Человек не терпит насилия!

БДЖОЛИ ПРОТИ МЕДУ, АБО ГОЛОВАЧ ПРОТИ ПОДАТКОВОЇ КОРУПЦІЇ

Поки Майдан і Верховна Рада у постреволюційній ейфорії визначаються із персональним складом нового Кабінету Міністрів, у самих міністерствах і відомствах відбуваються дуже цікаві процеси. Дрібні клерки та керівництво рівня заступників намагаються щосили продемонструвати лояльність новій, ще не до кінця сформованій владі. При цьому, як завжди, пристосуванці демонструють настільки угодовську позицію, що варто було би нагадати, хто ким був раніше і “ху із ху” сьогодні.

Найпильніша увага – до митників та податківців, які і забезпечують надходження до державної скарбниці. Колишній очільник нещодавно створеного “мегаміністерства” доходів і зборів, який охрестили у народі “Мінздохом”, член сімейного клану Януковичів Олександр Клименко офіційно перебуває у відпустці. А неофіційно – разом із екс-генпрокурором Пшонкою бігає від донецьких прикордонників. Обов‘язки міністра виконує його заступник і керівник апарату міністерства Віктор Левицький. Учора, 26 лютого 2014 року, він видав розпорядження № 35-р “Про проведення перевірки та аналізу виконання окремих законів України”. Цим документом, фактично, зобов‘язано провести масштабний аудит виконання не тільки бюджетів 2013 та 2014 років, але й інших законів та відомчих актів за цей період. Для цього створено комісію на чолі із Атаманюком Ю.А., першим заступником начальника Головного управління податкової міліції Державної податкової служби України. Але найцікавіше – контроль над виконанням цього розпорядження покладено не на кого-небудь, а на першого заступника голови ДПС – начальника податкової міліції Андрія Головача. Почнемо з того, що податкова міліція у структурі Міндоходів залишилася у вигляді так і не реформованого і не ліквідованого силового підрозділу, озброєного всім оперативно-розшуковим та слідчим апаратом. Більше того – рік тому саме Головач став автором ініціативи зі створення фінансової поліції – нової силової структури із надзвичайними повноваженнями, вщент розкритикованої навіть тодішньою владою. І тепер саме генерал-полковник Андрій Головач згідно з розпорядженням № 35-р і буде контролювати цей поспішний внутрішній аудит ”Мінздоха”.

Виходець із Донецька і донецького “ГУБОЗу” Головач А.В. був указом президента Януковича №1240/2010 від 25 грудня 2010 року призначений першим заступником голови Державної податкової служби України – начальником податкової міліції. Кожен рік, починаючи з 2010 року, на День незалежності України президент Янукович за невідомо які заслуги присвоював йому спеціальні звання – від генерал-майора до генерал-полковника податкової міліції. Такої “честі” удостоювалися лише найближчі друзі сина Януковича – Віталій Захарченко, Олександр Клименко. При ліквідації податкової та об’єднанні в Міністерство доходів і зборів колишній президент чомусь Головача не звільнив. І найголовніше – початок та розвиток розгалуженої системи державного “обготівковування” припадає саме на призначення у податкове відомство двох осіб: Захарченка та Головача. Нагадаємо, що мережа державного “обналу” запрацювала, немов конвеєр, створена на базі так званих “площадок”, які стали осереддям організованої економічної злочинності. Ще три роки тому в мережі з‘явився лист, скерований усім крупним нелегальним конвертаційним центрам, які працювали в країні.

” 1. Уведомляем вас, что, в случае работы через незаявленные предприятия, работа будет остановлена по всем вашим предприятиям. В силу этого пришлите до конца рабочего дня списки ВСЕХ ваших предприятий повторно.

В дальнейшем, если у вас будут происходить какие-либо изменения в списках предприятий, сразу уведомляйте.
При подаче отчетности (таблица 1) необходимо по каждому предприятию указывать отдельной строкой суммы по декларации и отдельными строками суммы по каждому уточняющему расчету. После этого – итоговую строку по каждому предприятию.
В таблице 1 должны фигурировать все заявленные предприятия, даже если по ним не было движений. Тогда в таблице просто проставляются нули.
До 30-го числа каждого месяца помимо сдачи таблиц 2 и 3 нам (а также сканов платежек) вам необходимо подать ответственному по региону (если вы еще не в курсе кому именно, свяжитесь с нами) список предприятий с суммой налоговых обязательств по каждому за период и с подтверждением оплаты этих сумм. В течении 2-х рабочих дней ответственный по региону производит сверку данных, в том числе по лицевому счету для подтверждения проведенных оплат. Один экземпляр остается у ответственного по региону, а другой – у вас.
Наши контакты для работы:
— электронная почта [email protected]

  • скайп xorg4001

  • телефон 095-289-28-61

При возникновении проблем, связанных с тем, что декларацию или уточняющий расчет не принимают в районной ГНИ , вы обязаны обратиться со всеми подтверждающими уплату, соответствующую налоговой нагрузке, документами (декларация/уточненка, платежка) к руководству своей области. Только в случае отказа в области обращайтесь к нам. Если вы не знаете ответственного за программу в своей ГНАУ, обращайтесь за информацией.
Если такие образом проблема все таки осталась не решенной, запрос по проблеме вы присылаете с обязательным указанием следующих данных:
— ваши ФИО

  • ваше предприятие и его код

  • предприятие контрагента и его код (если надо)

  • описание проблемы

  • ФИО должностного лица, к которому обращались, чтобы решить проблему самостоятельно, и получили отказ.

Также высылайте все необходимые подтверждающие документы (декларации, уточняющий расчет, платежки, прочее), которые подтверждают вашу правоту и помогают понять суть проблемы.

Дополнительно сообщаем, что с 1 ноября (имеется в виду декларируемый период) система оплат по программе 8 изменится.

Вся налоговая нагрузка будет составлять 8,34% от суммы с НДС и оплачиваться вами на специальное ПП “Площадка” (реквизиты будут высланы позднее).

“Площадка” предоставит вам НК на нужную сумму в виде реестра сумм, отраженных в базе ГНАУ в додатке 5 в электронном виде.

Дальнейшие отчисления в бюджет и на фонд будут идти только с ”Площадки”.

Налоговая нагрузка ваших программных ПП должна быть показана символически.

Что касается операций транзита, по которым налоговая нагрузка 1,5%, то по ним работает старая схема, и 1,5% вы платите в бюджет напрямую.

Еще раз подчеркиваем, что октябрьское декларирование вы делаете аналогично сентябрю. “Площадка” начинает работу с 1 ноября”.

І от тепер саме генерал-полковник податкової міліції Андрій Головач, найближча довірена особа до Клименка, Захарченка, Арбузова і, зрештою, до сім‘ї Януковича, контролюватиме внутрішній аудит використання бюджетних коштів за два останні роки у Міністерстві доходів і зборів. А його заступник Атаманюк очолюватиме новостворену комісію із проведення перевірок та аналізу. Напевне для того, щоб як мінімум зачистити сліди всіх зловживань, а можливо, і злочинів. А як максимум – очолити нову систему конвертаційних центрів та державного “обготівковування”, злочинні наслідки роботи яких і вивели людей на Майдан.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Нажаль, автор повідомлення не зазначив або на дану публікації не володів інформацією, що практично одразу здійснено нове розпорядження за № 36р, згідно якого дещо змінено склад комісії та контроль за виконанням даного розпорядженням залишено за в.о. Міністра гр. Левицьким.
    Особисто я впевнений, що майже у всіх колег, ознайомившись з розпорядженням від 27.02.2014 № 35р, мяко кажучи виникли сумніви, щодо компетентності укладача даного розпорядження, навіть допускаючи вражаючи неохідність підготовки цього розпорядчого документа та підготовку його, скоріш за все, на основі іншого документа, невідомої давнини. Однак, це зовсім не завидоло його підписання в.о. міністра з подальшою миттєвою розсилкою по регіонам.

  2. Призначення не саме головне! Головне що площадки ніхто не перевіряє та не нараховують штрафні санкції для поповнення бюджнту. А рішили реорганізації Мінздоху проводити щоб встигнути позакривати раніше створені площадки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ