Человек не терпит насилия!

Злодюжку Бендрика замість звільнення підвищили.

Злодюжку Бендрика замість звільнення підвищили.

Сьогодні в Полтаві всі на вухах! Як так трапилося, що злодюга Бендрик Геннадій знову отримав підвищення? Цього «хорошого хлопця» вчора було призначено виконувачем обов’язків начальника УБОЗ Полтавської області. Хочеться нагадати, що той самий Бендрик Гена буквально в 2012 році був змушений втікати з підрозділу УБОЗ у зв’язку з тим, що було викрито його оборудку по факту крадіжки стрілецької зброї під час проведення обшуку. З даного приводу прокуратурою Полтавської області було порушено кримінальну справу відносно Бендрика та його підлеглих. В ході численних журналістських розслідувань та програми «Гроші» було встановлено, що викрадена під час обшуку гвинтівка «Адольф Гітлер» була продана закордоном на аукціоні за 170 тисяч євро. З наявної інформації на даний час прокуратурою проводиться розслідування даного злочину та проводяться очні ставки з колишніми підлеглими Бендрика. Виникає питання чи не пов’язане призначення Бендрика на посаду з метою надання можливості останньому впливати на своїх підлеглих.
Окрім того як повідомляють колеги Бендрика даний злодійський факт не єдиний в його біографії. Геннадій для підвищення своїх показників (ОЗГ) постійно підробляв статистичні картки які надходили з судів Полтавської області. Тому прошу прокуратуру Полтавської області та СБУ перевірити всі катки звітності які були надані до ГУБОЗ за останні два роки роботи Бендрика на посаді заступника начальника УБОЗ в Полтавській області. Схема підробок дуже проста. Після надходження карток звітності з суду Бендрик в них дописував, що справа пройшла через суд та визнано що злочин вчинено ОЗГ. Таких фіктивних показників було більше половини.
Окрім того після затримання групи альпіністів які займалися крадіжками з автомобілів, Бендриком було вправно їх поставлено на таксу.

Зважаючи на це виникає питання, навіщо Полтавській міліції такі призначення?
Якщо так проводити люстрацію, то чи варто це взагалі робити?

«Олексій Розумовський для ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Це просто шок як так можна? Про нього пишуть і розказують про його злочини а він отримує підвищення? По ньому кримінальна справа а він отримує підвищення?
    Що за люстрація?

  2. Да для мусоров это норма! Что за люстрация шыло на мыло меняют! Нада выгнать это гавно и забыть.

  3. Да он постоянно дописевал в карточакх ОЗГ. Это норма для колхозника. Вот вам и люстрация. Нихрена не поменяеться!!!

  4. Ох і пронира цей Бендрик і тут проліз! Згадати лише одне як він підставляв суддів та прокурорів та те як в Полтаві займався збутом ширки та амфітаміну та те як його підлеглих на збуті приняли СБУ а він просто сприснув і навіть за це не відповів. Ганьба злодюгі!

  5. Да этот Бендрык наркобарыга и моральный урод. Когда его парней канторские прикрыли то он отпетля а тех на х…. А теперь на белом коне назад. Что за фигня!

  6. Нарешті про цього пана написали! Він окрім того причетний до збуту вогнепальної зброї через своїх козлів! Окрім того вісі “показники” цього урода надуті-підстави! В УКР нічого не розкрив бо ніхрена не вміє. барига хреновий.

  7. Те,що тут написано повна брехня,я спілкувався з цією людиною,дуже порядна людина,даже близько не можна поставити вбивцю Руденка,якого як собаку вигнали, туди йому дорога. Чомусь здається,що це він пише гидоту про Бендрика. Всі б такі були в органах-тоді б був порядок. А обрехати порядну людину-це зараз як 2 пальці об…ть. Це заздрість колег,які бездорі, хабарники і підлабузники. прокуратура повинна притягти до відповідальності Руденка,який брав у мене хабар!!!!

  8. А якийсь розумовський- це ж козел тупий, смерть ворогам1 Розумні люди таких коментарів не пишуть, а мудаки, злодюжки із органів-це вони. Х..й свій посмокчіть, може порумнішаєте, бидло- горе писаки!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ