не пробивались с боем — вы туда пришли, как на курорт. Так что нихера вы не взяли, и тряпка ваша жовто-блакитная — хоть вы ей все здания (что остались целыми после ваших бомбежек) обвешайте — не показатель победы, а показатель вашей ничтожности.
    Кстати браво. Вы, мудаки, так активно рассказываете, как вы Москву возьмете — как вы ее брать собираетесь, когда при наличии авиации, артиллерии и тяжелого вооружения сраненький по размерам город не могли четыре месяца взять и угробили там кучу своего народа? А теперь вошли они в Славянск, “бойцы АТО взяли”.
    Ничего вы не взяли. Копайте землю на майдане — вы еще долго будете искать своих погибших в лесах Донбасса. Война не окончена. Она только начинается.”

  5. Про Сотнікова це правда, це гниль рідка, він коли працював в Мостиському РВ, злив свого начальника ВВБешнікам, який був нориальним мужиком, а тепер ще вирішив підставити свого начальника з інтерполу. Та й взагалі як він всім розказує що міліцейська зарплата для лохів бо йому тато в місяць дає набагато кругліші суми та і контрабанда йому приносить хороший достаток.

  6. Гандоныч у Ростика такие друзья что тебе и 2 алкашам-пидаркам сотникову и гориню за ваши гнилые языки уши на очко намотают гниды вбэшные!

  7. А хто такий Сотнік і Горинь в порівнянні з Паном Ростиславом??? Цей пан веде самий правельний спосіб життя, но громада не такої думки. А чому не поїхати в Ато і показати себе???

  8. Что ты тут косишь гандоныч, какая общественность? какие гражданские организации? Разве что ваша пидарская органиция где вы 3 пидарка друг на друга стучите! а насчет АТО то поверь, все мы там будим и вас там парни быстро на кол посадят, потому-что сук не уважают нигде!

  9. Я, так, просто пару вопросов задам. Можно, для начала, узнать служебный путь героя статьи с момента устройства в ОВД? Второй вопрос: на каком автомобиле ездит герой статьи? Это даст ответы на многие вопросы. Уж извини, но я за 17 лет службы чтой-то не видел простых людей в укроинтерполе.

  10. Чого ви тут на мене наізджаєте? Я нікому нічого не винен, в кожної людини є свої моменти. Ну все, хвати писати всяку срань. Хочете щось сказати прийдіть до мене на прийом. Я на роботі кожен день вчасно.

  11. Це вже хтось під моїм іменем пише! Не потрібно я і сам відписати якщо потрібно можу. Як я вже писав, не хотів трогати гамно щоб воні не було. Але я вже переконався що самі гнилі і хитрі люди це ті від яких цього не очікуєш, і які видають себе за друзів, життя вчить…А на рахунок тих 2 мудаків то я згідний зі своїми друзями що вони про них писали, але це вже наші особисті справи, і ми я думаю найближчим часом зясуєм хто що нажив, хто як живе, хто на чому їздить…Світ круглий і все вертається бумерангом, а підлим людям я цей бумеранг пришвидшу.Тому пропоную закрити тему, а хто захоче щось особисто зі мною зясувати, то прошу дуже звертайтесь особисто як мене знайти всі знають.Більше в ці дитячі переписки бавитись не буду, і своїх друзів прошу також не звертати на шавок уваги, будем розбиратись по-чоловічому, по-дорослому.Дякую.
    P.S.а на рахунок зпитання з чого я починав і який в мене автомобіль відповідаю- починав роботу з РВ, автомобіль Ніссан якому вже більше ніж 10 років ( на відмінну від моїх теперішніх ”друзів”).

  12. Шановні, кому немає що робити? Хто такий розумний від мого імені писати? Я такого штемпеля не знаю і Мвс ніколи не працюва. Перестаньте використовувати мій нікнейм.

  13. Шановні, кому немає що робити? Хто такий розумний від мого імені писати? Я такого штемпеля не знаю і Мвс ніколи не працюва. Перестаньте використовувати мій нікнейм.

  14. Если “здється”, то перекрестись у уебашься головой о стену, чтобы сделать попытку поставить мозги на место. В “Беркуте” и раньше мажоров особо не наблюдалось, а сегодня, когда пол-года из каждого года службы они проводят в зоне АТО, и подавно. Тем более, что тех из них, кто продолжил службу в ОВД Украины, остались единицы.
    А теперь по поводу герля статьи. Ниссан десятилетний, говорите… А его вы купили, разумеется, на зарплату, которую откладывали? “Начинал в РВ” — понятие растяжимое. Можно начинать участковым, а можно в штабе или разрешительной — согласитесь, не одно и то же. Могу вам сказать так: за время службы смог приобрести лишь горный велосипед. И своего ребенка в МВД не отдам ни при каких обстоятельствах. Более того, даже жене сказал: “Если вдруг погибну, не вздумай отдавать ребенка в ВУЗ МВД, какие бы блага не обещали”. Потому что знаю, КАК относится Система к сыну простого мента.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ