Человек не терпит насилия!

Ідентифікую кожного!

jnukkkkapusta

Глузлива посмішка Януковича, який на камеру жаліє своїх молодих нерозумних жертв – найкраща відповідь усім, хто досі вірив у те, що «папу підставили».

Цікаво, чи пояснювали легендарні американські іміджмейкери Віктору Федоровичу, що фірмова посмішка, яку їм ледве вдалося натягти на кам’яне обличчя старого рецидивіста, зовсім не є універсальним мімічним прийомом, прийнятним для будь-якої ситуації? Якщо пояснювали, то в голови української держави явно відбило будь-які здібності аналізувати ситуацію, в яку він і вся країна нині потрапили.

Інтерв’ю Януковича українським телеканалам, щойно прокручене в етері, чітко свідчить лише про одне: президент справді вважає, що в країні нічого не відбулося, а на Майдані продовжуються веселі євроінтеграційні хороводи. Що якась молодь – дурна, наївна, несвідома того, наскільки смертельним є для України підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, – прийшла на Майдан, за вказівкою підлої опозиції напала на «Беркут», ну а пацани у відповідь трошки «перегнули палицю», з ким, мовляв, не буває. Ну а сотні тисяч громадян вийшли на вулиці для того, щоби наявні в Януковича каральні сили більше не заважали молодим дурням за гроші опозиції продовжувати танцювати на Майдані. Ну а сам Віктор Федорович за таких умов, звісно, зовсім не проти танців і навіть готовий послати до ЄС групу, щоби потанцювати разом і поаплодувати вже нарешті й собі. Отак! І навіть йолку всує згадувати не знадобилось.

Якщо тепер Богословська під час чергового майданного приступу прозріння щодо кримінальної сутності єнакіївського Макіавеллі ще раз скаже, що відповідального вольового Януковича хтось підмінив на незрозумілу боягузливу паскуду, плюньте їй в очі. Віктор Федорович – усе такий самий Віктор Федорович, наскільки взагалі людина може бути Віктором Федоровичем. Бо лише президент України Янукович може навіть у такий час не забути обмовитися, що «Україна буде голоду… головувати в 2014 році», та повідомити, що зараз «ідентифікуються всі учасники протестних акцій, що були і в ніч із п’ятниці на суботу, і вчора». Лише від Януковича можна почути за хвилину скрушний жаль за «перегнутою палицею» беркутні та обіцянку цього разу не дати втекти від справедливого Печерського суду жодному учаснику півмільйонної мирної демонстрації. І попри численні обурені заяви міжнародної спільноти щодо зафіксованого на відео відвертого жорсткого злочину, Віктор Федорович не має жодного наміру навіть звільнити з поста міністра внутрішніх справ навісного «Захара Беркута». Адже права громадянина Захарченка калічити дітей від імені держави в Україні захищаються не менш уважно, ніж права цих дітей на життя, власну політичну позицію та мирні зібрання. Бо на те в Україні й існують демократія, законність та незмінні європейські прагнення Януковича.

Якщо на початку бесіди з журналістами, говорячи про розправу над дітьми, Віктор Федорович іще намагався бути серйозним, а слова добирав по півхвилини, то щойно від журналістки прозвучало питання щодо подальшої «економічної політики» (на диво вчасне, нічого не скажеш!), на обличчі Януковича розплилася самовдоволена посмішка. Ще б пак – верзти якусь маячню про дороги, які в нас стануть чудовими, щойно ми заб’ємо на Євросоюз із його автобанами та підемо до Росії з її відомими навіть школяреві двома бідами, Віктора Федоровича тренували значно довше. В очах президента заграли бісики, руки традиційно відправилися в автономну жестикуляцію, а слова полилися з вуст наче з водомета. Фірмова ж крива посмішка, правим кутиком рота, поселилася на президентській фізіономії до самого кінця інтерв’ю й не сповзла навіть тоді, коли Віктор Федорович знову вирішив поглузувати з побитої молоді, «в якої все попереду».

«Економічний блок» інтерв’ю у Януковича взагалі вийшов значно розлогішим, що й не дивно: коли пестиш земляних зайців на золотому унітазі Межигір’я, а не на оповитій димом, газом, стогонами та ненавистю Банковій, значно більше підстав думати про добробут і стабільність. От лише логічності мові Януковича це аж ніяк не додало. Будь-яка людина після такого інтерв’ю замислиться: якщо справді гаплик в асоціації у ЄС усьому нашому сільському господарству та машинобудуванню, то навіщо тоді Віктор Федорович знову терміново посилає до Євросоюзу переговірників? Чи двома кривавими бійнями на Майдані та Банковій уряд Азарова вже вирішив усі економічні негаразди країни?

Ще одне сенсаційне економічне повідомлення Януковича – що угоду, як і все зло, повені та хвороби в цьому нестабільному світі, також готували якісь «папередники», яких уже давно немає на посадах. Страшно навіть уявити, скільки ж підступних статей заклав у документ звільнений у грудні минулого року міністр економрозвитку й торгівлі Петро Порошенко, якщо за рік найкращі фахівці уряду Миколи Яновича Азарова так і не змогли не те що переписати текст угоди – а й навіть помітити, що зухвалий шоколадний заєць потайки зжер усю стратегічну капусту.

Відтак, висновки з побаченого не надто потішать тих революціонерів, які вже сподівалися в найближчі дні підбити «Агусту» з сабвуфером десь на кордоні з Росією. Цей веселий жартун іще нічого не зрозумів. Він всерйоз вважає, що Євромайданові вистачить його обіцянки про переговори з Фюле, яку можна затягти, поки протест не вщухне, – і при цьому навіть не припиняти переговорів про здачу України Кремлю. Він всерйоз вважає, що кров і сльози студенток на нічному Майдані не варті навіть посади кореша його старшенького синулі. І найдивовижніше – він всерйоз досі вважає себе Президентом. Не можна залишати людину дезінформованою: мусимо продовжити важку гуманістичну місію просвітлення темної мозкової маси цієї персони.

А поки що єдине, що тішить у даній ситуації допитливого телеглядача, – це те, що телевізійні інтерв’ю голови держави стають гарною щотижневою традицією. Принаймні, коли Віктору Федоровичу в схожому, хоч і дещо відмінному, форматі доведеться виступати на допитах, жодних проблем із формулюванням свідчень у нього точно не буде.

Юрко КОСМИНА, для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

15 ответов

  1. Диктаторські режими не вічні, і народ, який живе за умов диктатури, не повинен залишатися слабким, диктаторам не можна потурати у збереженні необмеженої влади. Сучасні диктаторські режими також вразливі і можуть бути знищені, якщо навмисне цілити у їхні слабкі місця. Останнім часом історія засвідчила вразливість диктаторських режимів і показала, що вони можуть бути зруйновані у порівняно короткі терміни. Так, Польщі знадобилося десять років — 1980-1990 рр. — для повалення комуністичної диктатури, а у Східній Німеччині та Чехословаччині 1989 року все відбулося за один тиждень. У Ель- Сальвадорі і Гватемалі 1944 року боротьба проти жорстоких військових диктаторів тривала приблизно по два тижні. Військовий режим шаха в Ірані було повалено за декілька місяців. Диктатура Маркоса на Філіппінах 1986 року капітулювала за кілька тижнів під натиском народу.

  2. Спектакль он играет ещё тот!… Пока он косит под евро-дурачка (мол, возобновим с Европой
    переговоры, трали-вали, и будет всё о-кей), и рассказывает на прессухе в Межигорье, как ему жалко пострадавших, в Симферополе ВС Крыма принимает резолюцию с призывом к презику о
    наведении порядка вплоть до введения ЧП! Параллельно Внутренние Войска подтягиваются тоже
    к столице. Расчёт на то, что людям надоест слушать треп ОО и все разойдутся, а потом всех
    оставшихся можно будет прессануть и весело отпраздновать Новый год!… Не знаю, каким же местом он думает; но не головой, это точно. Такое впечатление, что он — не в адеквате!…
    Кто ему нашептал бред, а-ля всё хорошо прекрасная маркиза??… Сам — в Китай, а Хазаров —
    в Моськву на сходняк.. хм.. надеюсь, что Янович обнулится, недолетев до скверного соседа!
    Голосование в ВР может быть позитивным — логика событий к тому ведёт и подлянку получить может наш презик в ответ на несговорчивость по внутриполитическим делам.

  3. какой хитрый ход мусоров — сперва в субботу в 4-00 кинули ,,гестапо,, на людей и избили их . тем самым подняли волну возмущения по всей уркаине и спровоцировали ответ народа в воскресенье . самое интересное в воскресенье мусора уже стояли совсем другие excl.gif и в них полетели камни и флаера , что немедленно было снято на видеокамеры росийских и уркаинских телеканалов . и понеслось … стали транслировать эти кадры и потом при ведущие кадры где мусора разгоняли народ . вобщем российские и уркаинские сми рассказывают о том что утром в 4-00 на мусоров стали нападать ну те и кинулись разгонять подкрепляя все смонтированным видео .
    какой хитрый ход однако этих упырей .
    зная наше кривосудие ребят однозначно посадят .

  4. Хороша “міна” при поганій грій. Блеф ще треба вміти тримати. Він “ставить” на Захарченка та МВС із “беркутами”, і … можливо десь думає що у нього в запасі армія… Хоча злиденний офіцер МВС, ВВ, МОУ (без житла, злиденна зарплата і т.д. і т.п.) перші вистрілять йому в спину

  5. но совсем не дураки те, кто дергает за нитки этой марионетки. Пан Речинский. вы уже нашли патриотов среди титушек? А то вот “Подробности” нашли, в отличии от вас…. http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2013/12/02/945689.html Как видите, лидеры оппозиции были правы, чисто ментовская провокация. И вот еще вопрос — понятно, что среди беркутят и ввшников ВСЕ ЗНАЛИ провокаторов, и, значит, эти сволочи илии из беркута, или из ВВ. Это означает, что ВЕСЬ личный состав, присутствующий на улице Банковой, охерительно попутал рамсы, сгнил на корню, никакими правоохранителями не является, а суть те же бандиты, натянувшие форму с погонами. Дожились, пля…

  6. не пали глубоко законспирированных патриотов. научись читать между строк. тов. Речинский очень хитро сформулировал, что ему нравятся действия патриотов — т.е. прибивка ментов, а с идеологией этих правых он совсем не знаком. а сколько раз эти трое туда-сюда ходили? и когда они в кадр попали в начале или в конце? это фрагменты, а где полное видео? канал интер контролируется властью, вполне может быть пуля, чтобы сбить волну активных действий и начать молиться на политиков типа трио.

  7. А де інформація про двох загиблих на Майдані біля “Стелли” — хлопця і дівчини, яких по звірячому побив ”Беркут” пыд час розгону демонстрантів о 4 ранку позавчора?

  8. Любой физиогномик без труда вычислит психотип овоща: дукавый, лживый, злопамятный,
    тупой. его действия за эти 3 три года полностью подтверждают этот диагноз. Рекомендую его брехню не слушать, а переключать канал, смысла нет, всё брешет, спасает свою шкуру.

  9. Овощ второй раз становится причиной украинского майдана.Украину колошматит из-за зека, сколько можно его держать на воле, он опасен для стабильности страны.

  10. ну й рило..колись казали, що черновецький космонавт. воно може й так, але ця морда…ну просто не має слів…бидляк

  11. Прав автор и в отношении странноватой ухмылки. Ну не может по определению в такой ситуации ухмыляться адекватный человек. Или это железобетонная уверенность в безнаказанности? Это становится брендом рыгоналов. Вспомните высокомерно-пидерастическую постоянную ухмылку министра ин. дел Грищенка, нардепа Колесниченка и др. шестерок пахана…

  12. очень странно выглядело интервью, пир во время чумы.Удивляюсь журналистам, что вы хотели услышать от этого…?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ