Человек не терпит насилия!

Кривопішин та його застарілі коханки!! Не дивлячись на ситуацію, як на останньому диханні продовжують грабувати залізницю!!!

Шановні керівники залізниці, ваша сміливість вражає!!! В країні безлад і погроми бюджетних крадіїв!!!
Невже ви “СУПЕР” крадії, припиніть знущатися з підлеглих !!! Дайте адресу, де вони відсижуються!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

10 ответов

  1. Шановні гр. Чередник Любов Іванівна, гр. Лукаш Алла Василівна (пристарілі та списані коханки свого “боса”)! Прошу вас потурбуватись про своє майбутнє, а не про гаманець вашого шефа Кривопішина! Ви є “фунтами” (поцікавтесь у податківців, що це означає)! Наступного разу. ймовірно прийдеться викласти всі ваші фірми з шаленими прибутками, а згодом й місця де шукати ці викрадені у державі кошти!

  2. Гасить и срочно!!! Ребятки на последних издохах выжимают с предпринимателей всё и более. Вопрос только для чего: бежать или купить себе место в будующем???
    На одной из этих подруг, насколько мне известно висит бизнес по постельному белью в вагонах, а бабки то бюджетные!!! Вот вам и деньги на помощь военным! Где вы правый сектор, раз мусарку и остальных разогнали??????

  3. Немешало бы перевернуть поднаготную ГО “Правозащитная организация “РАДНИК”!
    Ч.Л.И. — не страшно???????????????????????????

  4. А что, этих програмников до сих не хлопнули? А раз нет, то сейчас там как раз чемоданы набивают, ПРЯМО В ОФИС СВОЗЯТ!

  5. Эти марионетки имеют свою долю от оренды и деятельности порядка шести игорных залов на территории центрального жд вокзала в г. Киеве!

  6. Руками этих сук всё, что когда-то принадлежало ЖД, уже в руках усатого таракана и его деток!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ