Человек не терпит насилия!

Для жителів Донбасу. Куди йти на Схід чи на Захід?

chekkm14

Практично всі аналізи які робились як прихильниками євроінтеграції так і противниками зводяться до питання грошей. Хто більше “подарує” чи “позиче” грошей Україні. А хто буде віддавати ці гроші? Буде віддавати молоде покоління, яке вийшло на Майдан. Воно не хоче цього президента і цей уряд! Уряд Азарова відкрито визнав, що після 3 років “покращення” вони банкроти і щоб врятуватись їм потрібно позичити гроші. Тільки за одне це признання його і Януковича потрібно гнати в шию і віддавати під суд. Позичати їм гроші це великий злочин перед народом України. Але ми тут будемо говорити не про гроші, а про інші цінності.

Автор цих рядків багато років пропрацював на різних інженерних та керівних посадах на колишніх флагманах машинобудування в СРСР, бачив політичну та економічну агонію кінця 80-тих. Займаючись бізнесом був свідком кримінальних 90-тих. Разом з тим наїздив більше 15 тисяч кілометрів по країнах Європи, прожив більше п’ятнадцяти років в Північній Америці, зустрічався з сотнями людей з багатьох країн, тому може зробити деякі висновки з власного досвіду. В Європі економічним локомотивом являється Німеччина. Це при тому, що в неї після ІІ Світової Війни переможцями була знищена і пограбована майже вся промисловість. Автор цих рядків ще в 80-тих роках випускав продукцію на обладнанні яке вивезли з Німеччини після ІІ Світової Війни в СРСР. Знищивши гітлерівську Німеччину, США і їхні союзники повернулись і допомогли відродити промисловість Німеччини. Тепер це одна з найрозвиненіших країн світу. Цих людей і цю країну неможливо не поважати. ВОНИ ВМІЮТЬ І ЗНАЮТЬ ЯК ПРАЦЮВАТИ. ВОНИ ЗНАЮТЬ І ВМІЮТЬ ОРГАНІЗУВАТИ СВОЮ ДЕРЖАВУ. Всі інші країни Європи, або не дотягують до рівня Німеччини, або далеко по заду. Звідси всі ті економічні кризи, які виникають в деяких країнах Європи, після об’єднання. Але ці кризи пов’язанні в першу чергу з не вмінням, а інколи і не бажанням населення цих країн слідувати виробничій дисципліні та тяжко працювати. Але не потрібно судити з позиції сьогоднішнього дня. Європа об’єдналась, виростає нове покоління, і всі ці ментальні рожбіжності з часом вирівняються. Це займе десятки чи сотні років залежить від них. Але в любому випадку для історії це лише мить. Ще більша різниця існує між західноєвропейським суспільством і східноєвропейським. Особливо в менталітеті. В деяких країнах Східньої Європи присутня традиційна постсоціалістина коррупція, старі кадри за всяку ціну хотять залишитись при владі, але це можливо зробити лише при коррупційних оборудках. Декілька років тому керівництво Євросоюзу в ультимативній формі вимагало від уряду Болгарії знищити коррупцію, в противному випадку вони відмовлять Болгарії в допомозі, але старі, ще комуністичні кадри лише симулюють боротьбу з коррупцією. Але населення в Болгарії вже змінилось, виросло нове покоління, яке не влаштовує стан справ в країні. Звідси всі ті протести, які виникають в Болгарії та деяких інших країнах Європи. Московська пропаганда все це подає, як протести проти євроінтеграції цих країн. Але це не зовсім так. Ті протести не проти євроінтеграції, а проти місцевих “януковичей”, “азарових”, “ахметових”, “пшонок”, “кірєєвих”, “фірташей”, “кідалових”, “кузьміних”, “тітушек” та місцевої кримінальної мафії.

Простий люд в Росії і особливо в Україні на Донбасі повернений до рабського стану, живе гірше ніж країни 3-го чи 4-го світу країн Азії і Африки. Донецька правляча “хунта” довела своє населення до того стану коли люди просто раді, що ще живуть, вони готові стояти в величезних чергах за безкоштовним олів’є від представників “хутни” і битись за цю миску олів’є. Вони за 100 чи 200 гривень від “хунти” готові їхати чорт зна куди і підтримувати чорт зна кого. В деяких випадках їх ще і обманюють і не видають грошей. Це ж потрібно мати такий “великий талант” щоб довести людей до такого рабського стану і перетворити людей в звичайне стадо, яке легко повинується шматку хліба, окрику погонича чи його батога. Це страшно! Як це сталось це окрема тема.

В Україні вже більше 20-ти років йдуть дискусії куди прямувати на Схід чи на Захід. Старше покоління, яке ще ментально живе в СРСР тягне до Москви, молоде покоління в своїй більшості прагне на Захід. Найкращою оцінкою стану суспільства куди йти може бути оцінка, як живуть прості люди, як про них піклуються уряди, як цінується життя людини та який відсоток людей середнього класу. Найближче до цього підійшли країни Європи та Північної Америки. В світі існує біля 200 великих і малих країн. Якщо ми запитаємо жителів цих країн, як вони відносяться до урядів своїх країн, то вони приведуть десятки прикладів, що їхній уряд самий корумпований і самий гірший в світі. Але в житті все відносно. Автор з власного прикладу знає, що самий найгірший, самий найкорумпований уряд любої західної країни і Америки в любому випадку буде набагато кращий за “найкращі” уряди України і Росії. Звідси робіть висновки куди йти.

Також всі мусять розуміти, що ІДЕАЛЬНОГО СУСПІЛЬСТВА, УРЯДУ, ПРЕЗИДЕНТА НІКОЛИ НЕ БУЛО, НЕМАЄ І НЕ БУДЕ! Тобто в світі все відносно. Завжди можливо знайти якісь негативні явища в тому ж західному суспільстві.

Філософія любого суспільства починається з відношення правлячої еліти, тобто в першу чергу уряду і президента, до свого народу. Тепер давайте проаналізуємо в чому різниця відносин уряд-нарід країн Європи і Америки тобто натівських країн і таких самих відносин у нашого східного сусіда, а також України.

Натівське, тобто європейське суспільство це те суспільство:

  • Де жодний, державний чи інший службовець, не може безкарно посягнути на свободу, життя і здоров’я простої людини. Людина є основним багатством цього суспільства. Права людини захищені, як на законодавчому рівні так і станом самого суспільства. Для прикладу: Проводячі бездарну, нікому не потрібну Берлінську операцію, Г.Жуков погубив сотні тисяч солдат і офіцерів довірених йому військ. Він шокував Західних союзників тими засобами якими він очищав мінні поля для танків. Жуков просто посилав батальйони солдат, які за рахунок свого життя знишкоджували мінні поля. І коли він бахвалився своєю перемогою перед президентом США, то той йому відповів (не памятаю дослівно), що за кожну його перемогу такою ціною, американський конгрес зняв би його з соромом на наступний же день і віддав би під суд.

  • Де гарантовані вільні вибори і гарантована легітимність зміни влади.

  • Де любий президент, державний посадовець і службовець при скоєні злочинів чи порушенні моральних норм буде притягнутий до відповідальності і буде покараний.

  • Де в любій державній структурі, магазині, на роботі, в школі, в лікарні, відсутнє хамство і зневага до відвідувача.

  • Де практично відсутня корупція державного, поліцейского, медичного, податкового, вчительсько-викладацького і різного іншого контролюючого персоналу.

  • Де система доріг, будинків, тротуарів, ліфтів, підїздів, всіх офісів, лікарень, магазинів, аеропортів побудована так, що любий інвалід, який мешкає навіть на 20-му поверсі, і який може переміщатись лише в своїй інвалідній колясці, може поїхати в любий магазин, в любий офіс, в любу лікарню, заїхати на колясці в любий туалет, перелетіти в іншу країну (зрозуміло, що натівську) знаходячись в тій самі колясці. При цьому йому будуть створені всі умови, щоб він відчував себе повноцінним членом суспільства.

  • Де чисті під’їзди, незагажені ліфти не тому, що там прибирають, а тому, що там не ламають і не сміттять.

  • Де особлива увага приділяється дітям, жінкам та людям похилого віку. Неможливо уявити собі ситуацію, щоб люди похилого віку, зранку до вечора, працювали на своїх городах і дачах щоб вижити. Для них створені системи державного і громадського забезпечення, існують будинки опіки цих людей і т.д.

  • Де не має на вулицях безпритульних дітей. Держава і суспільство створюють для них всі умови, щоб вони не почували себе покинутими.

  • Де в порівнянні з Росіїєю і Україною крадіжок в сотні разів менше.

  • Де існує соціальний захист недієздатних людей.

  • Де суспільство на багато добріше, більш відзивчивіше і десятки мільйонів людей займаються безкоштовною, добровільною працею для свого суспільства, для допомоги іншим, і навіть в інших країнах.

  • Де, в порівнянні з Росіїєю і Україною, злочинний світ набагато менший, і він не має ніякого впливу на державу, і нормальній людині, яка не шукає для себе пригод, він не загрожує.

  • Де існує зелене світло для любого бізнесу, для любої ініціятиви, де відбувається повна підтримка таких людей державою, при цьому ніяких покровителів, «криш», своїх людей в державних і податкових структурах не потрібно. Держава розуміє, що ці люди це своєрідний “золотий фонд” нації. Вони створюють робочі місця для себе і для суспільства, тому підтримує і ОБОРОНЯЄ їх. Ні про які візити представників різних державних органів з вимогами “перерахувати” якусь суму в “фонд президента”, чи на підтримку якоїсь політичної сили взагалі мова не йде.

  • Де ви можете розпочати свій бізнес і якщо будете дотримуватись правил встановлених державою і суспільством, то до вас і через рік, і два, і п’ять чи навіть десять ніхто приходити не буде. Тут маються на увазі різні контролюючи державні структури. Навіть якщо з часом приходять то вони приходять не як вороги, щоб знищити вас і викачати як найбільше грошей. Вони приходять як дорадники щоб допомогти вам правильно вести бізнес. Про різні рейдерські захоплення бізнесів, виплату “податків” різним бандитським структурам взагалі немає ніякої мови.

  • Де податкова система спрощена до мінімуму, має мале число податків та звітів. При цьому знаходиться “золота середина” між інтересами держави і заохочення бізнесу. Податкову система не створена для того щоб викачати як можливо більше грошей з бізнесів і задавити їх, а виступає в більшості випадків як дорадник.

  • Де закони для всіх однакові, незалежно від того хто ти є безробітній чи президент. В нашому місті серед поліцейських вважається найвищим шиком, якщо він зупинив за превищення швидкості або інше порушення, мера міста, членів уряду, депутатів, «крутих, блатних» і т.д. В цей день він герой серед колег. При цьому нікому з них і в голову не прийде давити на поліцейських, показувати свої посвідчення, пропонувати хабара і т.д. і тим більш «через звязки» добиватись його покарання. Якщо таке стається то політична кар’єра цієї людини практично закінчується.

  • Де любий державний або інший службовець за причетність його, чи членів його сімї до якихось кримінальних або аморальнів вчинків, за лобіювання інтересів своїх рідних та знайомих, і це стане відомо ЗМІ, змушений буде негайно залишити свою посаду.

  • Де, якщо ти законослухняна людина, можливо на протязі всього життя водити автомобіль і при цьому ні разу не бути зупиненим поліцейським. Автор знає людей які за 30 років водіння автомобіля жодного разу не були зупинені поліцейським.

  • Де не можливо, щоб за тебе вчились в школі, щоб тебе «поступили» в університет, щоб за тебе «закінчили» університет, незалежно від того, ти син президента країни, чи всесвітньо відомого мільйонера.

  • Де не можливо отримати ніяку «липову довідку, диплом, посвідчення і т.д.»

  • Де за кожного загинувшого солдата командир відповідає особиство, а на похоронах, як правило, присутні члени уряду країни, або провінції, або навіть сам премєр міністр і де уряд, з точністю до одиниці, може зказати на яких війнах, де, і скільки їхніх громадян загинуло. Чи може це зказати уряд Московії чи України. Пройшло більше 60 років після ІІ СВ, але до сьогоднішнього дня жертви “уточнюються” (+), (-) 10 мільйонів.

  • Де на шахтах і виробництві гине людей в 1000 разів менше ніж в Росії і Україні.

  • Де уряд створив всі умови для фермерів і вселяко підтримує їх. Уряди відносяться до своїх фермерів, як годувальників нації. Промосковські ЗМІ кричать, що після євроінтеграції сільське господарство України буде знищене. Люди добрі подивіться навкруги. Чи воно існує те господарство в Україні і Росії. Якщо ви були в Європі то мусили звернути увагу, що майже вся Європа це гори, каміння, піски, солончаки, випаленна сонцем земля і величезна густота населення. Тобто там дуже мало якісних с/г земель. В Україні і Росії знаходяться найкращі в світі чорноземи. Європа на камінні вирощує більше ніж Україна і Росія і ще й експортує. Чому? Тому що с/г землі в Україні і Росії знаходяться в руках пройдисвітів та аферистів. Москва знищивши українських хліборобів репресіями та голодом нічого не дала взамін. Але ці пройдисвіти кричать, що буде знищене с/г України, якщо підемо в Європу. ЦЕ РОЗВОДНЯК. Вони в першу чергу бояться за себе. Які б врожаї не були, для них і їхніх родин особисто, вистачить. Вони будуть вишвирнуті з “теплих сидінь”, якщо Україна піде в Європу.

  • Де всі дороги в містах і селах без ям і канав, а автостради взагалі не можливо порівняти ні з російськими ні з українськими.

  • Де швидка допомога приїздить за декілька хвилин а інколи відразу три, медична, пожежна і поліцейська.

  • Де існує бережливе відношення до природи, лісів, рік, тваринного світу, як на рівні держави так і філософії суспільства. Як сказала покійна Раїса Горбачова канадському премєру: – Ви канадці живете в природному раю, що неможливо сказати про забруднену та знищену природу України і Росії.

  • Де неможливо, щоб держава пограбувала і «кинула» своїх громадян обезцінивши їхні збереження, а потім дограбувавши людей повністю, провівши кримінальну «прихватизацію».

  • Де не можливо, щоб людина, яка мала «буйну молодість», порушувала закон, була у в’язниці, коли-небудь попала працювати в державну структуру, навіть рівня маленького “Богом забутого” містечка.

  • Де не можливо уявити дії уряду, так як діяли уряди Москви, Києва і Мінська під час Чорнобильскої катастрофи і після неї. Якщо і ставалось колись щось подібне в минулому під час “холодної” війни то уряди західних країн вибачаються за це і виплачують якісь відшкодування.

  • Де умови проживаня людей у вязницях, в порівнянні з умовами в Україні і Росії, можливо прирівняти до «санаторіїв» тільки за дротом.

  • Де довжина життя людини на 20-30 років більше ніж в Росії чи в Україні.

  • Де немає цинічного хамства, зневаги як державних службовців, так і різних «крутих» в тому числі і їх молодих отприсків. Тоді, як поведінка отприсків нової державної, бізнесової, політичної еліти Росії і України шокує своєю цинічністю по відношенню до простих громадян.

  • Де всі країни які вступають в Євросоюз зберігають свою незалежність, мову, традиції і культуру.

Цей список можливо продовжувати ще досить довго. Але тепер я хочу запитати тих людей з «червоним вогнем» в очах, які знаходятся на всіх цих антинатовських і антиєвропейських пікетах, що ви маєте спільного з тими «вашими депутатами», які вже довгий час в минулому блокували роботу ВР України, з антинатовськими гаслами, а потім різко відмовились від євроінтеграції. Це є дві різні сторони питання, що загрожує чи не загрожує вступ України до Європи і НАТО вам особисто і тим, хто вас підбурює іти на пікети та збирати підписи по референдуму про євроінтеграцію та НАТО. Я привів вам невеликий перелік в чому різниця європейського і східного, моськовського суспільства. При вступі України до Європи і НАТО, якщо не ви, то хоч ваші діти наближаться до рівня життя простих людей Європи чи Америки. Але ваші підбурювачі, за ваш рахунок, вже побудували собі життя набагато розкішніше, ніж життя їхніх колег в західному світі. Вони вже давно живуть в Європі в прямому і переносному сенсі. Вони користуючись всіма технічними, матеріальними досягненнями Заходу, і в першу чергу для задоволення своїх «шлункових потреб», але не бажають при цьому переймати духовні, законодавчі та соціальні досягнення натівських країн. Але вони йдуть на любі хитрощі, провокації, обман, щоб вас не допустити до такого життя, яке вони вже мають, за рахунок європейських країн і в натівських країнах. Для багатьох з них вступ України до Європи буде особистою катастрофою, тому, що вони своїм менталітетом, своєю поведінкою, своїм стилем життя, своїм відношення до простих людей, а то і просто своїм жлобством не зможуть займати свої посади в нормальному, європейському суспільстві, вони не зможуть бути депутатами ніякого рівня. Вони не зможуть займати ніякі посади в державних структурах. Вони змушені будуть піти або змінитись, але вони цього не хотять і бояться, тому що в нових умовах, вони не зможуть так цінично і безвідповідально вести себе, вони не зможуть так відверто грабувати вас, вони змушені будуть приводити ваші умови життя до європейських стандартів. Ваші «підбурювачі» чудово розуміють, щоб покращити ваше життя, вони будуть змушені зменшити свої прибутки, тобто НЕ КРАСТИ. Ніхто на заході не отримує таких високих прибутків (мається на увазі реальні, а не по звітах для податківців), як це отримують ваші «підстрікачі» на «прихватизованих» підприємствах. Вони також розуміють, що за їхнє хамство, цинізм, аморальність поведінки, як особисто, так і їхніх «отприсків» прийдеться відповідати, а найстрашніше для них це буде втрата посад, та доступів до «корита». Особливо хвилює питання євроінтеграції комуністичних ветеранів та їхніх «побратимів», які чудово розуміють, що з побудовою ПРАВОВОГО європейсько-натівського суспільства їм доведеться відповідати за всі скоєні злочини проти народу України і цивілізації в 20-тому столітті. Ще більша проблема для правляючої еліти в Росії, де останні сотні років і більше, в відносинах уряд-нарід, нічого не змінюється. Хоч в цій ситуації приємно, що в Україні хоч існують деякі державні службовці, різного рівня, які розуміють, що їм потрібно буде мінятись і вони все ж таки готові йти до Європи. А найбільше зацікавлена в антиєвропейських та антинатовських виступах є російська військова бюрократія. В одній тільки Москві генералів більше ніж у всіх країнах разом взятих. А їм постійно потрібно доказувати потрібність свого існування. Також Москва чудово розуміє, що зі вступом України до Європи і НАТО, вона не зможе більше проводити ніякий шантаж України, вона буде змушена забути про різні територіальні претензії до неї, та відновлення своєї імперії. Зі вступом України до Європи, в Україну прийде вимога поважати закон, вимога знищення корупції, вимога притримуватись елементарної моральності в поведінці, вимога ведення цивилізованного бізнесу і ще багато чого позитивного. І в першу чергу ці вимоги будуть до вищих державних службовців України. Москва вже не зможе так цинічно, за хабарі, через своїх емісарів, різних політтехнологів впливати на Україну і грабувати її. Бізнеси Москви змушені будуть працювати в Україні на конкурентній основі, і зрозуміло, що це буде для них набагато дорожче. Зрозуміло, що це не станеться за “за один день”, але буде процес руху в перед. Проте найбільший московський цинізм і їхніх прибічників в Україні, полягає в тому, що на зустрічі в Бухаресті в 2008 році, президент Путін запропонував НАТО свої послуги, в тому числі і спецназом Росії в Афганістані. Але НАТО погодилось тільки на технічну і транспортну допомогу від Росії. Співпраця Росії і НАТО відбувається вже багато років і в усіх сферах і як ми бачимо, Москва навіть готова приймати військову участь в діях НАТО. Інший цікавий факт. Збройні сили Росії постійно скорочуються, але внутрішні війська і спецслужби за часів В.Путіна збільшуються і особливо структури ФСБ, колишнього КДБ, хоч це і зрозуміло знаючи звідки прийшов В.Путін. Тобто Москва бреше коли говорить, що НАТО їм загрожує. Московська правляча еліта і українська бояться власних громадян більше ніж НАТО. Чому так це інша тема. Найбільше Москва боїться втрати впливу над Україною.

Всі ці “антиєвропейці” і «блокадники» парламентської трибуни в Україні і їхні московські наставники є великими брехунами. Для підтвердження цього я приведу вам факти, коли вони говорячи публічно, для широких мас населення та критикуючи Європу, НАТО, західний світ, Америку, імперіалізм і т.д. говорять одне, а приватно роблять і думають зовсім інакше. Це було завжди під час існування Радянського Союзу і тепер.

  • Куди Ленін, Троцький, і вся інша комуністична свора перераховувала гроші пограбованих людей, монастирів, церков, банків? — На свої власні рахунки до західних банків.

  • Куди остання партійна еліта СРСР вивезла “золото партії”? На захід до своїх “ворогів”.

  • Куди тікають, «коли припече», всі російські і українські олігархи, різні фінансові аферисти, скомпроментовані політики, навіть злочинці, різні «лазаренки», “мельники” і «щербані»? — На захід. Тому, що знають, що без слідства і суду, на заході ніхто їх просто так не заарештує, не посадить до вязниці, але якщо навіть таке станеться, то це можливо розтягнутись на багато років (приклад Лазаренко), а якщо до цього ще й найняти добрих адвокатів, то взагалі можливо «сухим» вийти з води.

  • Куди старались всунути своїх дітей різні партійні, державні і кримінальні лідери в колишньому СРСР і тепер? В різні інститути, факультети міжнародних відносин, щоб потім їхні діти, мали можливість поїхати жити і працювати на Заході.

  • Куди теперішні державні керівники різного рівня, нові олігархи і ті, хто блокує трибуну Верховної Ради, і в тому числі і лідери ПР, посилають вчитись своїх дітей? -На захід.

  • Де ховаються «прихватизовані» гроші? На заході! Практично вся російська і українська еліта мають або рахунки в західних банках або нерухомість, де живуть їхні сімї і до яких вони літають на вихідні.

  • Чому всі українські і московські олігархи, керівники держави і державних органів і особливо члени їх родин переводять всі свої гроші, активи і офіси на Захід і скуповують там майно? Тому що вони знають і розуміють, що на Заході створені чітки правила і закони які гарантують безпеку приватної власності, бізнесу і вони є захищені. Тоді чому вони не створять такі самі умови в себе вдома? Тому що тоді не зможуть вас грабувати.

  • Куди їздять лікуватися ті, що блокують трибуну? Де В.Янукович, як головний борець з НАТО, лікував своє коліно- На заході!

  • На яких машинах вони їздять? На “волгах”, “москвичах” та “жигулях”? Ні! На західних “мерсах” та “тойотах”!

  • Яке обладнання вони ставлять в своїх нових палацах?-Західне!

  • Якими будівельними машинами вони прокладають дороги до своїх нових палаців?-Західними!

  • Подивіться на всіх, хто вас підбурює проти Європи і НАТО, де вони живуть? Серед вас? Ні! Вони живуть в окремих районах, по західному зразку, в набагато розкішніших палацах, ніж їхні колеги на Заході і з великою охороною. Як наприклад мікрорайон в “знаменитій” Макіївці і який в народі називають район імені “Дем’яна Бідного”. Чому вони створили для себе європейські умови життя і відгородились від вас? Тому, що вони бояться вас, тому, що знають чия «кицька сало з’їла». Вони чудово розуміють, ЩО ВИ РОЗУМІЄТЕ, ЩО ВОНИ ЖИРУЮТЬ НА ВКРАДЕНІ У ВАС ГРОШІ. До речі їхні колеги на Заході такої охорони не мають, тому, що їм нема чого боятись своїх людей. Для прикладу: В листопаді 2004 року, пізно вночі, я зустрічав в аеропорту українського Генерального Консула, який прилітав літаком з Торонто. Він звернув увагу, на те що в одному літаку з ним летіла Ен Маклеан, друга особа в країні, яка на вихідні прилітала додому звичайним рейсовим літаком, без охорони. Жила вона в звичайному будинку і до речі в моїй виборчій окрузі. Але як пояснити те, що вчорашній 25-ти літній випусник університету (Довгий чи Долгий), щойно «всунутий» на велику посаду в місті Києві, “на другий день” приїздить до свого університету з охороною. Ти ще ж нічого в своєму житті не зробив ні хорошого ні поганого. Чому ти боїшся людей? Україна буде мати майбутнє тільки тоді, коли її власна політична, державна, бізнесова еліта і особисто Президент і інші перші посадові особи країни, з членами їхніх сімей, стануть прикладом моральності, порядності, без середньовічних, азіатсько-барських примх, а будуть зразком відданості державотворення.

  • Де вони відпочивають і куди вивозять своїх коштовних пуделів подихати свіжим повітрям? На заході!

  • Де вони купують ліки для себе? На заході.

  • Куди їхні дружини літають за покупками? На захід!

  • Де вони вже приготували для себе «резервні аеродроми»? На заході! Якщо ви маєте можливість поїхати в любу західно-європейську країну, або навіть до наших найближчих західних сусідів, то місцеві жителі покажуть вам тисячі викуплених, або побудованих «вашими підбурювачами» найбільших і найдорожчих будинків і маєтків. Як правило місцеві жителі показуючи ці будинки говорять: «Там живе російська мафія» В основному це на берегах океанів, морів, озер, в горах і т.д., де все дуже дорого навіть по місцевим міркам. Але про це поговоримо пізніше.

  • Де вони шукають кредитів і інвестиції? На заході. Робили б це вони, якщо б вони особисто боялись Європи і НАТО ? Ні. Вони бояться вас, хоч для багатьох з них дорога на захід закрита з зовсім інших причин.

  • Куди стараються їхати всі державні делегації Росії і України? В західні країни. Але якщо інколи хтось в уряді України відвертий в своєму прагненні до Європи то уряд Росії як завжди має дві моралі: одну для себе а іншу для України і власного народу.

  • Звідки надходить і надходила різна гуманітарна допомога, яка вашими «підбурювачами» просто розкрадалась і розкрадається, не доходячи до вас? З заходу. Ви навіть не можете собі уявити про які суми йде мова.

  • Де живуть доньки В.Путіна? Це закрита тема, але з повідомлень ЗМІ одна в Нідерландах в місті Vorschoten, а інша в Південній Кореї.

  • Куди поїхав жити з “накопиченими” грошами колишній мер Москви Ю.Лужков? В Англію де вже жили його діти.

  • Де має віллу губернатор Краснодарського краю Л.Кузнєцов? У Франції

  • Де вчаться діти Р.Ахметова? В Європі. Де Ахметов купив маєток? В Лондоні.

  • Де живе Юрій Іванющенко він же Юра Єнакіївський? В Тамбові чи Барнаулі? Ні! Він живе в Монако. Це маленьке князівство на території Франції.

  • Де відкрив свій офіс син Януковича? В Європі

  • Де купили будинок і живе сімейство Клюєвих? В Австрії

  • Де був на дипломатичній службі син Миколи Азарова? В Європі. Де живе тепер син М.Азарова? В Австрії. Азаров виступаючи проти євроінтеграції України зробив ВСЕ щоб його власний син жив в Європі. Чому? Думайте.

  • Куди втік з під арешту Петро Мельник, колишній ректор Національного університету державної податкової служби України, член ПР і особистий “любий друзь” Миколи Азарова, якого впіймали на хабарі, заарештували і причепили браслет? Але він “умудрився” зняти браслет і втікти. Куди? В США де вже давно жила його донька. Виглядає так, що він вже давно мав паспорт, виконав всі формальності і приготував собі “тили”.

  • Чому за більш як двадцять років незалежності України жоден президент і жоден уряд не підписав з європейськими країнами і США договір про видачу злочинців? Тому, що вони думають в першу чергу про себе. Їм нікуди буде тікати. В Росії їх розірвуть і викачають з них всі гроші які вони накрали. Тому вони тікають до своїх “ворогів” – в натівські країни. З яких без взаємних договорів процедура видачі злочинців дуже тяжка і вимагає багато років роботи.

  • Куди виїхали жити діти Сталіна, Хрущова, і ще сотень колишніх радянських партійних діячів? До ворогів своїх батьків в західні країни.

Цей перелік ви можете доповнити з вашого власного досвіду, дивлячись на те, що робить ваша локальна еліта. Але в цьому немає нічого злого, чи поганого. Вони мають можливість — це їхня справа, але при умові, що вони чесно заявляють. Так ми хочемо, щоб наші люди жили як я, і як натівський і ми хочемо, щоб Україна вступила в Європу. Це чесно! Але говорити одне, обманювати вас і робити інше. Це підло! Тим більш, що своє «жирування» вони мають за ваш рахунок. Можливо було б зрозуміти вас, якщо б це були 70-ті, 80-ті, чи навіть 90-ті роки, коли комуністична пропаганда робила з людей наївних «лохів», але тепер залишатись в такому ж стані, є самогубством. Розкрийте очі і подивіться навколо себе. Що сталось з вами і Донбасом за останні 25 років? Ті що вами керують останні 25 років вони що створили вам кращі умови життя ніж в Європі? Лише повний ідіот, або абсолютний лох чи провокатор може зказати: “Так”.

Коротко зупинимось на деякій пропагандиській туфті, яку використовує Москва, ПМ України М.Азаров та їхні прихильники в Україні:

  • при вступі в Європу в Україні будуть однополі шлюби. Перш за все автор цих рядків є прихильником традиційних сімейних відносин. Але історія сексуальних меншин нараховує вже тисячі років. Багато московських правителів в тому числі і Петро 1 страждали цим. Але його в Московії боготворили і боготворять. В прессі постійно друкуються матеріали про содомію в Московській Православній церкві. В різні часи і в різних країнах до цього відносились по різному. Колись і десь це явище процвітало, десь на нього не звертали увагу, десь таких людей садовили до в’язниці, або навіть знищували. Але це явище залишається і такі люди існують. Що робити тепер? Західний світ прийняв закони про права людини згідно яких всі народи, раси, релігії визнаються рівними. Люба дискримінація забороняється. Тобто права людини на першому місці. Люба людина має право жити де хоче, як хоче, з ким хоче. Це стосується і сексуальних меншин. Хочемо ми чи не хочемо, але такі люди існують. Ніхто Україну не заставляє вводити закони які суспільством не сприймаються.

  • При вступів Європу будуть зупинені всі більш-менш працюючи підприємства. Україна змушена буде перейти на якісь нові “гости”, що обійдеться їй в мільярди долярів. Щоб повністю розкрити цю тему потрібно багато сторінок. Автор цих рядків практично все своє життя пропрацював на виробництві. При цьому в декількох країнах, і побував на багатьох виробництвах. Так в СРСР ми мали “гости”. Але що наші “волги” та “москвичі” були кращими за “мерси” та “тойоти”? Так це правда деякі підприємства можуть постраждати. Технологічно і інженерно більшість нашого цивільного промислового комплексу це 30-40 роки на Заході. Але тепер практично при відкритості кордонів чи має сенс випускати “запорожець”, який вже мало хто буде купувати? Це викинуті гроші і матеріали. Чи будуть нові власники “прихватизованих” підприємств інвестувати гроші в модернізацію “запорожця” і К? НІКОЛИ! А продовжувати випускати “запорожець” чи “москвич” це вже майже технологічний злочин. Тому в Україні і почали випускати інші моделі. Так само буде і з іншими виробництвами. Це може робити лише Лукашенко і то лише дякуючи своїй диктатурі. Його “червоні” директори майже під страхом “смерті” проводять модернізацію і вдосконалюють виробництво і вони до речі готові до співробітництва зі всіма. Тобто при розумній економічній політиці уряду всі працюючи підприємства лише змінять характер продукції і не зникнуть. До речі те що зробив Лукашенко зі своєю промисловістю на фоні інших республік майже подвиг. Але це окрема тема.

Чому ні за які гроші не можливо вступати ні в які союзи з Москвою

. Тому що це гарантія, що вільних виборів в Україні вже ніколи не буде. Виборів 2015 року в Україні — НЕ БУДЕ !!! Пройде виборча “кампанія”, яку Москва назве самою “демократичною” і “вільною” в світі. Не зрозуміло, чому провід опозиції і особливо Яценюк з Турчиновим дурить голову Майдану і жителям України виборами 2015. Вони що, цього не розуміють? Чи такі наївні? Тоді де ваші всі “аналітики” ?

. Тому що це гарантія, що диктатура “донецької хунти” і “сім’ї” розтягнеться на десятки років

. Тому що це гарантія, що в Україні буде тотальна корупція

. Тому що це гарантія, що “братва”, “отморозкі”, “пахани”, “вори в законі”, “наркоторговці” всіх мастей, “тітушки”, стануть “елітою”, а Україна перетвориться на тотальну кримінальну державу.

. Тому що це гарантія, що Україна ніколи не буде правовою державою, в Україні не будуть працювати ніякі правові інститути. В Україні ніколи не буде незалежних і чесних суддів, чесних прокурорів, порядних членів ЦВК, а мєнти ще більше будуть захищати “ворів в законі”

. Тому що це гарантія, що Україна як держава рано чи пізно зникне. Буде знищуватись все українське: мова, культура, історія і їх носії

. Тому що це гарантія, що малий і середній бізнес буде задавлений

. Тому що це гарантія, що покращення життя людей не буде і Україна буде вимирати

. Тому що це гарантія, що життя звичайної людини буде залежати від примхи якогось “авторитета” не залежно від того яку він маску надягає

. Тому що це гарантія, що в Україні почнеться подвійне пограбування населення, як місцевими так і московськими унтерпришибєями. Ми це вже бачили.

. Тому що це гарантія, що в Україні ніколи не буде якісної освіти, медичної допомоги та забезпеченого життя старшому поколінню

. Тому що це гарантія, що рано чи пізно Україна буде втягнума Московю в якій її амбіційні і імперські війни чи конфлікти і сини України зову будуть класти голови за її інереси.

. І.т.д.

Зрозуміло, що якась ваша частина людей, які виступають проти входження України в Європу, просто виконує «прохання» східного сусіда, «дружба» з яким коштувала Україні втрати державності, знищення культури, мови, репресій, голодоморів та фізичного знищення десятків мільонів українців. Ці люди засліплені своїм великодержавним, московським шовінізмом, готові жити в ярмі, як жили і живуть іхні співвітчизники в Росії, але не дозволити Україні, в тому числі і собі, побудувати нормальне європейське суспільство в себе вдома. Але я звертаюсь до більш-менш адекватних жителів Донбасу, особливо до директорів шкіл, вчителів та викладачів. В любій країні ви завжди були совістю націй. Що з вами сталось? Було страшно дивитись як ви на виборах фальсифікували результати на користь “братви” і ваших пригнолювачів. Чи ви розумієте, що існує величезна прірва між вами і вашими студентами? Ви зраджуєте їх. Вони вам цього не вибачать. Також звертаюсь то адекватного старшого покоління. Як ми, чи ви прожили, то вже історія. Хід історії може призупинитись, але історія ніколи не повертається назад. Тому перш ніж за когось проголосувати, зробити якийсь вибір, зверніться до своїх дітей і внуків зі словами: “дорогі мої діти, ми своє життя прожили. Вам жити і вам будувати країну в якій ви хочете жити. Як я мушу поступити і як я мушу проголосувати щоб ви жили краще ніж ми”.

Останнє звернення до політиків, активу Майдану та всіх хто повстав проти “хунти”. На Донбасі в своїй більшості живуть нормальні люди. Але вони до цього 80 років і останні 23 роки були зазомбованими, обдуреними і заляканими, як московськими засобами “дезінформації” так і місцевою хунтою. Тому щоб виправити становище ви в першу чергу мусите вирвати їх з того інформаційного поля в якому вони живуть. Автор дає право на передрук, переклад, розповсюдження, перепосилання цієї статті в любому вигляді.

(Використані матеріали які були надруковані на сторінках Української Правди)

Микола Воротиленко

Едмонтон

Голова видавництва

Forgotten Heritage Publishing

Фото Олександра Чекменьова

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

131 ответ

  1. “Мне надоело играть в поддавки.. Не сложно.. Просто противно.. Ты МНЕ НЕ СОПЕРНИК… Сражаться надо с достойным.. А не с крысой.. Извини..
    Вова, адью..”
    Алё зіграв в національну русскую ігру “Вєснушкі”: Вдарив з розмаху по тарілці з проносом і сидить у “вєснушчатом” кайфу.
    Зараз у Алё немає опонентів. Тільки зелені мухи над головою у Алё гудуть.

  2. Твое последнее сообщение, Але, напомнило мне одну притчу, рассказанную героем Александра Калягина в одном из фильмов еще советского периода, рабом-философом: лиса долго прыгала, пытаясь достать виноград, и, отчаявшись этого добиться, сказала: “Он зеленый!”

  3. Владимир, будьте любезны, ответить на вопросы.. всё остальное вторично..

    Вот и поглядим, кто чего стоит..

    Уход от ответа.. Не.. Ну понятно…

  4. Ты не «патриот с востока».. Ты грязь с востока.. Печально, что ты научился писать..

    Судя по всему, родина твоя – Коломыя.. Востоковед…

  5. Вот только вопрос. А если все это сделать без России и ЕЭС, без Меркель и Путина? Не продаваясь и не продавая Украину, без приезжих кликуш, просто взять и сделать страну для детей своих и внуков, страну на загляденье? Или уже нам никак не думается без европейского опыта и демократического багажа, тем более, что демократия в матушке Европе и Америке если и была то пропала без следа, вместе с уровнем жизни, равенством прав и свобод и т.д. и т.п.
    Зачем после стольких лет борьбы за самостоятельную Украину толкать ее в новое рабство?

  6. К тому, который так думает. А где вы в соглашение об ассоциации видите Меркель? Чем она вам там мешает? Зона свободной торговли вам мешает? Пошлины платить желаете? Это как назло кондуктору пешком пойдете.

  7. Владимир, вы реально аферист… Только вопросы можете задавать.?

    Недаром сказано – один дурак может задать столько вопросов, что и сто мудрецов не смогут ответить..

    Это правда, владимир?..

  8. Але, тебя загнали в угол? Так и сиди там, не высовывайся. Когда определишься, как может сталинист быть христианином, тогда можешь объявиться, с интересом тебя послушаем.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ