Человек не терпит насилия!

Легенди та міфи древнього Азарова

В інтерв’ю журналістам УТ-1 66-річний дєдушка Азаров переконливо довів, що після завершення терміну експлуатації моделі його класу стають геть непридатними до подальшого споживання.

Вмінням прибрехати чи перекрутити загальновідомі факти заради виправдання чергової сумнівної афери уряду Микола Янович славився завжди. Але до набуття українським прем’єром нинішнього піку маразматичної форми цей талант хоча би шукав для своєї реалізації відповідну аудиторію. Врешті, нести маячню про одностатеві шлюби як умову підписання угоди Асоціації з ЄС зі сцени Антимайдану – річ цілком природня, будь-який Чечетов підтвердить. А от щоби верзти подібне в офіційному інтерв’ю державному телеканалу, треба щонайменше розраховувати, що за перегляд УТ-1 публіці теж платять 300 гривень на день, причому чесно, без звичних для Антимайданів кидків та дрібного шахрайства.

Коли Микола Янович починає говорити про євроінтеграцію, йому не потрібен жоден опонент – увесь шал емоцій та вир безкомпромісної боротьби цілком органічно вмощується у невеличкій, зате місткій черепушці самого Миколи Яновича. Голова українського уряду як ніхто вміє навантажити мільйони голів питанням «Якщо там усе настільки страшно, чого ж ти, старий дурню, так туди прешся?!». Микола Янович має сотні вбивчих аргументів проти Угоди про Асоціацію і все одно, мов заворожений кріль перед удавом, клянеться ніколи не зраджувати стратегічний курс Віктора Федоровича та українського суспільства на європейську інтеграцію. Микола Янович звинуватив Угоду про асоціацію в стількох смертних гріхах, що будь-який щирий патріот української стабільності мусив би просто зараз повісити Миколу Яновича та Віктора Федоровича на флагштоках Європейської площі навіть за їхні обіцянки повернутися до Європи передом після паузи на кредит від Кремля. Микола Янович щодня розвінчує стільки одному йому відомих «міфів про ЄС», скільки не згенерують навіть Царьов і Колісніченко разом узяті.  

Так, як стало сьогодні відомо зі слів Миколи Яновича, «в угоді про асоціацію немає навіть згадки про європейську перспективу України». А цього, сказав Азаров, «ми домагалися два роки і нам було категорично відмовлено». Якщо перекласти з бюрократичної на нормальну мову, то виходить, що послідовний конторський зомбі Микола Янович замість проведення потрібних реформ 2 роки поспіль бомбардував ЄС вимогою видати йому письмову довідку про те, що він не такий уже й безнадійний азіат. А як же може порядний бюрократ іти в Європу без довідки?

Ще одним «міфом», який сьогодні заманулося розвінчати Азарову, виявилося «те, що угода про безвізовий режим з ЄС набуде відразу після підписання Угоди про Асоціацію». За місяць українських Євромайданів подібної маячні авторові не довелося почути жодного разу ні зі сцени, ні від мітингувальників, ані в телеефірах прихильників євроінтеграції – ніхто не навіть і не сподівався, що після візиту Януковича до Вільнюса Європа скасує українцям візи. Проте сам Микола Янович розвінчує подібні міфи з такою імбецильною щирістю, що починаєш підозрювати: так, мабуть, підступні урядові євроінтегратори задурили наївним Азарову та Януковичу голови розповідями про безвізову Європу, переконали в необхідності євроінтеграції, аж тут перед самітом радісні Віктор Федорович та Микола Янович відкрили Угоду, а там… Недарма ж Віктор Федорович постійно нагадує, що «угоду ніхто не читав», і грізно обіцяє за це якихось чиновників позвільняти!

Ну й, звісно, найболючіше питання Миколи Яновича, як завжди, штрикнуло його прямо в сідничний мозок: шлюби, одностатеві шлюби, обов’язково, всім і кожному! А хто не буде брати, тому, як кажуть, відрубимо російський газ…І хай офіційні представники ЄС крутять пальцем біля скроні та щоразу спростовують кожну заяву українського прем’єра про безжальну толерантність – Азарову краще знати, потрібен йому для інтеграції одностатевий шлюб чи ні. Чому Азаров свою гомосексуальну казочку в бесідах самокритично зараховує до «міфів», хоча нібито ніяких тверджень і не спростовує, а навпаки, – питання швидше до Фройда.

Якщо розмови Яновича про євроінтеграцію не змінюються вже місяць і швидше є приводом для тролінгу, а не серйозного аналізу, то коли Азаров починає говорити про МВФ, російський газ та кредит, за економіку стає справді страшно. Коли весь уряд вустами кожного профільного спеціаліста неодноразово повторив, що жодного зниження комунальних тарифів московська афера Януковича не передбачає, аж тут звідкись вилазить пришиблений дєдушко-прем’єр і довірливо повідомляє, що його підлеглі тупо збрехали, не знаєш, кому вірити (хоча після «одностатевих шлюбів» і здогадуєшся).

Коли уряд запевняє, що 15 російських мільярдів «не буде проїдено», але прем’єр тут же повідомляє, що «кредит нам дав одне, за великим рахунком – стійкість валютних резервів», то починаєш розуміти, що краще би вже ті гроші «проїли». Бо якщо ці генії справді вирішили спустити 15 млрд. в топку підтримки курсу гривні, та ще й аргументуючи вибір кредитора тим, що МВФ, мовляв, вимагав девальвації, а Росія – ні, то на жодне пожвавлення економіки (а відтак – і на вдале повернення кредитів) сподіватися не випадає. Всі мільярди просто, як завжди, підуть на те, щоби Партії регіонів не доводилося переплачувати за імпорт «порш-кайєнів» у гривневому еквіваленті.

Єдине, що після подібних інтерв’ю голови українського уряду лишається незрозумілим: твердження про те, що Микола Янович Азаров є професійним економістом і відповідальною людиною, – це все-таки просто пропагандистський «міф» чи старанно розроблена іноземною розвідкою конспіративна «легенда»?

Юрко КОСМИНА, для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

48 ответов

  1. доктор Павлов вы вовсем правы я восторге от вашего коментармя он даже чуть лучше чем у коментатора по имени алё

    вам огромное спасибо за вашу честность и правдивость

  2. Ослик Иа.. Не надо жечь глаголом.. Ты ПРедунов цыфирью, как клопов, прибей…

    Мне, честно говоря, пофиг.. Шо белые, шо красные – грабят, однако…

    Есть непринципиальные разницы.. У воровки в команде были чисто отмороженные деятели, которых и в хвостокруты стрёмно было бы ставить..

    Если бы Вона в 2010 стала презервативом украины, мы бы уже жили в трех разных странах…

    Вот теперь и думай, за кого голосовать… Но меня это не шарпает – не голосовал и голосовать не буду.. Даже если в бумажках будет «протывсих».. Это марионеточное “государство” не заслуживает даже расходов на печатание бюллетеней..

    В этой клоунаде пусть клоуны и участвуют.. Цырк на дроти..(

  3. Это марионеточное “государство” не заслуживает даже расходов на печатание бюллетеней..

    Ну разве не красиво сказано?

    обоюжаю когда мужчина умно говорит

  4. Доктору Павлову. Уважаемый,ты кому написал это свое СтРАННОЕ умозаключение? Трезвомыслящим людям или своим подопытным собакам? Видать попутал,ученый хренов.

  5. Доктору Павлову. Уважаемый,ты кому написал это свое СтРАННОЕ умозаключение? Трезвомыслящим людям или своим подопытным собакам? Видать попутал,ученый хренов.

  6. ЭТУ ТЕРРИТОРИЮ СДЕЛАЛИ ГИБЛОЙ РАВНОДУШНЫЕ И ЖАЛКИЕ ЛЮДИШКИ , КОТОРЫЕ ЗА ПОХЛЕБКУ ГОТОВЫ СВОИХ ДЕТЕЙ ОТДАВАТЬ НА ПОТЕХУ … МАЙДАН ВОЗНИК НЕ ЗРЯ ОН ДАВНО СОЗРЕВАЛ , НО ПЕТУХИ С ОППОЗИЦИИ НАВЯЗАЛИ СОЗНАТЕЛЬНОМУ НАРОДУ “МИРНЫЙ ПЕТУШИНЫЙ ПРОТЕСТ”. ДАЖЕ НЕ ЗНАЮ КТО ХУЖЕ -ЗЫЧЬЕ ИЛИ СТАДО ПЕТУХОВ ИЗ ОППОЗИЦИИ. НЕ ЗНАЮ ЧЕМ КОНЧИТЬСЯ МАЙДАН ,НО ЕСЛИ НАЧНЕТСЯ КИПИШЬ Я С ТОВАРИЩАМИ БУДУ ДЕЙСТВОВАТЬ КАК МАХНО -БИТЬ КРАСНЫХ ПОКА НЕ ПОБЕЛЕЮТ,БИТЬ БЕЛЫХ ПОКА НЕ ПОКРАСНЕЮТ.

  7. Але, Любачке и остальной подобной публике.
    Валите побыстрее. и желательно без возврата. Может дышать станет легче.

  8. Да АпАзіціанери підари та дебіли, більші ніж влада. І лідери реальні є тільки у влади, і дисципліна партійна, і бачення майбутнього хоча й їхнього.
    Опозиція лише бреше як собака голодна, а прийдуть до влади, і зразу почнуть свої кармани набивати та пики відрощувати.
    Влада запроданці, і опозиція запроданці.
    Звільніть майдан, засрали місто!!!
    Ах да виж про Азарова, да ну його нахуй Азарова…

  9. умнимчка доктор как красиво пишет-ну просто гениально

    пока есть такие люди я буду жить здесь

    +10000-555555

    доктор я от вас в восторге

    большое огромное вам спасибо

    респект уважуха и щастья в личной жизни

    пишите еще и много много

  10. Альо шка, цифра дело хорошее, но есть еще совсем другие критерии. Надеюсь, что ты будешь с понимаем их описывать и преподнесешь нам урок экономических премудростей. Только вот, к цифре нужно материальное подкрепление, выраженное в новых проектах, новых технологиях…экологии и …комфорте жизни граждан. Так вот при правлении этой партии власти все, абсолютно все в упадке…воруют много, гораздо более других, воруют цинично и нагло. Присмотр идет абсолютно за всем, но именно от того и наступило разложение…их кадры все с гнильцой, у кого она в прошлом, у кого в настоящем…И никаких цифр не надо, мораль и совесть либо есть, либо их нет…

  11. але ты конченный. пропидар соси ХУЙару в ро

    т ебись в сраку продолжай это делать только не пиши больше ничнго я умоляю вафлист задроченыйзалупа конска Какой ты говноед

  12. ЯНЫКА, АЗАРОВА И ВСЕХ ЭТИХ ПеРдунов — КАЗНИТЬ НА МАЙДАНЕ!
    ПУСТЬ ЭТИ СУЧЬИ ВЫРОДКИ ДАЛЬШЕ СИДЯТ НА СВОИХ ТРОНАХ.
    СКОРО ЭТИМ ТВАРЯМ КОНЕЦ ПРИЙДЕТ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ