Человек не терпит насилия!

Лубенський прокурор Гриша «два червонця»!

Це ми знову про Лубенського прокурора Полтавської області. Хочемо, щоб читачі знали: після першої статті про Гришу приїжджала комісія, покричали-пожурили, пообідали за рахунок Гриші в ресторані Каспій, після чого висока комісія взяла від Грицька конверт зі звітом та й поїхала до Генеральної прокуратури з доповіддю про те, що Грицько насправді чесний пацан і живе «по понятіям».
А тепер – увага! – як змінився прокурор, якщо раніше він скромно з кожної кримінальної справи чи з кожної перевірки брав 10000 (що завгодно – гривні, долари чи євро, аби тільки 10000), за що й отримав поганяло «Гриша червінчик», то тепер апетити виросли і за кожне вирішення питання – двадцять тисяч. Тому еліта Лубен з сумом констатує, що в нього змінилося поганяло на «Гриша два червонця».
Для того, щоб рубати бабло потрібна гра в дві руки, тобто класика жанру «хороший та поганий слідчий». Начальник Лубенської міліції відмовився грати в такі ігрища, за що тут же поплатився. За сприяння Грицька «два червінчика» до Лубен приїхав сам Прокурор області та заявив: «З таким начальником міліції прокуратура не спрацюється!», при цьому – жодного негативного факту про діяльність Лубенського начальника міліції. Здогадайся, мовляв, сам, що робиш не так! А щоб начальник був кмітливіший та швидше здогадався в чому проблема Грицько «два червонця» та його недоблесний зам Волик Василь тупо нагло та незаконно не підписують підозри, не дають обшуки, ховають злочини.
Нормальну людину вганяє в шок поведінка недоблесного зама Грицька «два червонця» Волика Василя, який тільки вдумайтесь, після розкриття та затримання міліцією злочинця, що вчинив крадіжку продуктів з кафе Корчма на об’їзній дорозі, вирішив запросити на бесіду власника, де замість подякувати за розкриття злочину та підписати картку, почав у грубій формі вимагати доставку і потерпілого і підозрюваного. Після доставки майже накинувся на потерпілого бізнесмена Костенка з докорами про те, що йому краще пробачити злочинця та майже подружитися. У робітників міліції аж очі на лоб полізли! Волик картку таки не підписав, а після цієї чудернацької бесіди сів до авто злодія та поїхав обідати.
Не знайшов прокурор Грицько і спільної мови з СБУ. Більше того, хлопці з цієї єдино некорумпованої структури не просто відмовилися грати з прокурором в дві руки, а таки почали відстежувати дії і нашого найголовнішого правоохоронця Григорія «два червонця».
Гринь Грицько таки знайшов підручного для своїх ігор – це державне КРУ, а зараз Держфінінспекція.
Ось два приклади їх кипучої діяльності.
Коряк В.В. з приводу відмивання грошей злочинною організацією «Чисте місто» дійшов до самого Азарова. Звідтіль та від Кривошея М.М., начальника фінінспекції Полтавської області надійшли вказівки про проведення жорсткої та принципової перевірки. Тим більше, злочини фактично на поверхні: міський голова Грицаєнко своїм розпорядженням віддав в безоплатну оренду приватній фірмі «Чисте місто плюс» 500 контейнерів для сміття, вантажівки, трактори, сараї – майже на три з половиною мільйони гривень. За це місто повинно отримувати по 350 тисяч гривень щомісяця з цієї шустрої фірми. Більш того, зовсім недавно міська влада постановила збільшити втричі оплату за прибирання побутового сміття. Коли почалася ревізія Грицько «два червонці» викликав до себе працівницю фінінспекції Скороход (по якій вже давно тюрма плаче), покумекали і з’являється супер-нахальний, злочинний висновок ревізії: Коряк бреше, майно віддано не в оренду і прибутки не приносить, а віддано це майно не багато не мало «на відповідальне зберігання», тобто треба розуміти, що 500 баків змазані солідолом, поставлені на трактори та автомашини, які теж змазані солідолом і загнані в сараї, де закриті та опечатані. Оце і є відповідальне зберігання. Все населення міста знає, що це не так і йде підлий деребан гаманців громадян та організацій. Але Грицько за дану гру отримав 20 тисяч доларів, жирна криса Лариса 10 тисяч гривень, виконавиця Скороход 5 тисяч та два міньєта від власника «Чистого міста плюс» Кості Ніверова. Про такі заробітки та про таке явне глумління над законом дізнався прокурор Полтавської області та Генеральний Прокурор, тому у Грицька «два червонця» наступають темні дні і йому доведеться відзвітувати на найвищому рівні про свої заробітки та явно неправові рішення, що бентежать народ. Гнів народу не обійшов і керівництво Лубенського КРУ – її керівник знятий з посади. А Коряк, дізнавшись про це безчинство прокурора, планує провести пікетування Лубенської міжрайонної прокуратури та держфінінспекції в Лубнах і Полтаві з вимогою притягнення до кримінальної відповідальності Прокурора Гришу та Скороход.
Окрім того, як розповідають в місті, Грицько «два червонці» так само «побрив» і керівництво Лубенського МБТІ. Зараз в цій ситуації назріває кульмінація! Про результати розв’язування даної ситуації повідомимо громаду пізніше.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ