Человек не терпит насилия!

Милиция на Приднепровской ж/д по ОШИБКЕ обстреляла ни в чём не виноватого парня в Никополе …

Вторую Врадиевку провоцирует своим выступлением нач розыска Ткач А. , покрывая милицейский беспредел в Никополе. Если Ткач сам БАРАН , то зачем с людей пытаться это сделать..??

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. На такие мероприятия , либо привлекают экипаж ГАИ , либо один из оперов одевает милицейскую форму и берёт жезл . Но в таком случае пришлось бы оформлять документы кучу документов … Ребята просто хотели рубануть ” БАБЛО ” по чёрному , ни с кем не делясь…

  2. пробачте, але кульові отвори там де повинен бути водій!
    Брехня! Його вбити хотіли, мабуть, щоб заволодіти транспортним, щоб потім щось скоїти, але якщо не зупинився, то стріляли в голову! Мабуть були в цивільному і зі зброєю, а водій не став зупинятися, бо відчув небезпеку. Так хто стане, якщо мали вигляд бандюг з широкої дороги?
    Міліції дозволяється стріляти лише по шинам, колесам і не навраження, бо ніякої небезпеки немає-це стосується лише ДАІ і при затриманні злочинця .За містом, взагалі заборонено зупиняти транспортні засоби і прирівнюється до правопорушення!
    Що з міліцією? Сам служив і знаю, що це серьозні речі!
    Що за бандитизм на дорогах? Захотів, витягнув табельну зброю і застрелив охоронця, захотів вбив чи згвалтував. Що за бандитизм в пагонах? присягу ж давали і мабуть офіцери.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ