Человек не терпит насилия!

Житомирські Ласощі — Перша фабрика яку новий уряд забере у рейдерів та поверне власникам.

Геть рейдерство в Україні: Акціонери «Житомирських ласощів» сподіваються на справедливий розгляд справи щодо захоплення фабрики.

Зміни в Україні дають впевненість на справедливий розгляд справи про рейдерське захоплення «Житомирських ласощів» та відновлення права іноземного інвестора та акціонерів.

26 лютого під стінами Житомирського апеляційного адміністративного суду представник іноземного інвестора компанії «Дельта Кепитал С.А.» та акціонери заявили про те, що продовжують відстоювати у судах своє право власності на акції ЗАТ «Житомирські ласощі».

«Ми сподіваємось, що оновлена влада надасть нам можливість отримувати законні та правосудні рішення. Ми дуже сподіваємося на це, бо вже кілька років іноземний інвестор та акціонери виборюють права в судах різних інстанцій, подано понад 1000 звернень та заяв. За цей час були проведені численні акції під Кабміном, під Адміністрацією президента, перед Житомирською облдержадміністрацією, перед Вищою радою юстиції, де намагалися донести до чиновників та спільноти те, що акції кондитерської фабрики «Житомирські ласощі», які належали десять років іноземному інвестору та акціонерам фізичним особам,, поза їх волею були анульовані зазначила адвокат акціонерів ЗАТ «Житомирські ласощі» Світлана Алексєєва.

Представник іноземного інвестора та акціонерів також наголосила на тому, що і в 2010 році та наприкінці 2013 року антирейдерською комісією при Житомирській облдержадміністрації було прийнято рішення щодо визнання ситуації навколо ЗАТ «Житомирські ласощі» такою, що містить ознаки рейдерського захоплення, та висловила сподівання, що особи, які були причетні до рейдерського захоплення ЗАТ «Житомирські ласощі», понесуть передбачену законом відповідальність.

Впевненість в тому, що відповідальність за скоєне настане досить швидко, висловили і співвласники компанії Дельта Кепітал С.А., зокрема, Юрій Лещинський. Як відомо навіть високопосадовець Андрій Портнов, зацікавленість якого ЗМІ пов’язують з ситуацією навколо ЗАТ «Житомирські ласощі», оголошений у розшук МВС України за інформацією ww.LB.ua. Також Юрій Лещинський відновить нормальну роботу фабрики, згуртувати трудовий колектив та повернути широкі соціальні гарантії, якими користувалися працівники, відновити якість продукції.

Співвласники компанії Дельти Кепітал С.А отримали беззаперечні докази того, в Україні їх позбавили власності на акції ЗАТ «Житомирські ласощі» з чисельними порушеннями, в тому числі, державними реєстраторами, посадовцями податкової адміністрації та посадовцями пенсійного фонду та, зокрема, суддями. Навіть зараз, як стало відомо, злодії що називають себе представниками фабрики в авральному порядку пропонують викупити у пенсіонерів акції, в обмін на відмову від захисту своїх прав в судах, хоча це є незаконною оборудкою.

І іноземний інвестор і акціонери ЗАТ «Житомирські ласощі» проти беззаконня та проти рейдерства. Приватна власність є непорушною! Геть рейдерство з Житомира! Геть рейдерство з України!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ