Человек не терпит насилия!

Народна відплата: на Прикарпатті запроданцю-регіоналу спалили будинок

fayer.preview

Як повідомляє інформаційний ресурс firtka.if.ua, на Івано-Франківщині, у селі Нижній Березів (Косівський район), невідомі патріоти спалили будинок голові первинного осередку бандформування «Партія регіонів» Ярославу Генику.

Народні месники уже не вперше звертають свою увагу на земляка-запроданця. Як зізнався сам Геник, раніше йому вже били вікна у автівці, а також застосовували інші форми впливу. «Минулої неділі мені погрожували по телефону, – сказав виродок, – а вже цієї – усі стовпи в селі обвішали, як я виступав на майдані на підтримку Партії Регіонів. Мені помстилися за те, що я їхав у Київ і там виступав на трибуні».

Спалений будинок виявився новобудовою, котру Геник подарував синові. При цьому він говорить, що не перестане підтримувати «Партію регіонів». Очевидно, холуй-регіонал встиг накрасти чималі фінансові ресурси, а тому продовжує так зухвало поводитися. Одначе нажите злочинним шляхом майно на той світ не забереш. Можливо, народні месники досить скоро змусять його усвідомити цю істину.

Бандерiвець

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

25 ответов

  1. Ну шо, бандеровец: к радости, мне сдается, что теперь спалят весь ваш Нижний Березив, до последней березы, вместе с лошадьми и блохами на них))

  2. Хоть я и противник, но по-другому похоже, с ними невозможно. Свобода права: жечь и рвать. Ребята очень чётко научились понимать “мирную демонстрацию”, а и лидеры оппозиции ничего не добьются такими протестами. И пусть меня запишут в провокаторы! В свое время (в сентябре) я говорил,что Овощ ничего с ЕС не подпишет. Теперь могу предположить что Майдан умрёт до Нового года. Оппозиции нечего больше предложить!

  3. Та може там просто електропроводка коротнула, або недопалок десь в ганчір’я потрапив. Не видавайте бажане за дійсне? Скажіть, що Боженько все бачить. Не зовсім те і не з того боку зайнялося:)

  4. Що він зробив? Ліси продав чи поверубував, гроші привласнив, які виділялися на ліквідації повеней? Чи просто не розділяє думку “свободи” ?

  5. Кстати Следователь СБУ Грабик, который расследовал громкие заказные дела, тоже из Косовского района надобы и к его родакам наведаться.

  6. Підпали це шлях в нікуди. Виправдання патріотичними настроями недолуге і попахує фашизмом. За цією логікою тих хто інакше думає потрібно знищити? Чи таку Україну хоче бачити Європа? А ми хочемо жити в такій країні? Я категорично проти. Таким чином регіонали на сході України виправдано можуть палити оселі опонентів? Тоді ми чим відрізняємось від “тутушок”? Вини вправі називати нас “бендерлогами”? Якщо це не провокація, а навіть якщо провокація, все одно підпалювач повинен сидіти у СІЗО! І крапка!

  7. А может это провокация недобитых НКВДистов? Те тоже переодевались в форму УПА и палили хаты.

  8. Ворошиловський стрілок — теж шлях в нікуди? Робін Гуд — теж?

    У доведеного до відчаю народу намає інших методів.

  9. Вы повесите, если вас будет 100 вуек, а я один.
    Или ночью из-за угла, как Вы привыкли шакалы бандеровские, дом спалить порядочному активисту.
    Грязные свиньи!!!

  10. А теперь представьте такую картину. Кто-то (титушки) приехали на вотчину Майданостоящих и начали жечь им дома. А потом погорельцы приехали к титушкам и тоже начали жечь все, что под руку попадется. И с одной и с другой стороны погорели дети, женщины, старики, все дома и постройки. Кто выиграет? Герега с сетью строительных магазинов “Эпицентр”. А ведь каждый человек имеет право на свои убеждения. Даже если они и ошибочные.

  11. Ото ж правильно! Факт на лицо молодець! Вигідно це усіляким Герегам! Палити треба не хату а запроданця! Хату конфіскувати на користь держави! Майданостоячих яких звезла партія регіонів — нагодувати й запропонувати приєднатись до справжнього майдану! Факту на лицо — +100!!!

  12. патриоту Украины
    НКВС в оперативних заходах використовувало перевербованих “борців за незалежність” яких періодично розстрілювали за жорстокість по відношенню до мирного населенення.

  13. Невідомий патріот!!!!!))))))) чому бендерва себе називає патріотами ????? Підполячники вони й уніати… Патріоти вони ,скоріше за все, польські, а не Українські …. Скотина бендеряцька…. А риги просто свині….

  14. До межигір’я бендерота не доповзе, а далі не на схід, не на північ, не на центр, не на південь…. А нах….. в криівку свою прикарпатську або під поляцюру!!!! Бо ви , орки прикарпатські , проситися туди давно!!!! В стойло до пана польського!!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ