Человек не терпит насилия!

Тхір Любомир та Галас Руслан — злочинці в рядах міліції Львівщини. Приймають замовлення на проведення обшуків. Недорого.

Президенту України
Януковичу В.Ф.

Генеральному прокурору України
Пшонці В.П.

Міністру внутрішніх справ України Захарченку

Міністру доходів і зборів України Клименку

Голові СБУ України

Потерпілі підприємці від міліцейського свавілля

Заява – повідомлення про злочин

Звертаюсь до Вас, як до державних діячів, які покликані зупиняти свавілля та беззаконня і будувати правову, незалежну державу у якій не місце корупції та міліцейській вседозволеності. Як громадинан своєї держави хочу повідомити про існування у Львівській області „перевертнів у погонах”, які своїми корупційними діями отруюють середовище у якому працюють чесні та відповідальні міліціонери.
Вся Львівська область страждає від свавілля двох міліціонерів — Руслана Галаса (працівника обласного управління МВС у Львівській області) та Любомира Тхора (працівника відділу внутрішньої безпеки міністерства доходів і зборів у Львівській області), знаних товаришів, яких як у казці – виганяють, виганяють, ніяк вигнати не можуть. Йдеться про те, що вищевказаних міліціонерів неодноразово звільняли з органів міліції, проте, вони завжди корупційними шляхами поверталися на займані посади, а зараз займають керівні посади.
Поки їх вище керівництво займається проблемами країни та допомагає Вам витягти цю країну із всіляких негараздів, ці двоє вирішили влаштувати невеличкий бізнес пов’язаний зі створенням штучних проблем підприємцям та їх миттєвого вирішення, за що відповідно від підприємців вимагають гроші.
Так, маючи доступ до інформаційної бази даних Міністерства доходів і зборів під назвою „Податковий блок” Любомир Тхір підбирає великі підприємства області (з яких в старі часи регулярно отримував хабарі), перелік яких передає Руслану Галасу, останній в свою чергу користуючись прогалинами нового Кримінально-процесуального кодексу України дає команду своїм молодим підлеглим та заставляє їх писати неправдиві рапорти на ім’я того чи іншого слідчого з метою прив’язки таких великих підприємств до матеріалів кримінального провадження і ввівши в оману відповідного слідчого підводить до винесення на підставі таких неправдивих рапортів вже постанови слідчого на обшук. На підставі постанови введеного в оману слідчого її погоджує ні в чому не винний прокурор та відповідно заочно обдурений суддя, який в кінцевому результаті нічого не підозрюючи виносить ухвалу про проведення обшуку на підставі таких сфальсифікованих рапортів оперуповноважених-підлеглих Галаса Руслана.
От таким чином, шляхом фальсифікацій і проводяться обшука на яких вилучається комп’ютерна техніка після чого підприємство просто не може здійснювати господарську діяльність і змушене йти на контакт до цих „перевертнів у пагонах”, платити хабарі тому що ці два перевертня просто руйнують бізнес, який правосвідомі платники податків створюють роками.
Після проведення обшуків та блокування роботи підприємств на арену виходить Любомир Тхір. Так, працюючи багато років в податкових органах він напрацював не медалі та ордена, а користні корумповані знайомства користуючись якими він знаходить контакт із підприємцями у яких щойно провів обшук та вилучив усе що хотів міліціонер Руслан Галас та його підлеглі та мило пропонує допомогти вирішити питання бо є другом Галаса. Звісно, що гра у хорошого та поганого поліцейського це класика міліцеського жанру, але таким чином вимагати хабарі це вершина цинізму.
Підтвердженням цього всього є проведення працівниками МВС у Львівській області 29 та 30 грудня 2013 року 47 обшуків на підприємствах, які було підвязано до кримінального провадження неправдивими рапортами оперуповноважених-підлеглих Галаса Руслана в результаті чого заблоковано діяльність близько 30 підприємств, які за вирішення штучно створених проблем віддали цим перевертням в пагонах порядку 500 тис долларів США Всі передачі коштів в основнову проходили через працівника міністерства доходів і зборів у Львівській області Любомира Тхора. Звертаю увагу, що кримінальне провадження базувалося на добрій знайомій пана Любомира Тхора, а саме Шпак Лесі Степанівни, яка останнім часом відмовилась платити «данину» вищевказаному чиновнику. І таким чином Любомир Тхір вирішив продемонструвати силу своєї влади та поставити підприємства на коліна, змусивши їх платити за «кришування» щомісяця. Після проведених обшуків, Любомир Тхір та його «команда» вже відвідали більш ніж 20 підприємств з пропозиціями та обіцянками надійної співпраці, іншими словами «щомісячні хабарі».
Також Любомир Тхір за винагороду приймає замовлення на те, щоб включити певне підприємство до переліку, згідно якого будуть проводитись обшуки. Таким чином, злочинне угруповування приймає замовлення на блокування роботи конкурентів зацікавлених осіб.

Прошу:

  1. Відкрити кримінальне провадження по даному факту відносно Галаса Руслана і Тхора Любомира та їхніх підлеглих, та у зв’язку із резонансністю події доручити його розслідування працівникам Генеральної прокуратури України.
  2. У зв’язку із надзвичайною ситуацію створити комісію з числа працівників апарату підлеглих відомств з метою надання незалежної правової оцінки даним злочинним діянням та долучення таких висновків до матеріалів відповідного кримінального провадження.
  3. Допитати усіх підприємців у яких було проведено обшука на предмет їх законності та передавання хабарів Галасу Руслану, Любомиру Тхору та їхнім підлеглим працівникам, які приймали участь у замовних обшуках.
  4. З метою недопущення тиску на слідство та підприємців обрати міру відповідного запобіжного заходу для Галаса Руслана та Тхора Любомира та відсторонити їх від виконання службових обов’язків.

    14.01.2014 Руслан Мельник

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

16 ответов

  1. І що їм буде? Дайте відповідь? А я знаю нічого? НІЧОГО Бо в тій державі (міліцєйский БЕЗПРЕДЕЛ не закінчиться)

  2. Такі міліціонери ганблять чесне ім’я органів внутрішніх справ. Вбивають бізнес заради наповнення своїх кишень.

  3. Коли тхора призначили у відділ внутрішньої безпеки, який відповідає за протидію корупції в податкових та митних органах, то Тхір відразу поставив на касу всі райони податкової, а також митні пости. А це не мало, понад 50 тис доларів щомісяця. На цьому, як ми бачимо, він не зупинився. Талант не пропєш.

  4. Донецку. Дурило, там у них начальник УМВД области, начальник УВД города, начальник ОВБ — все ваши регионалы. Так же, как глава обладминистрации, областной прокурор, начальники УСБУ, налоговой, госфининспекции, УМЧС, экологической, рыбной инспекций, охраны труда.

  5. За це потрібно ввести смертну кару для “пана” Галаза, та Тхора.А їх все ментовське молоде кодло в тюрму, подивіться на яких вони машинах їздять (звичайно на тата, маму оформлені).

  6. І шо ви добилися?)))
    Пан Галаз буде або генералом області або головним дсбез департаменту України!

    На нас клав Аваков і Вася і Руслан ( звір )!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ