Человек не терпит насилия!

Начальник Львівської митниці Попазогло С.М. — купив нову владу?

Одіозний очільник Львівської митниці, ставленик і вірний слуга Калетника І.Г., митар Львівщини підзвітний Дериволкову С.Д., ярий цінитель жіночої статі і ще безліч епітетів. Хто не знає цю фігуру у формі генерала митної служби? Хто не знає про його корупційні схеми, організаціх сірих та чорних імпортних вантажопотоків через пункти пропуску Львівщини? Хто не знає про відверте порушення законодавства під час примусового звільнення працівників митнці на виконання забаганок Дериволкова-Калетника? Хто не нає про щомісячні збори коштів з митних постів для керівництва митної служби і для себе коханого, його заяви підлеглим:”я тут бог, нікого і нічого не боюся, все куплено”? Здається, не всі знають. Нова влада не бачить нічого і не чує. А може не хоче…? Вже? За час керівництва цього державного службовця, правоохоронцями неодноразово викривалися протиправні дії його підлеглих, але з нього, “як з гусака вода”. Навпаки, столичне керівництво вирішило його заохотити — підвищило у рангу державного службовця. Повстає елементарне питання, чому до сих пір Попазогло С.М. ще на посаді, чому депутати “Свободи”, “Удару”, “Батьківщини” осліпли і оглохли? А може він їм вже встиг очі “заклеїти”. Якщо так, то Ви, шановні представники колишньої опозиції, що на кожному кроці клянетися у вірності громаді не просто себе ганьбите і дескридетуєте, але й стаєте на один щабель з цим злодієм. Ганьба Вам!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. А предупреждал ведь “Експрес”, материаллы выкладывал, что как минимум, половина свободовцев, из бандюков, воров и коррупционеров. Вот и всплыло все нутро, уже с катлетниковскими прихвостнями в засос.

  2. якщо свобода з попазогло тоді вона не з народом і галичани зроблять правильний висновок. Свобода продажна.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ