Человек не терпит насилия!

Москаль каже, що ірпінських міліціонерів репресують

Депутат Геннадій Москаль заявляє, що проти працівників Ірпінського міськвідділу міліції, які заявили про корупцію у своєму підрозділі, почалися репресії.

“Минулого тижня я опублікував листа працівників Ірпінського міськвідділу міліції, які в своєму зверненні до мене розповіли про тотальну корупцію та побори у відділку”, — йдеться у повідомленні нардепа.

“Тоді ж було відправлене й депутатське моє звернення до генпрокурора з проханням відкрити за викладеними обставинами кримінальне провадження і внести його Єдиного реєстру досудових розслідувань”, — заявляє Москаль.

Депутат отримав інформацію, що 7 липня, у вихідний день, “весь особовий склад Ірпінського міськвідділу було викликано до місця роботи” – приїхали заступник начальника ГУМВС у Київській області, начальник УКЗ, працівники УВБ, представник інспекції з особового складу та відділу зв’язків з громадськістю МВС.

“Цей переполох був викликаний появою в Інтернеті звернення правоохоронців Ірпінського МВ до мене.

“Керівництво провело анонімне анкетування з вимогами пояснень щодо фактів, викладених у зверненні. А тепер замість прийняття заходів по ліквідації такого стану йдуть погрози звільнити всіх, хто насмілився обнародувати факти злочинної діяльності керівництва Ірпінського міськвідділу та області”, — заявляє Москаль.

За словами депутата, працівники міліції у повторному зверненні до нього наголошують, що “проводити перевірку та “наводити порядок” приїхали ті особи, стосовно яких була написана скарга”.

Він цитує звернення: “Начальникові ГУМВС в Київській області, якщо він хотів би розібратись по справедливості, необхідно було провести негласну перевірку тими людьми, які не заінтересовані, кристально чисті та на яких не скаржились, а приїхали посадові особи, дії чи рішення яких оскаржуються”.

“Всіх зібрали в залі і кожен був повинен висказати свої претензії до керівництва. МВС не зможе провести нормальну перевірку, бо хабарі отримують всі. УКЗ, керівники інших служб беруть хабарі та по ланцюжку передають вищестоящому керівництву”, — переповідає Москаль.

“Всі факти, які вказані в попередніх листах до Вас, це правдиві факти, їх іще більше”, — йдеться у зверненні.

Працівник міліції скаржиться, що у його міськвідділу “головний бухгалтер Булавка керує начальником міськвідділу: вона кому як захоче встановлює відсотки премій”.

“Служби ППС, дільничні інспектори міліції отримують самі нижчі відсотки премій. Зарплатня становить 1800 гривен, хоча була вказівка МВС, що зарплата не може бути нижче 2000 гри. А в самої неї зарплата біля 10000 грн.”, — обурюється він і додає, що “суботу зробили неофіційним робочим днем” і працюють вони понад 12 годин на день.

Москаль вимагає у генпрокурора відповісти, які заходи вживає прокуратура щодо припинення ситуації, яка склалася в Ірпінському міському відділу міліції.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Типа все началось после его ухода…………… Он еще худшая какашка, чем нынешние, он построил эту кримсистему в МВД, а сейчас митингует??????????? Ублюдок с лицом орка……….сцука продажная и не будет ему прощения , вот Федровичу будет, а этой образине НЕТ !!!!!!

  2. Какой веселый город Ирпень! Помогите, люди, найти в Ирпене чмо по имени Семенюк Петр Петрович! Этот козел выставил несколько фирм по Одессе на немалые деньги и свалил строить дома в Ирпень, скорее всего, в Давир-инвест. Знать бы точно, уже поехала б бригада. Денег у него нет, водку жрет как с пулемета, хотя бы рожу начистить! Помогите, люди, такая блядь еще не одного честного гражданина выставит! Реально страдают семьи, свою он давно кинул, с двумя пацанами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ