Человек не терпит насилия!

Разве это «УБОЗ» МВД?

Заява, яку зробив начальник слідчого управління МВС Микола Чинчин щодо розслідування справи про побиття Тетяни Чорновол — “ганьба для всієї української міліції”.
Таку думку висловив ветеран УБОЗ Києва, генерал-майор Володимир Дахновський.
“Заява такого чину міліції як Чинчин — ганьба. Якщо він береться говорити про колишніх королів київської організованої злочинності, то має з’ясувати, що”Савлоха” і “Рибка” були лідерами двох непримиренних ОЗГ. Не знати цього – помилка, яку не можна пробачити”, — зазначив Дахновський.
Також він підкреслив: брати Клички ніколи не затримувалися УБОЗ-ом, ніколи не займалися рекетом, в УБОЗу не було на них оперативних матеріалів.
За словами Дахновського, єдиний випадок, коли брати Клички опинилися в УБОЗі Києва був пов’язаний зі статусом Володимира у справі як свідок.
“У 1992 році я опитував Володимира Кличка, при цьому були присутні його брат Віталій і тренер української збірної з боксу Золотарьов. Йшлося про розкрадання тренерами валюти, виділеної на проживання та харчування спортсменів, серед яких був і Володимир Кличко. От і всі “контакти” братів з УБОЗ-ом”, — зазначив Дахновський.
При цьому він заявив: “Якщо ГСУ МВС справді зацікавить зв’язок українських політиків з організованою злочинністю, рекомендую придивитися до нардепа з Партії регіонів, якій свого часу був активним членом ОЗУ Бориса Савлохова”.
“За моїми відомостями, ця людина за вказівкою однопартійців відповідає за питання “терок”, “стрілок” та “розрулювання” ситуацій з братвою. Упевнений, у службі по боротьбі з організованою злочинністю зможуть поділитися докладною інформацією з колегою Чинчиним. Можливо, тоді він не стане робити таких необачних заяв, що ганьблять всю українську міліцію”, — підсумував Дахновський.
Як відомо, після нападу на актівістку і журналіста Тетяну Чорновол начальник ГСУ МВС Микола Чинчин заявив: “У слідства є дані, що один з підозрюваних, Олександр Котенко, був членом бандитського угруповання Савлохова. Ця група входила в злочинне співтовариство Рибалко, на прізвисько Рибка, убитого у 2005 році, з яким тісно взаємодіяли брати Клички”.
Крім того Чинчин зазначив, що в ході слідства встановлено: затримані тісно контактували з членами партії “Удар” Євгеном Огарковим, Дмитром Крейниной та Ігорем Опадчим.
Також встановлено зв’язок підозрюваних з народним депутатом від фракції “Батьківщина” Володимиром Полочаніновим”.

После таких заявлений горе-спеца из УБОЗа уже не удивляешься, что там действительно служат непонятные случайные людишки, очень и очень далекие от реальности. Позорище!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Так начальник ГСУ МВД Николай Чинчин — позорище или ветеран УБОП Владимир Дахновский — позорище?

  2. Дахновский далеко не ангел. И с убитых трофеи снимал себе в карман. И связи с бандюками отморозками не цурался. Грязный, шо сучка в блохах. Но этот хотя бы разбирался в обстановке в криминальном мире Киева. А эти даунбассовские…ни туда и ни сюда. Одним словом, им еще ликбез надо проходить.

  3. Генерал Дахновский — ты говно. Есть три категории генералов — товарищ генерал, просто генерал и эй, генерал. Ты Дахновский в четвертой категории — ты просто говно. Чётко зная, что все эти сраные боксеры (ударение на первом слоге) имели место в ОПГ Рыбки, ты Дахновский кокетничаешь как старая бля…дь из квартала красных фонарей и как говорят некоторые клиенты “лепишь горбатого”. Некрасиво как то, не по офицерски. Или мозги пропил свои или хочешь быть не забытым, хотя тебя как говно уже давно забыли все твои коллеги с кем ты работал и твои подчиненные кем ты командовал, Дахновский. Нет? Посмотри как они обнимаются на фото в Нью-Йорке — “Рыбка”, два сраных боксера (ударение на первом слоге) и еще кто-то там… Очень странно, что Рыбка бросив предъяву боксерам (ударение на первом слоге) о невыполнении ими финансовых обязательств был загашен через нное количество времени. А не надо пизде…ть Дахновский, надо посмотреть аналитику, какие то фото на каких то сайтах, а также поднять “Скорпион”, не многократно прочищенную базу киевского УБОПа, а главка. И некоторые другие базы ГУБОПа, и все сразу станет ясно и понятно. “Пизд….ть это не мешки носить, Дахновский”. Привет тебе, ущербный генерал-ветеран.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ