Человек не терпит насилия!

Пацани перестарались

portnov3434

Андрій Володимирович Портнов – людина, безсумнівно, видатна. І судовою владою керує так, що аж гай шумить. Тим не менш, надмірна старанність при виконанні монарших забаганок нерідко тягне сміховинні наслідки. Саме так і вийшло з мітингом «на підтримку курсу президента», який влада вирішила провести 14 й 15 грудня в центрі Києва. Очевидно, в Адміністрації Президента призабули, що ще 30 листопада суддя Окружного адміністративного суду Києва Богдан Санін виніс постанову, якою заборонив проведення будь-яких масових заходів у центрі столиці аж до 7 січня 2014 року. І що «Беркут» та внутрішні війська кілька разів штурмували Євромайдан саме на виконання цієї постанови.

Якщо в Андрія Володимировича погано з пам’яттю, нагадую, що в ніч на 30 листопада 2013 року суддя Санін Б.В. при секретарі Борисовій Т.М., розглянувши позов Київської міської державної адміністрації, виніс постанову по справі №826/19020/13-а, у якій, зокрема, сказано:

«Встановити обмеження права на мирні зібрання (пікетування, пішої ходи, демонстрацій, мітингів, зборів) шляхом заборони: Всеукраїнському об’єднанню «Батьківщина» Київська міська організація політичної партії (згідно заявою від 30.11.2013 р. №249/ов, від 30.11.2013 р. №250/ов, від 30.11.2013 р. №251/ов); ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, Депутатській фракції Політична партія «УДАР» (Український Демократичний Альянс за Реформи» Віталія Кличка» (згідно заявою від 30.11.2013 р.); іншим суб’єктам, які реалізують прав на мирні зібрання, проведення заходів з 01.12.2013 р. по 07.12.2013 р. у м. Києві по вул. Банковій, вул. Грушевського, вул. Богомольця, Європейській площі, Майдані Незалежності, парк «Хрещатий».

Якщо ж права рука Портнова не знає, що пише його ліва рука, Андрій Володимирович може ознайомитись з повним текстом цієї постанови в Єдиному державному реєстрі судових рішень

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/35641960

Наступного дня в Адміністрації Президента цю постанову почитали й вирішили, що заборонити мітинги до 7 грудня – то занадто мало. Але новий позов подавати полінувались. Натомість 2 грудня суддя Санін, порадившись сам з собою, виніс ухвалу «про виправлення описок в судовому рішенні», якою постановив 7-ме грудня 2013 року вважати 7-им січня 2014 року. Ось ця ухвала все в тому ж реєстрі:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/35653659

До речі, принагідно звернімо увагу на таку особливість «портновського правосуддя», як винесення судових рішень щодо осіб, які взагалі не є учасниками справи. Суд так і пише, що заборона стосується не лише відповідачів, але й будь-яких інших суб’єктів. Напевно, коли Портнов вчився на юриста, йому в курсі цивільного процесу (бо адміністративного тоді не було, а справи, що зараз називаються адміністративними, розглядались в порядку глави 31-А Цивільного процесуального кодексу України) викладачі розповідали, що позов – це вимога конкретного позивача до конкретного відповідача, скерована через суд. І що судове рішення, яке зачіпляє права та інтереси осіб, що не є учасниками справи, підлягає скасування як незаконне.

Але коли то було. Зараз в Україні нові правові реалії, а судді ладні підписувати будь-яку белеберду (точніше, «келеберду» — є такий новий юридичний термін, неофіційно запроваджений на честь судді Окружного адміністративного суду Києва Володимира Івановича Келеберди), спущену їм з Адміністрації Президента.

Як відомо, по п’ятницях 13 числа до Києва злітається всіляка нечесть. 13 грудня 2013 року не стало виключенням і в студію телеканалу «Інтер» прибула міністр юстиції України Єлєна Лукаш. Пані Лукаш довго розповідала про те, що в Україні останніми днями всі перед законом рівні, і якщо суддя Санін заборонив мітингувати в центрі Києва, то вона, як жінка та матір, палко підтримує нічний штурм Майдану, влаштований Міністерством внутрішніх справ України в ніч на 11 грудня.

А в той час, як мадам Лукаш віщала в ефірі, на Європейській площі Партія Регіонів із залученням військових і комунальників під охороною міліціонерів встановлювала сцену для свого «антимайдану». З усієї України спеціальними поїздами влада звозить до Києва заляканих бюджетників, бомжів і гопників – щоби порушити постанову судді Саніна, яку сама ж інспірувала. Перекрита міліцією для «тітушек» вулиця Грушевського, польові кухні в парку «Хрещатий», розцвічена символікою ПР Європейська площа – і ніяких державних виконавців з «Беркутом».

Тож сподіваємось, що Лукаш і міністр внутрішніх справ Захарченко не з меншим заповзяття розганятимуть 14 і 15 грудня мітингувальників Партії Регіонів на Європейській площі, вул. Грушевського й у парку «Хрещатий» —

місцях, заборонених для мітингування Окружним адміністративним судом м.Києва. Може, навіть Портнова за компанію покличуть – світло-шумові гранати кидати. Напевно, це було б корисним для керівника судової влади в Україні – можливо, після такого Андрій Володимирович потроху став би думати над наслідками своєї творчості. Ну, а суддя Богдан Санін, можливо навіть, почав би читати тексти своїх постанов до їх проголошення, а не після.

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

21 ответ

  1. незаконне використання армії та армійського майна, охорона життя і здоровья військовослужбовців — нещасних дітей з ВВ — повинна слідкувати прокуратура по нагляду за додержанням законів у воєнній сфері. Ця ж прокуратура лякає цих дітей і командирів кримінальною відповідальністю за відмову бити громадян.
    матері! телефонуйте і пишіть тим прокурорам щоб вони виконували свою роботу:
    — заступник генерального прокурора Середа Григорій Порфирійович 200-74-51 робочий 067-501-27-45 мобільний — начальник головного управління по прокуратурі у воєнній сфері Козачук Василь Петрович 243-44-33 робочий 067-537-74-33 мобільний — його перший заступник Дибець Юрій Юрійч його мобільні 093-119-35-54 098-202-58-99 — його просто заступник ГОЛОМША Микола Ярославович 242-10-71 робочий 050-434-03-70 моб. — його заступник по слідству Шевченко Едуард Васильович 243-44-31 робочий 099-137-82-79 моб. — прокурор Київського регіону Війтєв Юрій Миколайович 285-85-83 роб. 095-605-52-22 098-592-93-94

  2. Портнов отныне будет прочно ассоциироваться с “ордой Януковича-Азарова”, которая расселась по креслам власти УЖЕ НЕНАДОЛГО(призрак их кончины бродит по Майдану), “потому что слишком они дерзкие, циничные, жадные и туповатые для понимания всей сложности тех вопросов, стоят перед ними

  3. Надеюсь, люди которые приедут сегодня по выкидывают бомжей и вуек с майдана и освободит Киев от нечисти.

  4. Я вот одного не пойму, а почему Кожемякина не слышно и не видно? Аферюга Забзалюк — это ж его кадр. А Кожемякина что-то и на баррикадах не видно. На невидимом фронте? или выжидает, кто побеждать будет?

  5. Особисто я сподіваюсь, що Лукаш і міністр внутрішніх справ Захарченко, і суддя Богдан Санін з Портновим будуть сидіти (якщо не втечуть до Рассеї) на зоні.

  6. Прочитал.
    А ведь и правда — дикость…
    Папуа-Новая Гвинея, а не европейская страна.
    Хотя и там за подобное правоприменение съесть могут.

  7. Надеюсь, найдутся среди приехавших и те люди, которые расскажут тебе, дебилоиду, что “по выкидывают” — пишеццо вместе. Иди пиво под енакиевский ларёк пей, гопник, не тронь клавиатуру — это не для тебя (представляю и сочувствую, как ты только с англо-каптчей борешься, когда не цЫфры…)

  8. Донбасс уже давно сам стал законченным порожняком. Где только в стране отметились выходцы с Донбасса — там и невиданный беспредел. Выпустили нищих слабоумных из резервации — вот они и хватают всё подряд, что только глаза видят. Самый, что ни на есть — порожняк. По всем понятиям.

  9. Да, действительно “заслуженные юристы Украины”, доктора юридических наук (экономических тоже) в очередной раз подстелили президента В.Януковича. Да, вчера в пятницу 13 (символично то как, действительно, для Украины нечистая сила) Вадим Колисниченко в Севастополе организовывал (организатор) людей в Киев (как предположение, а не служащих ли ЧФ в гражданку одели да в Киев везут?) Кстати, он также юрист заслуженный, причем Украины, которую он так ненавидит (про ученную степень не знаю). Вообще то песня не о нем, а как факт команда в очередной раз подставили президента, вот вопрос зачем они это делают, им то с это что? А может они….. или чьих будут? Согласитесь, как они подталкивают его к таким действиям, что действительно все может печально закончиться и для страны и для него и для наших олигархов. Кому это надо

  10. Слышь, Моисеевич Бойко..

    Китайская ничья тя устроит?

    Зачистят нафуй все территории… Кийкамы, водомэтамы, гумовымы кулямы..

    Ты ж завтра первый будешь скыглыты, шо нарушаются права людыны..

    У меня вопрос.. Почему тебя не закрывают за совершенные тобою преступления? Ты кто? Азеф? Гапон? Или просто кошерный жыд?

    Сколько тебе платит влада за волания проты влады?

  11. Так, а чего вы ждали? Они еще и трансляцию с круглого стола глушили…Избирательное правосудие, откровенный пох*зм ко всем бывшим и теперешнему Президентам Украины во время прямоугольного стола. Круглого (стола) в стране не нашлось или у организаторов не подсуетились непонятно, но глушить трансляцию это нужно было иметь большие аргументы. Там срок, срок большой господа….или снова избирательное правосудие? Я думаю, что Кличко, Яценюк и Тягнибок понимают наличие у них права требовать от прокуроров найти виновных, тех, кто им препятствовал выполнять функции возложенные на них народом. О Януковиче я молчу, его люди позорно показывали его как ГАРАНТА прав и свобод, как всегда в очень интересном положении. Тут не просто принцип- одна рука не ведает, что делает другая, — тут на весь мир показали, что Янукович не все вопросы “решает”. Ну, а если он как ГАРАНТ, сам препятствовал донести до народа актуальные вопросы, то тогда оно конечно и вовсе смешно. Свободу слова на “КРУГЛОМ СТОЛЕ” не то, что поставили под сомнение, там четко показали, что ее может и вовсе не быть. Словом очень многое не сходится у нынешней власти, а все их действия двуликие и попахивают пещерным мышлением.

  12. Мне 17 лет, смотрел протесты в Турции, Греции, Франции. Вопрос. Почему против мусоров не применяют “коктейли молотова “? Зечару все ненавидят , я так понимаю, что главная идея майдана — далой янучару с его выводком паразитов. Почему тогда протест превратили в вылотекущую акцию?

  13. До столиці прибули бойовики з Маріупольського злочинного угруповання Довра Мухамедзімаєва. Про це повідомив нардеп Олег Махніцький.

    За його словами, у готелі «Дніпро» серед прибулих на антимітинг було упізнано такого собі Тамаза Атарашвілі, який зараз проходить по кримінальній справі за завдання тяжких тілесних ушкоджень, хуліганство і розбій за особливо обтяжуючих обставинах. Разом з ним були помічені Олексій Бужор та Антон Крюков, котрі теж проходять по згаданій справі. Усі вони перебувають на підписці про невиїзд. Справа зараз слухається у місцевому суді міста Маріуполя. Усі згадані особи працюють під егідою охоронної фірми «Рубеж», керівником якої є Андрій Жуков. На даний момент фірма позбавлена ліцензії.

    За оперативною інформацією усі підсудні належать до організованого злочинного угруповання Маріуполя Довра Мухамедзімаєва.

  14. Слышь, Абрамович алё ..

    Ты ж завтра первый будешь скыглыты, шо нарушаются права людыны..

    Твои коменты удаляют, а потом докажи…

    У меня вопрос.. Почему тебя не банят за твои высеры? Ты кто? Азеф? Гапон? Или просто кошерный жыд?

  15. Видишь-ли, товарищ Фан — все сразу не потянут (или снова хочется в 1917?).
    А вообще-то, в 2005-м наметки были, Криворожсталь например (чего Юлька и сидит).
    Так что не все сразу, разберутся постепенно. И укр.язык с вышиванками этому не помеха, может даже наоборот.

  16. для 2013 и остальных..

    А кто “не потянет”?- Формула “Не хочешь? Заставим!” По большому счёту нужен не 1917, а 1789 год. Иначе на кой нам та Европа, если не будет национализации системообразующих активов? Для работы на “дядю” и его проценты по кредитам? Без работы активов на страну=народ это будет всего лишь новая обёртка старого г..а. Кроме системообразующих активов необходимо прояснить ситуацию со всем наколядованым в местах концентрации памятников украинской коррупции. Также необходима радикальная система предотвращения и профилактики проявлений коррупции в будущем. Это могло бы стать объединяющей нацию идеей, да и действиями. Лучше по аналогии с КНР. Конечно не вызывает сомнений, что такие реформы можно реализовать только силовым методом, а подобные ресурсы на Украине отсутствуют, а уже вложенные в наших олигархов западные ресурсы станут основным фактором сопротивления. Но главное вложить идею в головы протестантов. Очень подходящий для этого исторический момент. Старая аксиома: чтобы иметь больше денег нужно больше зарабатывать или меньше тратить, в нашем случае — меньше воровать. Вот на этом нужно было бы сконцентрировать усилия на Майдане. Прогнать марионеточное трио и больше думать, меньше прыгать. Мы же видим только скачки, ибо “хто не скаче, той москаль”. С такой объединяющей идеей, хотя она очень просто реализуется, светлого будущего не построишь.

  17. да, кстати. национализация не с целью возврата СССР, а дальнейшая продажа, или сдача в управление посредством передачи ограниченного пакета акций с одновременной фиксацией обязательств по наполнению бюджета в виде налогов и оплаты труда на уровне, соответствующему человеческому достоинству занятых на предприятии наёмных работников. доработанная модель продажи Криворожстали в качестве пособия для дилетантов. социализм вместо олигархата.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ