Человек не терпит насилия!

А віз і нині там.

А цю новину принесла сорока на хвості, яка живе у лісі поблизу с. Клубівка Ріпкинського району на Чернігівщині. Як стрекотіла сорока, браконьєри не дають вночі спати ні птахам, ні звірям, не дивлячись що в дикій природі скоро поповнення. Їздять прямо по асфальтовим дорогам, вночі з-під фари стріляють, використовуючи нічні приціли і навіть тепловізори. Полюбляють відвідувати мисливські угіддя «Бізон», «Орлан», «Олешнянське», «Олександрівське». До такої когорти «захисників» природи відноситься начальник ДАІ в Ріпкинському районі Молчанов В.В., його кум – працівник дільниці газового господарства Борздий С.М., раніше судимий житель с. Вишневе Ріпкинського району Лось А. До речі, останній декілька років тому був учасником браконьєрського полювання, на якому застрелили начальника Городнянського РВ УМВСУ в Чернігівській області Полового М. В одній команді бракуш «працює» і колишній співробітник карного розшуку Ріпкинського РВ УМВС України в Чернігівській області Щуковський А. З огляду на те, що Лось А. засуджувався неодноразово, то дуже цікаво, як оперативний контингент використовується міліцією в службових цілях?
І так, напередодні свята 8 березня вказані особи захотіли свіжини. В ніч з 6 на 7 березня 2014 року Молчанов В., Борздий С. та інші виїхали на браконьєрство. Близько о третій годині ночі прикордонний наряд Задеріївської застави Чернігівського прикордонного загону поблизу с. Клубівка Ріпкинського району почув 2 постріли і швидко прибув на вірогідне місце стрілянини Коли прикордонники прибули на місце браконьєрства то побачили на узбіччі дороги автомобіль д.р.н. СВ 38-38 АХ, а праворуч від автомобіля (метрів 200 від дороги) 2 людини з ліхтарями тягнули по полю до машини здобич. Прикордонники підійшли до машини і запропонували всім вийти з машини і надати особисті документи. У відповідь з машини вискочив бравий начальник ДАІ Ріпкинського району Молчанов В. у міліцейській формі, з нагрудним знаком і представився наряду. При цьому зауважив, що вночі треба спати, а не по лісам «шастать». Але прикордонники проявили принциповість і наполегливо вимагали надати для ознайомлення документи. В цей час браконьєри, що були в полі, а це територія мисливського господарства «Орлан», вимкнули ліхтарі і причаїлися, бо побачили, що біля машини розігралися обставини не за їх сценарієм. А Молчанов В. все повчав прикордонників життю. Дивлячись на це, старший наряду зателефонував начальнику Задеріївської застави Степанюку О. і доповів про обставини затримання правопорушників у прикордонній смузі та попросив допомоги і підтримки. Але у відповідь отримав команду залишити браконьєрів без подальшої перевірки і повертатись на базу. Саме так начальник прикордонної застави Степанюк О. (а вірніше тепер корупціонер) та браконьєр Молчанов В. (а не начальник ДАІ Ріпкинського району) принизили і «опустили» в очах інших браконьєрів військовослужбовців прикордонної служби, які проявили при виконанні службових обов’язків чесність і принциповість.
Тож і виходить, що Молчанов В. під виглядом службових рейдів в міліцейській формі у нічний час займається з друзями браконьєрством. До речі про машину. За вищезазначеним державним реєстраційним номером СВ 38-38 АХ зареєстрований автомобіль марки «Форд Мондео», який належить мешканцю Прилуцького району Чернігівської області Мусієнко В.І., що слабо віриться в причетність прилучан до браконьєрства на території Ріпкинського району. Машина не продавалась і власник її нікому у користування не передавав. Як повідомила далі сорока, браконьєри знаходилась фактично в автомобілі ВАЗ 21011, що належить куму Молчанова В. – Борздому С. і має реєстраційний номер СВ 77-48 АВ. Тож виникають і інші запитання до начальника ДАІ в Ріпкинському районі.
На думку приходить одне – коли будуть всі займатись своєю справою чесно. Навіщо красиві слова, революції, майдани, якщо в житті нічого не змінюється і ніхто не робить висновків: не керівництво міліції, прикордонників та інших контролюючих служб. А сказати, що їм це невідомо, не вірте нікому.
Наприклад, 7.04.11 року стосовно Молчанова В. та інших письмова заява по декільком фактам браконьєрства з конкретними обставинами добування лося і козулі направлялася начальнику власної безпеки УМВС України в Чернігівській області Девізорову Д. Але останній виявився «луганським здирником» і нічого по суті заяви не зробив, а Молчанов від нього просто відкупився. Якщо не реагує на правопорушення і злочини керівництво структур де працюють корупціонери і браконьєри напевно треба звертатись по допомогу до членів народної самооборони: вони судять хоча і не по закону, але справедливо. Тим більше, що на даний час від браконьєрів не надійшло пропозицій по відшкодуванню матеріальних і моральних збитків мисливському господарству.
А тепер ще про одне: якщо хтось захоче перевірити інформацію по вказаним фактам в ніч з 6 на 7 березня 2014 року, а її учасники можуть бути небагатослівні, то їх можна зрозуміти – вони теж їздять на машинах і хочуть далі працювати. Якщо Степанюк О., як начальник прикордонної застави, буде від усього відхрещуватись – візьміть роздруківку телефонних розмов і спитайте у нього: 7 березня 2014 року о 3 годині 10 хвилин хто йому телефонував і про що доповідали підлеглі.
А це інформація для членів «Народної самооборони» і «Правого сектору»:
— корупціонер Степанюк О.В. мешкає за адресою: селище Ріпки, вул. Попудренко, 23, кв. 15. Їздить на автомобілі «Сітроен», р.н. СВ 11-47 ВС;
— браконьєр Молчанов В.В. мешкає за адресою: селище Ріпки, вул. Деснянська, 8. Їздить на автомобілі «ВАЗ 21063», р.н. 366-12 ЧН;
— браконьєр Борздий С.М. мешкає за адресою: селище Ріпки, вул. Петровського, 99. Користується як на браконьєрстві так і в побуті автомашиною «ВАЗ 21011», р.н. СВ 74-48 АВ.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Статья конечно бомба, НО есть несколько вопросов
    1 почему наряд погранцов сообщает о проишествии сразу начальнику в 3 часа ночи, а не дежурному?
    2 если кто бывал в этой местности то знает что с мобильной связью там проблема, её НЕТ.
    3 в 3 часа ночи на расстоянии 200м увидеть что кто-то что-то тащит!? Да наши погранци киборги с ночным виденьем.
    4 а теперь вопрос к собственникам Орлан, Бизон, которые во времена правления “Янека” отстроили дома “развлечений” с саунами, басейнами и т.д. и это в то время когда нам некуда селить беженцев из Крыма.
    5 стоит разобраться кто “отдыхает” на этих базах, как туда возят не дичь а представительниц древней профессии как раз во времена правления Янека.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ