Человек не терпит насилия!

До етімології “Даві хахлов”

davihohlov

Багато неграмотних людей зараз дуже легко підсіли на чергову провокацію від ригіональних ЗМІ. Мовляв вот вам відео, де данєцкіє фанати кричать “Даві хахлов”. Негодуйте товаріщі хохли. І хохли негодують: пишуть гнівні пости в інтернеті типу “ахуєлі підари”. Я трохи поясню ситуацію:

“Хохли” — на фанатському сленгу назва всіх фанатів Динамо Київ, яка виникла ще з часів совка, коли динамівці їздили в Москву і гуляючи там по центру заряджали вже тоді “Слава Україні -Героям Слава”. Так як це був ледь не єдиний український двіж то і прозвали хохлами. Спартак тоді став і зараз лишається — “Мясо”, ЦСКА — “коні”, Карпати — “лемки”, Шахтар — “Кроти”, одесситам взагалі пощастило, вони — “жиди”. Тож заряд “Дави хохлов” ніяким чином не можна сприймати, як “дави Українців”. Це лише сленг. Так само як і відповідь “Дави кротов” не закликає до винищення цих мирних підземних тваринок.

Це було для відсталих від сучасного футболу.

Тепер про позитив: Донецькі ультрас мають чітку націоналістичну позицію. Тобто вони є справжніми УКРАЇНСЬКИМИ націоналістами. Не рускіми, не гітлеристами, а саме — Бандерівцями. Саме вони вивішували банера в честь 14-го жовтня. Вчора навіть по ТБ було чутно перекличку зі стадіоном “Слава Україні — Героям Слава!” Вони ж проводять турніри в честь героїв УПА. Їх же за це і люто щимлять мусора. І оцей дурний відос, який радо підхопили бездумні жителі фейсбуку чергова мусорська провокація вирвана з контектсу. Але хохли ведуться і серуть, ну а як ще інакше в фейсбуку?

«Скажіть, що може бути злочинного в патріотизмі, якщо ми кричимо «Слава Україні!», а фани з іншого сектора нам відповідають «Героям слава!». А що нам накажете кричати «Слава КПРС!» або «Партії регіонів слава!», — ще кілька років тому казав один з лідерів донецького фан-руху, коли прес став таким, що змусив фанатів бойкотувати гру власної команди на весь рік!

Також додам, що хоч донецькі фан-угрупування є, мабуть, найслабшими в прем’єр лізі, проте завжди виступали чесно і мають повагу до себе від інших двіжів саме за таку чесноту.

Тож давайте будемо розбиратись в ситуації і підтримаймо цей оазис людяності в центрі Мордору=)

Додаю фотку з сектору кротів. Доречі, цей банер був вивішений на матчі з Боруссією, коли ахметівськи орговики намагались змусити ультрас співати пісню “Катюша”. Фанати відповіли банером “Воля України або смерть”, додавиши коментар “Ось відповідь радянській курві катюше”.

Андрій Медведько

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

33 ответа

  1. эксперту: почти угадал

    Черноморец — жиды (заряд — а в одессе живут одни жиды)
    Ворскла — колхоз — т.к. клуб полтавский изначально назывался колхозник.
    Металлург Донецк — кротята
    Металлург Запорожье — бомжи — за участие или хуйпойми что бездомных.
    Кривбасс — кривые
    Волынь — волыняки
    Арсенал — шавки (за левые взгляды)
    Заря — зайди эксперт на сектор зорки, и закинь им — привет петухи ;)))) отпишешь потом о реакции
    Ильичёвец — марики (т.к. мариуполь бля)

  2. Форумчег “Подумалось” написал такие слова: “Кликухи прям как на зоне. Вроде и взрослые люди, а мозгов как у малолеток”. И с чего он решыл, шо взролые люди пишут? В СССР было несколько футбольных команд, которые показывали по тиливизору и у которых были болельщики. “Жиды”, “хохлы”, “мусора”, “кони”.. Не, ребяты, совецкие люди так на футболистов не говорили.

  3. до фаната, через твою тупість і пихатість не буду більше вболівати за цигано-бразильський-засрнячий щахтар

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ