Человек не терпит насилия!

Не маєш грошей – під варту!

В період люстрації прокуратури Івано-Франківської області на передову у пошуку керівної посади користуючись моментом виліз сірий кардинал – Вороняк Володимир Андрійович.
Спитайте для чого людині, яка користуючись трикутником прокуратура(він)-адвокатура(рідний брат)-суд(співжителька), вмудряється шикарно матеріально утримувати трьох жінок (колишню дружину, коханку та співжительку) потрібно виходити із тіні? Може тому, що шукає нові джерела доходу, адже добряче підмочив свою репутацію «рішалова»: гроші взяв, а діла не зробив, лишається без звичних прибутків.
Вороняк В.А. часто любить повторювати людям, які попалив в його руки «Васяня, всьо буде добре… але не всім». І всі прекрасно знають, що «але не всім», означає тільки тим хто має гроші, ну і звичайно «буде добре» нашому «герою».
«Лобіст міліцейсько беспределу» (таку кличку давно отримав Вороняк В.А. в прокуроському середовищі та в середовищі приближиному до керівництва правоохоронних органів Івано-Франківської області) діяльність по створенню позицій впливу на правоохоронну та суддівську систему розпочав давно. Чого тільки вартий його довготриваючий, меркантильний роман з головою Івано-Франківського апеляційного суду Стефанів. Ховаючись за юбкою-мантією високопоставленої судді Вороняк ще й умудряється погрожувати своїми любовними зв’язками, як колегам так і беззахисним підприємцям та політикам. При цьому нехтуючи своїми сердечними почуттями Вороняк неустанно добивається прихильності молодих співробітниць.
До речі про «любов всього життя Вороняка» Стефанів. «Чесна» суддя, яка зовсім не давно в обласній раді розказувала про своє скрутне матеріальне становище, добре знає табличку ділення. Вона має організаторські здібності, та щороку назбирує з усіх суддів області «податки» в доларовому еквіваленті на так звані подарунки суддівській київській мафії, що б покривали і надалі їх з Вороняком маленький корупційний бізнес.
Виникає цілком доречне питання: «Чи може пройти така людина процес народної люстрації?». А ось і відповідь: «Може. Більше того, Вороняк В.А. і його сателіти: слідчий Попадюк Віталій, слідчий Федорів Олег та його заступник (колишній славнозвісний Рожнятівський прокурор Бахур Володимир, широко відомий своїми статками нажитими корупційними обурудками з лісовим фондом), зараз відкрито претендують на керівні посади в прокуратурі Івано-Франківської області. Вражає те, що Вороняк В.А. повсюду козиряє своїми зв’язками з Генеральним прокурором Махніцким та його першим заступником Голомшею».
Але, щоб вказані слова не здавались голослівними вернемося до заголовку нашої статті «Не маєш грошей – під варту».
Справи слідчих відділу Вороняка відрізняються однією досить цікавою особливістю. До переважної більшості багатих підозрюваних не застосовувався запобіжний захід «тримання під вартою», а всі – злочинці-бідняки з легкого розчерку пера Вороняка В.А. відправлялись до СІЗО. І причиною цьому є не тяжкість злочину, помякшуючі, або обтяжуючі обставини, а простий життєвий девіз «Васяня, всьо буде добре… але не всім». Як часто говорив Вороняк В.А. в пресутності своїх слідчих та підозрюваних: «Або додому, або в СІЗО, Васяня». Єдине питання було в ціні цього «або», ціна якого варіювалась між 1000 та 10000 тис. доларів США (деколи суми зазначались в Євро, як відомо широкому загалу українську грошову одиницю Вороняк призирав та вважав недостойною своїє уваги). Чого тільки варта мега-шпіонська справа начальника ДАІ Тисменецького району, якого було взято Вороняком В.А. «під варту» за саморобний супер-шпіонський прилад в 2013 році (потім справа була закрита судом), чи славнозвісний працівник ДВС, який відсидів декілька років під вартою за «хабар» в 1000 грн. «під вартою» (хоча вказаних грошей тою навіть в руках не тримав). Але, апофіозом, діяльності Вороняка є справа начальника відділу внутрішньої безпеки Податкової міліції, якого декілька років тримали під вартою за «хабар», але потім суд іншої області (Стефанів вявилась не всесильною) повернув справу на дорослідування Вороняку та випустив підсудного(справа досі «розслідується» нашим героєм. Чи варто пояснювати, що в такий спосіб Вороняк В.А. штучно нарощував показники роботи своїм друзям УБОЗнікам.
Не думайте що родинно-сімейно-корупційні зв’язки нашого спільного знайомого скінчуються на лишень його роботі, він добрий, допомагає родичам. Відомий всім адвокат Ігор Вороняк (рідний брат Володимира Вороняка та колишній слідчий прокуратури) не особливо перебирає клієнтурою, та всіма способами «захищає» Халаменду (Буру), який замовив вбивство Олійника в Надвірній а дякуючи нашому сімейству тихенько пройшов свідком і щасливий подумує кого б завалити наступним.

Варто також звернути увагу на ті справи Вороняка, які не можна було зшити ні чорними ні білими нитками. Коли ніяк не вдавалось посадити невинну людину за службовий злочин наш герой використовував славнозвісний принцип «Три патрони». Багато запитає: «що це за патрони?», а це звичайні бойові патрони, які підкидали невинним фігурантам кримінальних справ Вороняка, де не можна було «натянути» службовий злочин. Чого варті «удачні» обшуки у Верховині та Надвірнянському районі.
Щодо осіб, які уникнули відповідальності за корупційні та службові злочини, то цей список занадто довгий.
Звичайно Вороняк В.А. був корисний для минулого керівництва, буде корисним для майбутнього, але «хіба за це померло скільки людей?».
Будьте пильні, а то ще не один житель нашої області почує «Васяня, всьо буде добре… але не всім».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. ОРД Ви як завжди на висоті і у часи коли всі боялись режиму Ви висвітлювали цих хабарників і зараз продовжуєте…Так триматись! Про Вороняка 100% правда, про романи теж і про всіх інших також, а бахур постійно навалений на машині їздить.

  2. Хочеться додати про брата-адвоката, іншими словами машина “візьми і передай”. Реально в процесі орієнтується на рівні першокурсника юрфаку, а понтів і наглості стільки, що на всіх братків Прикарпаття вистачить.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ