Человек не терпит насилия!

Фото з мавпочкою

fotozmavpoju

Віктор Федорович, попри всі песимістичні та оптимістичні прогнози, знову зумів витончено шокувати європейських лідерів: до Вільнюса замість хитромудрого комбінатора та цинічного шантажиста з’явилася якась мавпочка з ялтинської Набережної, здатна лише фотографуватися з людьми та будь-що смикати за холошу господаря дядю Вову.

 фото УП

До сьогоднішнього ранку надія ще була – вже не на підписання Угоди про Асоціацію, але хоча б на так звану «Декларацію про наміри», яка б консервувала наші європейські перспективи під теплим шаром дипломатичного гною і не давала їм хоча б до весни змерзнути на морозному Майдані. В багатьох вона, як і будь-який крок назад на тлі неабияких очікувань, викликала закономірну образу та обґрунтовану недовіру, та все ж таки на нинішній момент залишалась чи не єдиним варіантом того мирного варіанту розв’язання конфлікту, який на майданах зветься зрадою, а в передвиборчих штабах – компромісом. Це рішення хоч з огидою, та можна було проковтнути, щоб одразу включитися до неминучого процесу демократичної зміни влади.

Задля підписання цього символічного папірця, адресованого передусім Кремлю, Європа була ладна заплющити очі на відвертий саботаж Януковичем усіх євроінтеграційних обіцянок – саме цього, як здавалося ще місяць тому, Віктор Федорович від неї й домагався. Але щойно Януковичу принесли ідеальний в його ситуації контракт, український президент більше не знайшов притомної відмовки й прямо заявив Європі в очі, що підписувати його від імені України має повноваження не він, а винятково уряд Російської Федерації. Ну якщо комусь усе одно так не терпиться бодай чогось домогтися від особисто Віктора Федоровича, то його радісно усміхнене хлебало завжди готове прилаштуватися на груповій фотографії учасників Вільнюського саміту.

Нині навіть досвідченим дослідникам психіки Віктора Федоровича важко сформулювати мотиви, з яких Янукович вирішив вдаритися в категоричний політичний та особистісний дауншифтинг. Можливо, образа на жадібну Європу, що зажала Януковичу 160 мільярдів, настільки стисла серденько українському президенту, що він просто мусив їй гордо кинути: «Країни, які не хочуть годувати Сім’ю Януковича, тепер муситимуть годувати Путіна!» От тільки проблема в тому, що годувати ніхто не збирається ні Януковича, ні Путіна, скільки б разів Віктор Федорович не розповідав країні і світові, що саме в цьому й полягає євроінтеграція.

Але з Вільнюсом наразі все зрозуміло – Вільнюс, як і годиться толерантній європейській спільноті, змирився й визнав право нашого примата на міжродове самовизначення. Мавпочка то й мавпочка, хай собі сидить у кутку та з перекладачем грається. Значно цікавіше з точки зору прикладної зоології – що український президент пороблятиме по поверненні до України. Їздити мирити нашу мавпочку з Майданом європейці більше не стануть, їхній інтерес із цієї глуздом забутої країни Янукович щойно вимів поганою мітлою. Сам Євромайдан тепер теж навряд розійдеться – адже без підписання навіть «декларації» вимоги громадян набувають статусу «відхилено в першому читанні». Студенти припинять свій страйк у відповідь на погрози та повне ігнорування їхнього голосу? Ага, розкажіть це комусь іншому – тітушкам, наприклад. Може, хоч вони від того перестануть вештатися між молоддю на Майдані, повернуться до своєї Білої Церкви та сховають обрізки труб до більш визначального для Віктора Федоровича часу.

Звісно, не варто недооцінювати глибину карколомних перевтілень нашого самопроголошеного «батька нації» (Дарвіну, певно, вже тиждень гикається). Можливо, вже ввечері Віктор Федорович пустить до телеетеру нове звернення до громадян: мовляв, ви ж усе бачили й чули, я вам аплодую, хочете – й станцювати можу, але валіть тепер усі в Москву на Болотну пікетувати Владіміра Владіміровіча.

Вікторе Федоровичу, Москва – це, звісно, дуже важливо й актуально, слєзам нє вєріт і звєнят колокола, та від Майдану значно ближче не до Болотної, а до Банкової. І майте на увазі, що дресирована мавпочка може керувати лише країною баранів, а Україна ще не втратила шансу довести собі, що такою не є. Тому порада до вас буде практичною: коли єдине, що вам залишиться, – це фотографуватися на набережній і, ковтаючи голодну слину, вдячно чекати, поки хазяїн Путін підрахує зароблені гроші та видасть вірній «фотомоделі» зароблений сухарик, не їдьте до Ялти. Бо навіть у Криму знайдеться немало туристів, які з радістю підрихтують вигідному атракціону Путіна товарний вигляд, – а з вічно побитими мавпочками на курортних набережних не фотографуються навіть пітони та крокодили. Тікайте краще, доки не пізно, в привітний сонячний Геленджик.

Юрко КОСМИНА, для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

18 ответов

  1. Вийшов в ранці я із хати,
    Сонце встало на кордон…
    Все в странє у нас в порядку!
    Тілько президент г..дон!!!!!

  2. Если бы Янукович подписал во вред интересам Украины, он бы и был такой мавпочкой, как и автор статьи. Вы тупые совки, расшибаете лоб перед Европой, как другие перед Россией. Вы ждёте халявы, вы надеетесь на доброго дядю, который прийдёт и сделать вам хорошо. Это психология пидоров. Нормальные люди понимают, что только мы сами сможем изменить нашу страну к лучшему. Верю, что таких нормальных людей достаточно в Украине, а значет у нас есть надежда на будушее. Всё будет хорошо!

  3. Даю 1000% через максимум 3 месяца Украина будет в таможенном союзе и сопротивляться этому попросту некому,и весь этот движняк пердение в лужу,как пел В.Высоцкий “настоящих буйных мало” а людей чести с погонами нет и на показ,так что кино только начинается,занимайте поудобней места,только удивительно что сколько идиотов верило и верит что трон сдают так запросто.

  4. Ну какой ты нормальный “qwed” ? Именно ты и есть один из тех тупорылых совков, кто позволяет семье использовать себя в качестве презерватива.

  5. Авторы просят ввести санкции, если
    Соглашение об ассоциации не будет
    подписано.
    В частности, в документе предлагается
    запретить Януковичу и членам его
    правительства въезд в США и страны
    Евросоюза. Среди других ограничений —
    заморозка банковских счетов, связанных с
    властями.
    Для активации документа необходимо
    собрать 100 тысяч подписей до 26 декабря.
    Текст находится здесь: https://
    petitions.whitehouse.gov/petition/impose-
    personal-sanctions-presiden t-ukraine-viktor-
    yanukovych-and-cabinet-ministers-ukraine-
    members/h58Fz30V
    Добавим, что в сети появились многие другие
    тексты петиций, которые предлагают
    потребовать подписания документа между
    Киевом и Брюсселем или же объявить
    импичмент Президенту.

  6. Задрали.Уже мозгов не хватает на аргументы и в ход пошли обычные оскорбления.Жаль,что Янек не ввел в стране закон ,карающий за клевету на президента.Есть предел всему.Критикуйте,агитируйте,не голосуйте.Но превращаться в гиен?Хотя вам эа это,мудак-автор,уверен хорошо заплатили.Гавкайте сявка и далее,а быдломасса проглатывает.В сарай под названнием ассоциация в компанию к морокканцам,египтянам,ливийцам и албанцам Янек не пошел?Беда?А по моему красиво утер нос хамам из Евросоюза.

  7. Юрик, ты в виртуальной реальности живешь? У тебя девять жизней осталось?..

    Шо ж вы, подворотные, только лаять способны?

    Предъявы должны быть серьезные…

    А не «гав-гав»…

    Или вы со стасиком, как деффки, на разогреве баскета?

  8. а ты подпишись вместо ника как Ирынюк, который не боится прятаться — и тебя уважать будут — или стремно?

  9. Європа закрила двері для Януковича, підписувати угоду буде інший президент України.

  10. Я понимаю,что фото с обезъянкой имеют в виду президента Армении! Он,конечно,похож на обезъянку,но все равно он президент. Нельзя над обезъянками прикалываться,ведь есть версия,что человек произошел от обезъяны! Когда я смотрю на это низкорослое создание без доли интеллекта на мерзкой физиономии,мне становится грустно,что от такого создания могло произойти человечество! Хотя нет-есть одна территория на планете,где живут обезъяноподобные особи! Угадайте-какая?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ